@Kostas_kanalδουλευουν και οι τρείς επιλογές !!!!!!!!
official 9.5.3.0. global stable(fastboot rom)!!!!!!και η υψηλή ακρίβεια και μόνο gps και wifi κάτι δεν θυμάμαι!!!!!!

Ηλίας
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΗ miracledroid ειναι treble based?Σκεφτομαι να περασω σε oreo μετα απο ενα χρονο σχεδον σε aicp nougat κυριως για να εχω τελευταιες ενημερωσεις ασφαλειας και γιατι δεν δουλευουν οι τελευταιες εκδοσεις της gcam.Αν τη δοκιμασεις ενημερωσε σχετικα με τη σταθεροτητα.Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Ευχαριστώ!εχω ψάξει πολύ..επειδη δε βλεπω να φτιάχνεται το auto brightness της ported miui 7.1.2 του Mi5x..μπηκα και λιγο στο Ρωσικό 4pda και βλέπω η ψηφοφορία με διαφορα λεει για miracledroid (mdroid) Την εχει δοκιμάσει κανείς;
Καλημέρα, εμένα μου δουλεύει και στις τρείς επιλογές.. Δοκίμασε κάτι.. Άνοιξε το Google Maps με επιλεγμένο το Gps.. Αφού βρεί την τοποθεσία σου, κλείστο και ξαναπροσπάθησε με τις άλλες δύο επιλογές.. Μαλλον θα δουλεύει μετά..Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
να σου πω..στην τοποθεσία..εκει που διαλεγεις απο 3 επιλογές..η μονο gps η μόνο wifi κλπ..δουλεύει;στην 8.5.1.0 βρίσκω μονο αυτο το bug..δουλεύει μόνο με την επιλογή του gps..Ο/H firedrake έγραψε:
Καλημέρα, κι εγώ με την 9.5.3.0 είμαι εδώ και μήνες! Είναι άπαιχτη απο όλες τις απόψεις!
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
AICP 12.1 nougat.Σταθεροτατη χωρις reboots, εξαιρετικη μπαταρια.Το μονο κακο ειναι οτι σταματησε η εξελιξη της τον φεβρουαριο αλλα μεχρι να βγει καποια σταθερη miui nougat unnoficial η οχι δε την αλλαζω.Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Έκανα και εγω το update μπας και δούμε άσπρη μέρα αλλα..... τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελή μου. Τα reboot δεν σταματαν.
Δεν υπάρχει και "καλη" έκδοση στο lineage os, να αλλαξουμε μπας και ηρεμήσουμε λιγο.
μηπως να περάσεις την fastboot rom και να στήσεις πάλι το τηλέφωνο εγώ το πείρα μεταχειρισμένο και είχα αυτά τα θέματα πέρασα fastboot με το mi flash την 9.5.3.0 και ησύχασα ξεκλείδωμα bootloader +twrp+magisk απεγκαταστησει κάποιες εφαρμογές google και miui ........τώρα έκανε κανονικά αναβάθμιση ξαναπέρασα το twrp+magisk γιατί χάνονται και είμαι σφαίρα και καλή μπαταρία reboot?το διέγραψα σαν έννοια καμία σχέση........για δες και αυτό τον τροποΟ/H GeoXiaomi έγραψε:
Έκανα και εγω το update μπας και δούμε άσπρη μέρα αλλα..... τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελή μου. Τα reboot δεν σταματαν.
Δεν υπάρχει και "καλη" έκδοση στο lineage os, να αλλαξουμε μπας και ηρεμήσουμε λιγο.
Ο/H em56464 έγραψε:
μηπως να περάσεις την fastboot rom και να στήσεις πάλι το τηλέφωνο εγώ το πείρα μεταχειρισμένο και είχα αυτά τα θέματα πέρασα fastboot με το mi flash την 9.5.3.0 και ησύχασα ξεκλείδωμα bootloader +twrp+magisk απεγκαταστησει κάποιες εφαρμογές google και miui ........τώρα έκανε κανονικά αναβάθμιση ξαναπέρασα το twrp+magisk γιατί χάνονται και είμαι σφαίρα και καλή μπαταρία reboot?το διέγραψα σαν έννοια καμία σχέση........για δες και αυτό τον τροποΟ/H GeoXiaomi έγραψε: