Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.11.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/11 17:58)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Παιδιά καλησπέρα. εχω ενα προβλημα. εχω ενα Redmi 4 nikel που τωρα τρεχει thunder eu 6.10.13 apo khalen . η ROM ειναι 100% functional. η εμ πάσει περιπτώσει έτσι νομίζω. τρωει μερικα λαγκαρισματα οχι κατι ιδιαιτερο ομως. πηγα να βαλω την XTRV 6.11.17 και ενω εγκατασταθηκε χωρις να εχει errors δεν αναγνωρισει την SIM. το ιδιο εκανε και καθε GTV που δοκιμασα στο παρελθον. οποτε καθε φορα που δοκιμαζω αναγκαζομαι και επιστρεφω στην παλαια thunder κανοντας καθε φορα wipe κτλ...
    τι κανω λαθος και δεν αναγνωριζει τη σιμ>?

ευχαριστω
    Images
    • nikel.png

35,06 kB, 540×960, viewed 104 times
  • καλημέρα σε όλους/όλες
    δεν ξέρω αν είναι bug για να το αναφέρω αλλά είναι ενοχλητικό και το έχω εντοπίσει σε όλες τις GTV και τις XTVR που έχω βάλει το τελευταίο δίμηνο. Όταν μπαίνω ως προγραμματιστής για να ενεργοποιήσω 2-3 πράγματα όπως εντοπισμός σφαλμάτων USB, να επιτρέπονται οι ψευδείς τοποθεσίες και να μειώσω την κλιμακα κινησης animation, μετά όποτε βγαίνω από καθε εφαρμογή μου βγάζει ένα στρογγυλό δακτυλίδι αναμονής και γράφει 'Μισό λεπτό'. Απενεργοποιόντας αυτά τα χαρακτηριστικά , το δακτυλίδι αναμονής δεν εξαφανίζεται. Γνωρίζει κανείς από εσάς πως μπορώ να το επαναφέρω σε πρότερη κατάσταση χωρίς να ξαναflashάρω την rom? .... αλλιώς θα το εξαφανίσω το ερχόμενο Σ/Κ με την νεα xtrv και factory reset ως συνήθως !!!!!
  • Φιλε mc90606 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και καιρο και απάντηση γιατί το κάνει δεν έχω πάρει.Σε άλλους δουλεύει δεν ξέρω τι να πω πάντως έχω εντοπίσει και είμαι πεπεισμένος μετά από αλεπαληλα φλασαρισματα ότι το κάνει με όλες τις developers εκδόσεις μετά την 6.10.20 είτε είναι ελληνική είτε china.Εχω πάρει μία κάρτα άλλης εταιρείας να δοκιμασω μήπως πάντως έχω βάλει την ελληνική stable και προσωρινά είμαι οκ αλλά με τρώει το γιατί;;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Το greenify δεν δουλεύει σωστά...φέρνει περισσότερα προβλήματα!!!

Ο/H mdendrin έγραψε:

Περάστηκε άνετα σε Kenzo αλλά σβήστηκαν τα δακτυλικά και μου παρουσίασε δυσκολίες στον να τρέξει το hibernation του Greenify.
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Το greenify δεν δουλεύει σωστά...φέρνει περισσότερα προβλήματα!!!

Ο/H mdendrin έγραψε:

Περάστηκε άνετα σε Kenzo αλλά σβήστηκαν τα δακτυλικά και μου παρουσίασε δυσκολίες στον να τρέξει το hibernation του Greenify.

Προσωπικά , σε redmi3 note 2GB, δεν αντιμετώπισα ποτέ και κανένα πρόβλημα με το Greenify στις GTV και τις Xtrv.
    Του δίνω τα δικαιώματα στο SuperSU οταν πρωτοξεκινάει και μετά πάω Ρυθμίσεις -> προσβασιμότητα και το ενεργοποιώ. Προφανώς τα ίδια κάνουμε όλοι μας , απλά ίσως σε σένα να μην 'κάθησε' καλά η εφαρμογή. Με απεγκατάσταση καθαρισμό cache ίσως φιλοτιμηθεί και στρώσει. Αυτό τουλάχιστον κάνω εγω όταν δεν δουλεύει κατι σωστά καθώς επαναφερω τις εφαρμογες μου απο το mi cloud αντί να τις εγκαθιστω 1-1
  • @instant_diver
    Οι XTRV όπως και οι THUNDER έχουν κερνελ με init.d Support και τρέχουν script για Ram , battery , Optimization , κ.λ.π.
    Το greenify δεν θα έπρεπε να το βαζετε , όλη τη δουλειά την κάνουν τα script , αυτό που μπορεί να κάνει το greenify σε μία τέτοια ρομ είναι μόνο conflict με τα script ..
    Καλύτερα να το χρησιμοποιείς με μία ρομ που δεν έχει αυτά που προανεφερα , όπως η GTV για παράδειγμα ..

EDIT
    Και το πρόβλημα που είπες με launcher redraws , μάλλον οφείλεται στο ότι αλλαζεις την κλίμακα στα animation , ασ'το όπως ήταν και τσεκαρε αν στο κάνει πάλι ..
  • Διαφήμιση
  • Ο/H knight666 έγραψε:

@gkalen Καλημέρα φίλε μου.
    Γνωρίζεις γιατί απενεργοποιείται ο αυτόματος συγχρονισμός από τις ρυθμίσεις στο kenzo;
    Ουτε εμενα δουλεύει ο αυτόματος συγχρονισμός, παρόλο που ο σχετικός διακόπτης ειναι ΟΝ.
    Κα το Google Play δεν μου προτείνει update και ας υπάρχουν ενα σωρό.

Τα ιδια και στο 6.11.3

Επίσης παρατηρησα ότι παρόλο που μπροστα απο εναν λογαριασμό εχει τα 2 κυκλικα βελάκια του συγχρονισμού, οταν τα πατάω δεν κανει τιποτα και με βαζει στις λεπτομέρειες όπoυ πάλι τα σχετικα κυκλικα βελάκια αν τα πατήσω δεν κάνουν τίποτα!
    Ακόμα και αν πατήσω "Συγχρονισμός τώρα" πάπαλα!

Ομως:

Αν η εφαρμογη η ίδια ή ο client εχουν δική τους επιλογή συγχρονισμού τότε καλείται ο συγχρονισμός!.
    Πχ στο Google Play καλείς "Οι εφαρμογές μου" και σου δείχνει τα update
    Στο Gmail το ίδιο
    Εχω εναν CalDav client που σε Android 4.4.4 συγχρονίζει μόνος του. Εδω τίποτα (ακριβώς ο ίδιος client με ακριβως ίδιο server!).
    Μονο αν πατήσω "Sync long term" δουλεύει. Δηλ on demand.

Θεωρω οτι κάτι στο MIUI κάνει πληρως disable τον συγχρονισμό από όπου και αν προέρχεται....Μηπως υπάρχει ενα κρυφό setting για προστασία από χρέωση (βεβαια ο συγχρονισμός δεν δουλεύει ουτε σε Wifi ούτε σε GSM)?
  • καλησπερα παιδια να σας ρωτησω για ενα προβλημα που αντιμετωπηζω σε ολες τις ρομ (stable η dev)
    κανω δηλαδη factory reset μεσω twrp για καθαρη εγκατασταση μιας rom,αφου στην συνεχεια την δοκιμασω και για καποιο λογο δεν μου αρεσει τοτε επιθυμω να κανω restore το full backup μιας ρομ με TWRP
    το restore γινεται με επιτυχια αλλα οταν παω να ανοιξω την οθονη κλειδωματος δεν μου αναγνωρηζει το PIN που ειχα ορισει μεσω της rom
    ετσι λοιπον χανω ποσες ωρες στησιματος και το backup παει χαμενο αφου δεν μου αναγνωριζει το pin ωστε να μπω μεσα,αυτο τυχαινει 50% να μην αναγνωρηζει το pin μετα απο factory reset

ξερει καποιος τι φταιει και αν υπαρχει καποια λυση ωστε μετα απο fr να μην χανεται το PIN και πηγαινει χαμενη τοση δουλεια στησιματος του κινητου?παλι καλλα που κραταω backup και με το titaniun backup και μεσα απο την εφαρμογη της miui τοπικο αντιγραφο
  • Ο/H pavlosGr έγραψε:

καλησπερα παιδια να σας ρωτησω για ενα προβλημα που αντιμετωπηζω σε ολες τις ρομ (stable η dev)
    κανω δηλαδη factory reset μεσω twrp για καθαρη εγκατασταση μιας rom,αφου στην συνεχεια την δοκιμασω και για καποιο λογο δεν μου αρεσει τοτε επιθυμω να κανω restore το full backup μιας ρομ με TWRP
    το restore γινεται με επιτυχια αλλα οταν παω να ανοιξω την οθονη κλειδωματος δεν μου αναγνωρηζει το PIN που ειχα ορισει μεσω της rom
    ετσι λοιπον χανω ποσες ωρες στησιματος και το backup παει χαμενο αφου δεν μου αναγνωριζει το pin ωστε να μπω μεσα,αυτο τυχαινει 50% να μην αναγνωρηζει το pin μετα απο factory reset

ξερει καποιος τι φταιει και αν υπαρχει καποια λυση ωστε μετα απο fr να μην χανεται το PIN και πηγαινει χαμενη τοση δουλεια στησιματος του κινητου?παλι καλλα που κραταω backup και με το titaniun backup και μεσα απο την εφαρμογη της miui τοπικο αντιγραφο
    Έχεις μήνυμα με την λύση....
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Διαφήμιση