Παιδες εχω θεματακι τρελο.Ειχα προβλημα με το βυσμα USB στο Redmi Note 3 Λογο υγρασιας.Το δινω για φτιαξιμο καυ μου λενε οτι ηταν σε δυσκολη κατασταση αλλα το αλλαξαν κανοντας μια γεφυρα με καλαϊ πανω στην πλακετα.Το παιρνω στα χερια μου και ολα καλα δουλευει και φορτιζει σαν να μην εγινε τιποτα.Περναει κανα διμηνο ομως και να σου παλι τα προβληματα στην φορτιση και μεσασ ε μια μερα δεν εκανε καθολου επαφη το USB.Το δινω ξανα για φτιαξιμο στον ιδιο(μεγαλο Μαγαζι με Service κινητων κια υπολογιστων ) και οταν το πηρα πισω εκανε παλι κανονικα επαφη και φορτιζε κανονικα.Αλλο ηταν το προβλημα ομως.Δεν επιανε καθολου σημα κινητης ..Αναγνωριζε κανονικα την SIM και εβαζα κωδικο αλλα δεν επιανε καθολου σημα.Να αναφερω οτι η ιδια καρτα πιανει κανονικα σε οποιο αλλο κινητο την δοκιμασα. Βοηθεια αδερφια.Ειμαι ετοιμος να τραμπουκησω και τον τεχνικο που το επιασε και τον μαγαζατορα!Τι κανουμε τωρα?
Προβλημα με σημα καρτοκινητης
-
-
Μάλλον πρέπει να το πας πίσω στο κατάστημα και να τους πεις το πρόβλημα που έχεις να δουν ξανά από την αρχή τι έχουν κάνει
-
Το πιο πιθανό είναι να ξέχασαν να κουμπώσουν σωστά την κεραία ..
-
-
Ο/H Raf Xiaomakos έγραψε:
το αλλαξαν κανοντας μια γεφυρα με καλαϊ πανω στην πλακετα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0