Ας περιμένουμε να δούμε τι θα απαντήσουν από NL Post και βλέπεις πως προχωράς!
Yeso521 Δεν παρέλαβα ποτέ - Το paypal έκλεισε την υπόθεση
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Δώσε μου σε PM το track number σου.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Μα αυτό λέω να αποτανθεί μόνο στην PayPal και να τους ζητήσει εξηγήσεις γιατί έκλεισαν μια υπόθεση σε βάρος του οφθαλμοφανές ότι δεν έχει παραλάβει;;;;
XTRV the Greek miui definition -
@makis1024
Έχω στείλει ήδη 2 mail (που μέσα υπάρχει όλη μου η συνομιλία με yeso) στο paypal και καμία απάντηση -
βλέπω στον φίλο δείχνει ότι το δέμα του έφτασε στο αεροδρόμιο και μετά χάθηκε.μάλλον και μένα με βλέπω να στέλνω μήνυμα σε NL post από βδομάδα..
-
Λυπάμαι φίλε μου, αλλά από yeso την έφαγα και εγώ, μου έστειλε ελάττωματικη οθόνη, την έστειλα πίσω και δεν αναγνωρίζουν τπτ, και όταν το θέμα το πήγα στην PayPal, και αυτή τα ίδια σκ@τ@, έκλεισαν το θέμα υπέρ του yeso, Κινέζος και καλός λίγο δύσκολο η μάλλον ακατόρθωτο... Περαστικά μας
-
Καλησπέρα!
Εγώ πιστευω οτι το δέμα σου βρίσκεται στο αεροδρόμιο και δεν έχει ανοιχτεί ακόμα ο σάκος. Μου έχει τύχει να λέει το ολανδικό tracking οτι ειναι το δέμα Ελλάδα και το Ελτά να λέει ότι δεν το έχει ακόμα το δέμα και μετα από λιγο να παραλαμβάνω.
Πιστευω ότι θα παραλάβεις και οτι βιάστηκες να ανοιξεις case. Επρεπε να αφήσεις να περάσουν ακομα μερικές μερες και μετα να ανοιξεις. -
-
Ο/H kon_ker έγραψε:
Τι να σου πω φιλε μου έυχομαι να βγαλεις ακρη ή εστω να ερθει την υστατη στιγμή το δέμα σου -
Εγώ πάντως από τις 3 ώρες διαφορα που βλέπω από όταν έφτασε το δέμα Ελλαδα μέχρι την επόμενη ενημέρωση που βλεπω μπορώ να καταλάβω ότι μπήκε τελωνείο και δεν ειδοποιήθηκε ποτέ...ή το "έφαγαν" από μέσα...
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σαν πολλά να έχουν γίνει τελευταία με αποστολές από NL και δεν μου αρέσει.
Περιμένω να αλλάξει η κατάσταση από τις 29/10 που παρέλαβε το ELTA το δέμα προς την Ελλάδα και ακόμη δεν έχει φτάσει...
Σήμερα έκλεισαν 30 μέρες αναμονής... από την αποστολή του δέματος από το μαγαζί. -
Δείχνει ότι έχει φτάσει δηλαδή και δεν έχει ανανεωθεί από εδώ έτσι; Μπορεί και ξαφνικά να βρεις ειδοποίηση σπίτι σου και να ενημερωθεί μετά ότι παραδόθηκε...Μου έχει τύχει..
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0