Ακομα κανει επανεκκινησεις και ειναι κολλημενο και μετα απο καποια ωρα ξανα βγαζει την μπαρα να φορτωνει και παλι απο την αρχη....
τι πρεπει να κανω τωρα?
παιδια εβαλα την 6.11.17 σε redmi note 3 pro και δεν μπορω να γραψω πανω απο 70 χαρακτηρες στο μυνημα.γιατι ?ειχε καποιος αλλος τετοιο προβλημα?λυσεις???
Ακομα κανει επανεκκινησεις και ειναι κολλημενο και μετα απο καποια ωρα ξανα βγαζει την μπαρα να φορτωνει και παλι απο την αρχη....
τι πρεπει να κανω τωρα?
@GogoF
Πάτα vol+ power το τηλέφωνο θα σβήσει και θα ανάψει μόλις ανάψει άσε το Power, σε λίγο θα είσαι στο twrp
Περασα την ρομ εβγαλε και την μπαρα αλλα συνεχιζει να κανει επανεκκινησεις κολλημενο στο mi
Πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις factory reset. Όταν γεμίζει η μπάρα και δεν μπαίνει στο UI κάποια εφαρμογή έχει πρόβλημα. Δοκίμασε όμως να κάνεις clear cache και dalvik από twrp>wipe>advanced wipe Και μαρκάρισμα dalvik και cache. Αν δεν πιάσει κι αυτό τότε factory reset.
Μόλις είδα τα μηνύματά σας, το δοκίμασα σε kenzo και hydrogen, παιζουν OTG και μέσα στο MiUI αλλά και στο TWRP με την 6.11.17 το USB που έκανα την δοκιμή είναι ένα Kingston DTSE9 G2 USB3.0 64GB
Απο την ημερα που περασα στο Redmi Note 3g το Link2sd,δουλευει κανονικα,αλλα ειδα οτι πλεον δεν μπορω να περασω αλλη εκδοση της ROM κολαει στο MI και αναβοσβηνει και δεν προχωραει στο να περασει η Νεα Rom ,εχουμε καμια λυση πως να περασουμε Νεα Rom ????
Εδω ξερουμε κατι ????
Ερώτηση αφού πλέον οι φωτογραφίες, μουσική, πάνε στην sd card για ποιο λόγο την έχεις την εφαρμογή μόνο για τα παιχνιδια
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο kenzo απενεργοποιείται μόνος του ο αυτόματος συγχρονισμός.
Εννοώ στις Ρυθμίσεις/Συγχρονισμός/Αυτόματος συγχρονισμός.
Ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό;
πραγματικα νομίζω ότι ή rom πετάει ή εγώ πήρα καινούργιο τηλέφωνο....Δεν νομίζω να την αλλάξω....φοβερη διαχείριση ram μπαταρία μία χαρά ταχύτητα μαμαει...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
την περασα και εγω πανω απο την thunder με wipe cache davild cache μια χαρα οπως τις υπόλοιπες , ανυπομονώ να δω πως θα τα παει απο αυτονομία στο mimax
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα, να ρωτησω κ εγώ κάτι διότι μου διαφεύγει το θέμα με τις Ρομ..εγώ σε redmi 2 TD έχω GTV 6.11.3 μπορώ να βάλω XTRV όπως εβαζα Ρομ μέχρι τώρα?? Αναβάθμιση=> επιλογή πακέτου και install κλασσικά?? Ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο??
live every day as it was the last day of your life!!