Όχι. Στην αρχή προσπάθησα να περάσω τη τελευταία global stable έκδοση με το Miphone 20151028 και μου έβγαλε σφάλμα και το κινητό μου τώρα είναι κλειδωμένο και σε infinite bootloop. Τώρα θα δοκιμάσω με china dev έκδοση με τη νέα έκδοση του Miphone να δω μήπως γίνει τίποτα.Ο/H Vendetta έγραψε:
Καλησπέρα.
Ειχα πάθει ακριβώς το ίδιο με εσένα και εγώ όταν είχα πάρει την συσκευή πριν λίγες μερες..Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με το κινητο..προσπάθησες να περάσεις παλαιότερη ρομ χρησιμοποιόντας παλαιότερης έκδοσης miphone??
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ερώτηση για xiaomi redmi note 3 pro
-
-
Αυτή είχα προσπαθήσει και εγώ να περάσω και μου έβγαλε το ερρορ που λες...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H Vendetta έγραψε:
Αυτή είχα προσπαθήσει και εγώ να περάσω και μου έβγαλε το ερρορ που λες...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
=============== Νοε 27th 2016, 2:21am ===============
δοκίμασα και με τη china dev αλλά μου λέει πως είναι κλειδωμένη η συσκευή και δεν μπορεί να φλασάρει κάτι. Εντωμεταξύ είδα το log file από το Miflash και σε ένα σημείο έγραφε κάτι για echo Missmatching image and device. Όλο το log file είναι το εξής:
[0,02 8aa1bc2c]:image path:C:\kenzo
[0,02 8aa1bc2c]:env android path:C:\Xiaomi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Google\Android
[0,02 8aa1bc2c]:script :C:\kenzo\flash_all.bat
[0,07 8aa1bc2c]:Physical Memory Usage:2215936 Byte
[0,12 8aa1bc2c]:C:\XiaoMi\XiaoMiFlash>"C:\Xiaomi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Google\Android\fastboot.exe" -s 8aa1bc2c getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *kenzo"echo Missmatching image and device
[0,16 8aa1bc2c]:product: kenzo
[0,17 8aa1bc2c]:C:\XiaoMi\XiaoMiFlash>"C:\Xiaomi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Google\Android\fastboot.exe" -s 8aa1bc2c getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *kenzo"exit /B 1
[0,20 8aa1bc2c]:product: kenzo
[0,21 8aa1bc2c]:C:\XiaoMi\XiaoMiFlash>"C:\Xiaomi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Google\Android\fastboot.exe" -s 8aa1bc2c flash tz C:\kenzo\images\tz.mbn
[0,28 8aa1bc2c]:target reported max download size of 536870912 bytes
[0,28 8aa1bc2c]:sending 'tz' (637 KB)...
[0,29 8aa1bc2c]:OKAY [ 0.023s]
[0,29 8aa1bc2c]:writing 'tz'...
[0,29 8aa1bc2c]:FAILED (remote: device is locked. Cannot flash images)
[0,33 8aa1bc2c]:process exit.
[0,33 8aa1bc2c]:error:FAILED (remote: device is locked. Cannot flash images)
Παίζει τίποτα περίεργο;
Οπότε τώρα πρέπει αναγκαστικά να περιμένω το κωδικό για το unlock ή μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για να ξεκλειδωθεί; Εντωμεταξύ το κινητό είναι σε bootloop και δεν κλείνει αν δεν τελειώσει η μπαταρία.....υπάρχει κάποιο ξεχωριστό fix για αυτό ή πάει όλο πακέτο; -
Κοίτα εγώ το έφτιαξα αλλά είχε προχωρήσει πολύ το πρόβλημά που έχεις εσύ...για να καταλάβεις η συσκευές δεν άνοιγε καθόλου... κάτσε να σε κατατοπιση κάποιος που γνωρίζει καλύτερα και πράξε ανάλογα.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H billis131994 έγραψε:
[0,29 8aa1bc2c]:FAILED (1. remote: device is locked. Cannot flash images)
[0,33 8aa1bc2c]:process exit.
[0,33 8aa1bc2c]:error:FAILED (2. remote: device is locked. Cannot flash images)
Παίζει τίποτα περίεργο;
Κάνε έλεγχο bootloader: Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και μετά μελέτησε αυτό:
Ο/H nflo έγραψε:
Κατεβάσεις από εδώ -> Xiaomi MIUI Official Forum την Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot File και την περνάς με αυτόν τον οδηγό -> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Μετά αφού έχεις πάρει το sms με την άδεια για να ξεκλειδώσεις ξεκλειδώνεις με αυτό τον οδηγό -> Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Και μετά περνάς TWRP και την Ελληνική ρομ με αυτό τον οδηγό -> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Όπως έχω πει, ο bootloader κλείδωσε μετά το error (remote: data too large) που μου είχε βγάλει τη πρώτη φορά που προσπάθησα να περάσω τη global stable, τη στιγμή που περνούσε το Miflash το αρχείο system στο κινητό μου. Μετά δοκίμασα να το κάνω ξανά άλλες 2 φορές αλλά μου έβγαζε το ίδιο error. Μετά έκανα επανεκκίνηση το κινητό μου και το έβαλα πάλι σε fastboot mode για να προσπαθήσω ξανά. Ωστόσο, πλέον μου βγάζει πως η συσκευή είναι κλειδωμένη και πως δεν μπορώ να φλασάρω τίποτα. Δοκίμασα και τη global και τη china dev αυτή τη φορά αλλά εξακολουθεί να μου λέει πως το κινητό είναι κλειδωμένο και πως δεν μπορώ να φλασάρω. Και τώρα το κινητό είναι σε bootloop.
=============== Νοε 27th 2016, 5:26pm ===============
To echo Missmatching image and device όμως γιατί το έχει στο log;
=============== Νοε 27th 2016, 8:28pm ===============
Να δοκιμάσω να ακολουθήσω τη διαδικασία που λέει εδώ; technobuzz.net/flash-miui-8-redmi-note-3/ Δεν ξέρω βέβαια άμα αναφέρει τίποτα το διαφορετικό από αυτά που υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ...αλλά άμα στέκει έλεγα να το δω και αυτό. -
@billis131994 από τη στιγμή που σου κλείδωσε ο bootloader και είσαι σε bootloop θα πρέπει να περάσεις μια fastboot rom μέσω edl mode.
Θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό -> Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) με προσοχή όλα τα βήματα.
Το πιο σημαντικό είναι στην αρχή να περάσεις σωστά τους drivers. -
Ο/H nflo έγραψε:
@billis131994 από τη στιγμή που σου κλείδωσε ο bootloader και είσαι σε bootloop θα πρέπει να περάσεις μια fastboot rom μέσω edl mode.
Θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό -> Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) με προσοχή όλα τα βήματα.
Το πιο σημαντικό είναι στην αρχή να περάσεις σωστά τους drivers.
Το κινητό να το έχω σε usb2.0 ή usb3.0; γιατί κάπου σαν να είχα δει πως θα πρέπει να είναι σε usb2 -
Βάλτο να φορτίσει με το δικό του φορτιστή ή με αντίστοιχο 2Α για 4-5 ώρες τουλάχιστον. Για να μπουν σωστά οι drivers θα πρέπει προηγουμένως να έχεις απενεργοποιήσει τις ψηφιακές υπογραφές των windows όπως σου λέει ο οδηγός (δηλαδή όταν το κάνεις και κάνεις το σχετικό reboot θα πρέπει κάτω δεξιά στην επιφάνεια του desktop των windows να δεις το "Test Mode". Αφού το δεις αυτό τότε θα εγκαταστήσεις το miflash tool και το mipcsuite για να περαστούν οι drivers).
Επίσης όταν θα κάνεις τη διαδικασία για να φλασάρεις το κινητό θα πρέπει να το συνδέσεις σε θύρα usb 2.0 του υπολογιστή. -
Ο/H nflo έγραψε:
Βάλτο να φορτίσει με το δικό του φορτιστή ή με αντίστοιχο 2Α για 4-5 ώρες τουλάχιστον. Για να μπουν σωστά οι drivers θα πρέπει προηγουμένως να έχεις απενεργοποιήσει τις ψηφιακές υπογραφές των windows όπως σου λέει ο οδηγός (δηλαδή όταν το κάνεις και κάνεις το σχετικό reboot θα πρέπει κάτω δεξιά στην επιφάνεια του desktop των windows να δεις το "Test Mode". Αφού το δεις αυτό τότε θα εγκαταστήσεις το miflash tool και το mipcsuite για να περαστούν οι drivers).
Επίσης όταν θα κάνεις τη διαδικασία για να φλασάρεις το κινητό θα πρέπει να το συνδέσεις σε θύρα usb 2.0 του υπολογιστή.
-
με ένα search στο google βρήκα αυτό,για δοκίμασε -->
To enable Test Mode on Windows, open an elevated command prompt (Press Start->Search->cmd then right-click on it and click Run as administrator) and enter the following command:
bcdedit /set testsigning on
and reboot after running the command above
To disable Test mode, open an elevated command prompt as above and enter the following command:
bcdedit /set testsigning off
and also reboot after running the above command
Once you reboot, there would be a watermark message as shown below that would confirm that Test Mode is on. -
Ο/H Nikos5150 έγραψε:
με ένα search στο google βρήκα αυτό,για δοκίμασε -->
To enable Test Mode on Windows, open an elevated command prompt (Press Start->Search->cmd then right-click on it and click Run as administrator) and enter the following command:
bcdedit /set testsigning on
and reboot after running the command above
To disable Test mode, open an elevated command prompt as above and enter the following command:
bcdedit /set testsigning off
and also reboot after running the above command
Once you reboot, there would be a watermark message as shown below that would confirm that Test Mode is on.
=============== Νοε 28th 2016, 6:04am ===============
έβαλα το κινητό σε download mode για να μπω σε edl με volume up + power button και όταν πατάω στο cmd adb devices μου βγάζει αυτό:
C:\adb>adb devices
List of devices attached
8aa1bc2c sideload
και για να μπω σε edl με fastboot μου βγάζει αυτό:
C:\adb>fastboot oem edl
...
FAILED (remote: unknown command)
finished. total time: 0.016s
Αλλά θα έπρεπε να λέει device και όχι sideload...To adb reboot edl κλείνει την οθόνη του κινητού, ανάβει μία φορά κόκκινο λαμπάκι και μετά πάλι σταματάει στο logo. Αυτά που λέει ο οδηγός τα έχω κάνει εγκατάσταση σε test mode. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχω και επισήμως απογοητευτεί....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα