Καλησπερα παιδια, αυτο ειναι λαθος η ισχυει? ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ GLOBAL DEV ΓΙΑΤΙ ΘΑ BRICKΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.
Flash Global Developer Rom=Brick? Η λαθος του οδηγου που εχει ξεχαστει?
-
-
Ο/H AbyssD έγραψε:
Καλησπερα παιδια, αυτο ειναι λαθος η ισχυει? ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ GLOBAL DEV ΓΙΑΤΙ ΘΑ BRICKΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.
-
εγώ ψηφίζω υπέρ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H AbyssD έγραψε:
Στο παρελθον εχω κανει με επιτυχια Flash Global Developer και γι αυτο μου φαινεται παραξενο και εχω την απορια! Επισης ολοι οι οδηγοι του @lallasgr βασιζονται πανω στο Redmi Note 3 Pro Kenzo επομενως μπορει να εχει ξεχασει να διαγραψει αυτη την λεπτομερεια στους οδηγους του, και ετσι να μην ισχυει η συγκεκριμενη σημειωση οπου λεει να μην "κατεβασουμε Global Dev γιατι θα brickarei" -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@AbyssD Θα ζητήσω συγνώμη αν μου πεις ότι αυτό δεν είναι δικό σου insomnia.gr/classifieds/mobile…ck-windows-installformat/
-
-
-
ποιος φώναξε τον @MIUI_ART να βάλει τάξη, βλέπουν καλά τα σχισταμπιρμπιλωταμυγδαλωτά μου μάτια?????
σηκωθήκαν τ αγγουράκια να βαρέσουν τον μανάβη...χα χα χα χα χα χα χα...... @osalonikios ακούει??????????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
δηλαδή να παίρνει τους οδηγούς του @lallasgr, να διορθώνει τα κακώς κείμενα, που είναι πολλά κατά την άποψη του και να τους πλασάρει τέλειους και γυαλιστερούς δικούς του εεεε???
Αυτό εννοείς φίλε μου, σαδιστή??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν σε αφορα τι κανει ο χρηστης AbyssD του Insomnia και ο καθε χρηστης του Insomnia δεν νομιζω οτι τα βαζεις με ολους που ασχολουνται με flashing και γενικα λογισμικο Android ουτε και ειναι υποθεση σου η αληθεια να λεγεται..
Δεν ξερω τι βαθμο εχεις ακριβος εδω στην κοινωτητα αλλα οποιος κι αν ειναι αυτος δεν σου δινει το δικαιωμα να τα βαζεις με μελη τα οποια δεν σου εδωσαν λογο να ασχολεισαι μαζι τους..
Ακολουθω τους κανονες του Forum οταν με δεις να παω εναντια σε αυτους τοτε να με κατηγορησεις.
Παρακαλω τωρα μην βγαινεται εκτος θεματος, αν δεν θελετε να λυσετε μια απορια και θελετε να ριξτε μισος η θεση σας δεν ειναι στο παρων θεμα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες