- Την επωνυμία της επιχείρησης:yeso521
- Την Διεύθυνσή της (URL):WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ
- Tι ακριβώς αγοράσατε:xiaomi redmi 3s
- Την ημερομηνία αγοράς:7 Σεπτεμβρίου
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):1
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : Δεν το έχω παραλάβει
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):1
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το κινητό χάθηκε κατά την αποστολή, μου είπαν ότι θα μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω μέσω dispute στο paypal, το paypal για κάποιο λόγο ακύρωσε το αίτημά μου και τώρα το yeso δεν απαντάει σε κανένα από τα mail μου. Μακριά.
Yeso521 Δεν παρέλαβα ποτέ - Το paypal έκλεισε την υπόθεση
-
-
-
@kon_ker
Το yeso521 δεν είναι τέτοιο μαγαζί..
Ελπίζω να διαψευστείς με αυτα που γράφεις.. για το καλό σου φυσικά..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Υπομονή....
Όλα θα γενούν!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
@geomos
Ότι μελέτησαν το case, πήραν πληροφορίες από τον αποστολέα και είδαν ότι έχω λάβει το προϊόν. Τους έστειλα mail λέγοντας τους ότι το προϊόν δεν μου έχει έρθει ( και το Τracking link λέει ότι απλά έχει φτάσει μέχρι τον αερολιμένα Αθηνών) αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Έχω μιλήσει επίσης και με τα ΕΛΤΑ και μου λένε ότι το προϊόν δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα και έχουν στείλει στον αποστολέα ότι έχει χαθεί.
Και συγχρόνως το yeso δεν απαντάει στα mail μου
Έχετε τίποτα άλλο να προτείνετε να κάνω ?? -
Ο/H kon_ker έγραψε:
@geomos
Ότι μελέτησαν το case, πήραν πληροφορίες από τον αποστολέα και είδαν ότι έχω λάβει το προϊόν. Τους έστειλα mail λέγοντας τους ότι το προϊόν δεν μου έχει έρθει ( και το Τracking link λέει ότι απλά έχει φτάσει μέχρι τον αερολιμένα Αθηνών) αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Έχω μιλήσει επίσης και με τα ΕΛΤΑ και μου λένε ότι το προϊόν δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα και έχουν στείλει στον αποστολέα ότι έχει χαθεί.
Και συγχρόνως το yeso δεν απαντάει στα mail μου
Έχετε τίποτα άλλο να προτείνετε να κάνω ??
-
-
Paypal....εγγύηση......μου χα χα χα χα χα χα χα χα χα α
Κινέζοι είναι και ρε και αυτοί....δεν υπάρχει περίπτωση!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
και αυτοί θα βάλουν τη γάτα τους να........σουβλίζεται για να την καταβροχθίσουν με κινέζικα τσιπουράκια ....
μη σου πω που σ έχουν γραμμένο φίλε μου γιατί θα στεναχωρεθείς.
από τα κινεζομάγαζα, βγάζουν πιο πολλά από ότι από σένα.
σε μία ενδεχόμενη διένεξη λοιπόν, ποιον είναι πιο λογικό να αβαντάρουν, εσένα ή αυτούς?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0