@gkalen καλημέρα, μήπως έχεις καμμία ιδέα γιατί στο mi3 δεν ανοίγει το Google now πατώντας παρατεταμένα το κουμπί που έχω ορίσει; Όποιο κουμπί και να ορίσω το ίδιο κάνει, κολλάει η home screen. Thanks!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@gkalen καλημέρα, μήπως έχεις καμμία ιδέα γιατί στο mi3 δεν ανοίγει το Google now πατώντας παρατεταμένα το κουμπί που έχω ορίσει; Όποιο κουμπί και να ορίσω το ίδιο κάνει, κολλάει η home screen. Thanks!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Προεπιλογές > Βοηθός & φωνητική είσοδος > Εφαρμογή Βοηθός και επέλεξε "Εφαρμογή Google"
Έχω πρόβλημα με το PC suit συνδέονται αλλά δεν μπορώ να κάνω upload παλιές φωτογραφίες ή έγγραφα.Στην τελευταία αναβάθμιση έκανα καθαρή εγκατάσταση και δεν έκανα upload από micloud .Μου γράφει ότι πρέπει να κάνω update .Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.
Επανήλθε η αυτονομία όπως στην 6,10,27!! Πάρα πολύ καλή αυτή η ρομ..!!
Δες αν θέλεις και την κάμερα στο Modes-Χειροκίνητα -χρόνος έκθεσης, αν έχει αλλάξει η είναι max 2s.
Αν όχι μένω στη προηγούμενη που μου έχει κάτσει καλά και μετά απο 1 ημερα και 3 ώρες είμαι στο 58% μπαταρία με χρήση ιντερνετ, vpn συνδεσης και iptv παρακολούθηση.