Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
@LycaonΓενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw μπρος πίσω μηνύματα μήπως και βγάλεις άκρη!!!!Ηλίας
-
Παιδιά δοκίμασα σήμερα την multirom 7.1.2.Δε λειτουργεί η αυτοματη φωτεινότητα και η εγγραφη ηχου στο βίντεο παραμένει χάλια.οποτε την ξηλωσα.κατα τα αλλα..πολυ καλη και σφαιρααα.η gcam επισης εδωσε ρέστα.ακομα πιο χαοτική η διαφορά που εκανε η gcam στο android 6.δειτε..

Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-
μετα απο 1μιση χρονο επιτέλους βρήκα σε ενα ρωσικο φορουμ διορθωσηρ του χαλια ηχου εγγραφης βιντεο!!μπειτε μέσα,εγω το δημιούργησα το thread.φλασαρετε οποιο απο τα 2 θελετε εγω φλασαρα αυτο με τα 112 db και ο ηχος ειναι κρύσταλλο!!!!
δε ξερω αν πιανει και σε miui 9,φλασαρετε με δικη σας ευθυνη!σε μενα στην xtrv 8.5.1.0 δουλευει μπομπα!
Finally found a way to fix crackling video recording sound! - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Kostas_kanalτωρα απομένει να βρούμε μια rom nougat και έδεσε το γλυκό και άσε την xiaomi να λέει τα δικά της!!!!!!!!!!!ΥΓ δεν ρίχνουν οι εμπειροτεροι μια ματιά μήπως σενιαρουν καμμία;............ έστω και portet βρε αδερφέ μας κάνει γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην την κάνουν να δουλέψει άψογα!!!!!!!!!!!!!!!
Ηλίας -
-
Οι Ρώσοι έχουνε βγσλει οδηγο για εγκατασταση treble rom (αν καταλαβα καλα)
GSI Firmware (Treble) Guide
Εχει links για το τελευταιο TWRP και MAGISK στον οδηγο -
@homerεχει γίνει από κάποιον δοκιμή σωστη; να μάθουμε;γιατί ο @Kostas_kanal την δοκίμασε στο δικό του markw και είδε τι παίζει καλό είναι να γράψει εντυπώσεις για να τις δουν και άλλοι κάτοχοι της συσκευής!!!!
Ηλίας -
-
@em56464 όχι, μόλις το είδα και το ποσταρα γιατι διαβασα τις περιπετειες του @Kostas_kanal και ειπα μηπως τον βοηθησει
Εγω ψαχνομαι για treble και android P αλλα δεν εκανα το βημα ακομα -
να πω την αλήθεια θα δοκίμασα treble P αλλά δε μπορώ να φύγω απο MIUI..Η Ρωσική 100% σταθερή ήταν που τη δοκίμασα αν και για ώρες βέβαια..το καλό είναι οτι βλέπουμε ακόμα υποστήριξη και unofficial treble P έστω..οπότε έχουμε ακόμα ελπίδες δε μας παράτησαν!
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εννοείς ότι ανοίγοντας την εφαρμογή στις ρυθμίσεις που λέει ολική απεγκατασταση .....για να κάνετε μετά εγκατάσταση από play store?μετά απενεργοποίηση φλας ματζισκ και επανεκκίνηση........μιλάω για official stableglobal... ξεκλειδωτο......twrp.....ποιο ματζισκ θεωρείς καταλληλότερο?Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ηλίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα