Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
@GeoXiaomiκαι εγώ είχα το ίδιο θέμα και πέρασα fastboot rom global 9.5.3.0 και έλυσα το πρόβλημα βέβαια ξεκλειδωτο και έτσι για το μικρόβιο twrp+supersu+απεγκατασταση τα ενεργόβορα google apps και όλα οκ εδώ και κάτι μήνες απλά σφαίρα χωρίς το παραμικρό!!!!!!!Ηλίας
-
-
Πολύ καλή δουλειά του @BanditGR για Xposed
Οδηγός εγκατάστασης Xposed Framework σε System Mode στις Xiaomi συσκευές (Android 6.0)
Και για magisk , εδώ θα βρείς το 16,7.
[BETA][2018.7.19] Magisk v16.7 (1671)
Καλή επιτυχία...
Περνάς την ίδια ρομ που είσαι τώρα από πάνω χωρίς να επιλέξεις να εγκατασταθεί το Supersu με wipe cache και dalvik , ώστε να μην συμπεριληφθεί κατά την εγκατάσταση , φλασάρεις μετά το magisk από το twrp και προχωράς στον οδηγό του @BanditGR για Xposed. -
Ο/H em56464 έγραψε:
@GeoXiaomiκαι εγώ είχα το ίδιο θέμα και πέρασα fastboot rom global 9.5.3.0 και έλυσα το πρόβλημα βέβαια ξεκλειδωτο και έτσι για το μικρόβιο twrp+supersu+απεγκατασταση τα ενεργόβορα google apps και όλα οκ εδώ και κάτι μήνες απλά σφαίρα χωρίς το παραμικρό!!!!!!!
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Πολύ καλή δουλειά του @BanditGR για Xposed
Οδηγός εγκατάστασης Xposed Framework σε System Mode στις Xiaomi συσκευές (Android 6.0)
Και για magisk , εδώ θα βρείς το 16,7.
[BETA][2018.7.19] Magisk v16.7 (1671)
Καλή επιτυχία...
Περνάς την ίδια ρομ που είσαι τώρα από πάνω χωρίς να επιλέξεις να εγκατασταθεί το Supersu με wipe cache και dalvik , ώστε να μην συμπεριληφθεί κατά την εγκατάσταση , φλασάρεις μετά το magisk από το twrp και προχωράς στον οδηγό του @BanditGR για Xposed.
-
-
@Lycaon φίλε σελίδα 64 μήνυμα 758 στην γενική συζήτηση για το redmi note 5 (whyred) αναφέρει το εργαλείο του φίλου @Georgre Kaggelaris το blostware removal tool ....αν θυμάμαι καλά διάβασε και τα πριν λίγο και επόμενα μηνύματα που έχουμε τις παρατηρήσεις........μπορείς να βγάλεις τα πάντα(εκτός του gmail;)και τις υπηρεσίες google φυσικά.......εγώ άφησα μόνο αυτά τα δύο.....gmail......υπηρεσίες google .......είναι exe αρχείο και τρέχει στον υπολογιστή μετά αν θες πχ τον chrome περνιέται σαν απλή εφαρμογή και όχι του συστηματοςΗλίας
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ωραία, οπότε ξεκλειδώνω, περνάω drivers και μετά με το xiaomitool περνάω κανονικά την rom έτσι ;
Ευχαριστώ -
Καλύτερα όταν ξεκλειδώσεις να φλασάρεις fastboot rom με τον οδηγό
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
Ευχαριστώ πολυ!!Επειδή μαλλον ηρθε η ώρα και για ενα f.reset...με την ευκαιρία,εχει κάποιος να προτεινει καμία rom?εχω την xtrv 8.5.1.0 2 χρονια τωρα..εστω και παλι xtrv marshmallow ξανα αλλα αλλη έκδοση με τπτ εξτρα ακομα δε θα με χαλουσε..Αλλιώς την ιδια.οποτε σε καθε περιπτωση..f.reset και φλασαρισμα magisk και xposed.εχω ακούσει κατι για εγκατάσταση systemles xposed μεσω magisk.αυτο είναι σταθερό;
-
@Kostas_kanal αν κρίνω από την official global stable που έχω 9.5.3.0...η δική μας έχει τα γνωστά πλεονεκτήματα και σίγουρα θα είναι γρηγορότερη εγώ προτείνω να την βάλεις και από μπαταρία καλά πάει ..........τώρα κάτι άλλο δες το και εσύ!!!!!!!!Ηλίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα