Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
@LycaonΓενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw μπρος πίσω μηνύματα μήπως και βγάλεις άκρη!!!!Ηλίας
-
Παιδιά δοκίμασα σήμερα την multirom 7.1.2.Δε λειτουργεί η αυτοματη φωτεινότητα και η εγγραφη ηχου στο βίντεο παραμένει χάλια.οποτε την ξηλωσα.κατα τα αλλα..πολυ καλη και σφαιρααα.η gcam επισης εδωσε ρέστα.ακομα πιο χαοτική η διαφορά που εκανε η gcam στο android 6.δειτε..
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μετα απο 1μιση χρονο επιτέλους βρήκα σε ενα ρωσικο φορουμ διορθωσηρ του χαλια ηχου εγγραφης βιντεο!!μπειτε μέσα,εγω το δημιούργησα το thread.φλασαρετε οποιο απο τα 2 θελετε εγω φλασαρα αυτο με τα 112 db και ο ηχος ειναι κρύσταλλο!!!!
δε ξερω αν πιανει και σε miui 9,φλασαρετε με δικη σας ευθυνη!σε μενα στην xtrv 8.5.1.0 δουλευει μπομπα!
Finally found a way to fix crackling video recording sound! - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Kostas_kanalτωρα απομένει να βρούμε μια rom nougat και έδεσε το γλυκό και άσε την xiaomi να λέει τα δικά της!!!!!!!!!!!ΥΓ δεν ρίχνουν οι εμπειροτεροι μια ματιά μήπως σενιαρουν καμμία;............ έστω και portet βρε αδερφέ μας κάνει γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην την κάνουν να δουλέψει άψογα!!!!!!!!!!!!!!!Ηλίας
-
-
Οι Ρώσοι έχουνε βγσλει οδηγο για εγκατασταση treble rom (αν καταλαβα καλα)
GSI Firmware (Treble) Guide
Εχει links για το τελευταιο TWRP και MAGISK στον οδηγο -
@homerεχει γίνει από κάποιον δοκιμή σωστη; να μάθουμε;γιατί ο @Kostas_kanal την δοκίμασε στο δικό του markw και είδε τι παίζει καλό είναι να γράψει εντυπώσεις για να τις δουν και άλλοι κάτοχοι της συσκευής!!!!Ηλίας
-
-
@em56464 όχι, μόλις το είδα και το ποσταρα γιατι διαβασα τις περιπετειες του @Kostas_kanal και ειπα μηπως τον βοηθησει
Εγω ψαχνομαι για treble και android P αλλα δεν εκανα το βημα ακομα -
να πω την αλήθεια θα δοκίμασα treble P αλλά δε μπορώ να φύγω απο MIUI..Η Ρωσική 100% σταθερή ήταν που τη δοκίμασα αν και για ώρες βέβαια..το καλό είναι οτι βλέπουμε ακόμα υποστήριξη και unofficial treble P έστω..οπότε έχουμε ακόμα ελπίδες δε μας παράτησαν!
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ηλίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-