Διαφήμιση

Flash Roms Unbrick κλπ επι πληρωμη?

• Ο/H netblues έγραψε:

Θα χαρω να ακουσω τις εναλλακτικες που μου διαφευγουν.
      Να πάει σε ένα κατάστημα να το κάνουν...
      Αυτά τα παιδιά θα πεινάσουν?????

• Ο/H netblues έγραψε:

Νομιζω οτι τελικα δεν απαντηθηκε η ερωτηση.
      Φυσικά και δεν απαντήθηκε για το απλούστατο λόγο ότι δεν έπρεπε καν να είχε τεθεί .
      Δεν έχει κανένα νόημα να το δημοσιοποιείς σε ένα forum όπου οι γνώσεις μοιράζονται απλόχερα και η βοήθεια χωρίς κανένα κέρδος
      προς αδαείς να έχει φτάσει σε σημείο υπερβολής και ενασχόλησης του βοηθούντος μέχρι τις μεταμεσονύχτιες ώρες .
      Αν θες να ασχοληθείς "επαγγελματικά" προσφέροντας βοήθεια με το αζημίωτο σε άσχετους ή αδιάφορους ή τεμπέληδες(!) δεν έχεις
      παρά να τους στείλεις ένα pm και να γνωστοποιήσεις την προσφορά σου .

Sharing your knowledge and expertise makes you feel great ...................
    • Διαφήμιση
    • Σε λένε Γιώργο και.....μια χαρά τραγουδάς!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H geobas έγραψε:

Αν θες να ασχοληθείς "επαγγελματικά" προσφέροντας βοήθεια με το αζημίωτο σε άσχετους ή αδιάφορους ή τεμπέληδες(!) δεν έχεις
      Έχει διαφορά αυτό με το να το κάνεις δημόσια;

edit: Δεν είδα αυτόν που θα προσφέρει βοήθεια με το αζημίωτο να πλήρωσε μαθήματα στον δάσκαλο του..

• Παιδιά εδώ μέσα ξαναμπήκαν users οι οποίοι μας είπαν πως έχουν μαγαζί, κάποιος τους έφερε το Χ xiaomi και θέλουν βοήθεια ...

Και τους βοηθήσαμε το ίδιο

Εμείς όμως δεν είμαστε μαγαζί.
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Έχει διαφορά αυτό με το να το κάνεις δημόσια;
      Το ίδιο είναι ;
      Είναι σαν να λέει σε αυτούς που ξημεροβραδυάζονται στο forum να βοηθήσουν ( ονόματα δεν λέμε....) ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι :D
    • Διαφήμιση
    • Ξημεροβραδιάζονται αυτοί που μπορούν να αντιληφθούν ποιοι το κάνουν αφιλοκερδώς και ποιοι όχι..
      Ποια η διαφορα λοιπόν...
      Και γιατί να μην το κάνει τότε αυτός που ξημεροβραδιάζεται.???

Ξέρεις πως το λέω έτσι;

• Ευχαριστουμε πολυ για την βοηθεια σας, και εγω με την σειρα μου εχω βοηθησει παρα πολλα παιδια εξω απο αυτο το Forum σε Facebook groups και δεν εχω παρει φραγκο, η ερωτηση εγινε πολυ απλα γιατι υπαρχουν ανθρωποι που το λενε ανοιχτα ειτε σε πλησιαζουν και λενε οτι ΔΕΝ θελουν να ασχοληθουν ουτε λεπτο με ολη αυτη την τεραστια διαδικασια, αυτον αντι να τον περιλαβει καποιος ανεργος να βγαλει τον καφε του ειναι προτιμοτερο να τον στειλουμε σε μαγαζι να τον χρεωσουν 30€?

Εχθες ειχα ενα Redmi Pro ενως φιλου και ξεκινησα την διαδικασια για να του περασω Κινεζικη, ξεκιναει το flash με το SP Flash tool και βγαζει error οτι το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο, μπαινω λοιπον εδω στο Forum και εντωπιζω οτι κι αλλο μελος ειχε το ιδιο μηνυμα, μαλλον επειδη χρησιμοποιησαμε την τελευταια Dev?! Λυση δεν του εδωσε κανεις, εκανε την μεθοδο 2 μεσω του Recovery.

Ξεκιναω λοιπον να ξεκλειδωσω Bootloader να βαλω TWRP κλπ, το TWRP πεταγε Invalid Argument με τα Wipes! Για ακομη μια φορα δεν γραφτηκε στον οδηγο, κανω Format Data και φτιαχνει, μπαινω κανονικα στην Dev Ελληνικη και δεν μπορουσα να κανω Log Out τον λογαριασμο μου απο το Mi Account Bug τις Rom λογικα..

Θελω να καταληξω οτι αυτα τα πραγματα δεν ειναι για κανεναν λογο για αρχαριους γιατι οπως βλεπετε στο δρομο τους θα βρεθουν πολλες αναποδιες και αν δεν εχουν την ορεξη να αφιερωσουν ωρες ολοκληρες θα ξενερωσουν σε βαθμο που θα θελουν να το πουλησουν η να το σπασουν!
    • Ο/H geobas έγραψε:

Συμφωνούμε διαφωνούντες ή μου φαίνεται ;;
      Ναι βρε συμφωνούμε....
      Απλά εγώ δεν θα θελα να το κάνει κάποιος ούτε έτσι..
      Τέλος πάντων .. νομίζω ότι το "μήνυμα" που θέλαμε το περάσαμε..

• Διαφήμιση
    • Ο/H AbyssD έγραψε:

Θελω να καταληξω οτι αυτα τα πραγματα δεν ειναι για κανεναν λογο για αρχαριους

Ο/H AbyssD έγραψε:

Για ακομη μια φορα δεν γραφτηκε στον οδηγο,
      Το format data από που το έμαθες;
      Δεν το διάβασες εδώ?