Redmi note 4 προβλημα με την διαχειρηση της ραμ!
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Πρεπει να βάλεις πρώτα μία official rom με το sp flash tool.
Στην υπογραφή μου θα βρεις τον οδηγό για αλλαγή από unofficialσε official για το redmi note 4 -
-
-
Λοιπον απο τελευταια stable china rom εχω ξεκλισωσει bootloader και παω να φλασαρω την twrp οπως ακριβως λεει στον οδηγω. Ομως οταν μπαινει στην recovery εχουν διαγραφτει ολα τα αρχεια μαζι με το λογισμικο που εχει ειδη το κινιτο και την ελληνικη rom που θελω να φλασαρω σαν να εχει κανει format τα παντα .Συνχρονος ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει το κινητο οσο ειναι στην recovery ετσι προσπαθισα να περασω custom τα drivers μπας και εχα θεμα εκει αλλα χωρις επιτυχια (παρατηρισα οτι για καποιο λογο στο device manager εφανιζοταν ως Κedacom usb device και οχι σαν Android USB Devices αν παιζει καμια σημασια αυτο). Την διαδικασια την εχω κανει αυτη 2 φορες, μια με china dev και την αλλη με china stable με το ιδιο αποτελεσμα και αυτην την στιγμη ειμαι σε τελευταια stable china. Τι μπορω να κανω?
-
Ο/H Chaosfever έγραψε:
(παρατηρισα οτι για καποιο λογο στο device manager εφανιζοταν ως Κedacom usb device και οχι σαν Android USB Devices αν παιζει καμια σημασια αυτο)
-
Στην πρωτη λυση που αναφερει δεν εμφανιζει στο device manager την κατηγορια Android Phone-CMCC Composite... και στην δευτερη λυση δεν εμφανιζει στο 5) βημα στο roll back driver
-
στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα id & pass από το team viewer
-
-
-
Εγινε ακριβως το ιδιο πραγμα και στο αλλο pc ... Φλασαρα την twrp και εκανε παλι φορματ μονο του
-
Χαιρετίζω το φόρουμ.Νέος εδώ μιας και προσφάτως έγινα κάτοχος ενός REDMI NOTE 4.Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής
Το τηλέφωνο ήταν μια χαρά για τους πρώτους 2 μήνες αλλά ξαφνικά άρχισα τα τρελά του. Ο πρώτος προβληματισμός ήρθε όταν το έβαλα για φόρτιση και το επόμενο πρωί συνειδητοποίησα ότι δεν είχε φορτίσει. Την ίδια μέρα άρχισε να κάνει κάτι κολλήματα και να κλείνει(1-2 φορές),να κολλάει κατά την επανεκκίνηση και γενικά η απόδοσή του να πέφτει. Παρατήρησα επίσης ότι με 2 εφαρμογές ανοιχτές η ram που μου απέμενε ήταν 500-600mb. Σχετικός πολύ δεν είμαι αλλά επειδή τους 2 μήνες που έχω το τηλέφωνο έβλεπα πως με άπειρες εφαρμογές ανοιχτές η διαθέσιμη RAM δεν είχε πέσει ποτέ κάτω από 700mb κάπου άρχισα να ανησυχώ και να αναρωτιέμαι τις πταίει.Ορίστε και μερικά σκρινσοτ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα