Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
@Kostas_kanalοποτε κατεβάζω την rom που έχω 9.5.3.0 την περνάω από πάνω φαντάζομαι και μετά περνάω πάλι το twrp και στην συνέχεια magisk και τέλος reboot system!!!!
σαν official που είναι λέω τώρα δεν παίζει factory reset?
Ηλίας -
-
Εντυπώσεις από την miui 10 , μπαταρία τρομερή αυτονομία , το κινητό πάει σφαίρα , όλα δουλεύουν άψογα , ολα αυτα που έχουν αλλάξει στην εμφάνιση της miui σου δίνουν την εντύπωση οτι έχεις αλλάξει κινητό .
-
Ο/H Lycaon έγραψε:
Εντυπώσεις από την miui 10 , μπαταρία τρομερή αυτονομία , το κινητό πάει σφαίρα , όλα δουλεύουν άψογα , ολα αυτα που έχουν αλλάξει στην εμφάνιση της miui σου δίνουν την εντύπωση οτι έχεις αλλάξει κινητό .
-
Ο/H Kostas.Tzav έγραψε:
Ο/H Lycaon έγραψε:
-
Να κάνω ενα update μιας και σήμερα βρήκα χρονο να ασχοληθώ. Τiς τελευταίες μέρες ειχε τρελαθεί στα reboot. Ειπα να δοκιμάσω να περάσω την rom με το xiaomitool(υποτίθεται για ευκολία), τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά το κινητό σκάλωσε και δεν άνοιγε, με τα πολλα το άνοιξα και πέρασα την V9.5.3.0 μέσω fastboot.
Για την ώρα όλα δείχνουν καλά και ελπίζω να μην ξανά εχω θέματα με reboot.
Ευχαριστώ ολους για τα tips -
@GeoXiaomi η 9.5.3.0 που έβαλες είναι όντως σταθερή την δουλεύω από τότε που βγήκε και είναι όλα κομπλέ ........όσο για reboot θα τα ξεχάσειςΗλίας
-
@Kostas_kanaldirty flash πως κανείς αν έχεις οφισιαλ στειμπλ περασμένη με fastboot? εννοείτε ξεκλειδωτο με twrp για να βάλω και εγώ magisk γιατι βλέπω το supersu εμεινε σχετικά ππίσω!!Νικητας!!
-
-
Καλημέρα, κι εγώ με την 9.5.3.0 είμαι εδώ και μήνες! Είναι άπαιχτη απο όλες τις απόψεις!If there's no solution, then there is no problem..
-
Ο/H firedrake έγραψε:
Καλημέρα, κι εγώ με την 9.5.3.0 είμαι εδώ και μήνες! Είναι άπαιχτη απο όλες τις απόψεις!
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα