Στο mi4c με την 6.11.17 ο καιρός κάποια στιγμή ενημερώθηκε είχα ανοικτά τα δεδομένα όλο το πρωί και βλέπω πήρε περιοχη ,πρόγνωση και όλα ....αλλά πάλι τώρα είναι off.... αδυναμία σύνδεσης.
Σε redmi 3s το σήμα GPS είναι απαράδεκτο. Είναι συνέχεια εκτός σύνδεσης αλλά και όταν με τα πολλά το πετύχει είναι για πολύ λίγο. Με προηγούμενες ROM δεν είχα τέτοια προβλήματα σε αυτό τον τομέα. Πιστεύω στην επόμενη έκδοση να φτιάξει.
Δεν ξέρω αν και άλλοι έχουν αντίστοιχα προβλήματα.
Ξαναπερασα τη ρομ αλλη μια φορα (νομιζω συνολο 5-6 φορες την εχω περασει και στο ενδιαμεσο πολλα wipe cache and dalvik, γιατι ομως bariemai να κανω hard reset οποτε και να εξαφανισω οτι εχει μεινει απο αλλες ΡΟΜ).
Που καταληγω;
Α. Ο καιρος ειναι προβλημα της χιαομι. Οταν η ρομ ειναι εγκατεστημενη λιγες ωρες, δεν ανανεωνεται, μετα τη μια μερα δουλευει. Δεν ξερω γιατι και πως και δεν εχω τις γνωσεις να το τσεκαρω κιολας.
O καιρός είναι θέμα του σεβερ της xiaomi, οπότε όταν ανεβαίνει ανανεώνεται και ο καιρός και όταν πέφτει χάνεις την ενημέρωση. Γι'αυτό και τα νούμερα αυτά μια έχει ανανέωση μια όχι..
σε mi note pro πεταει ένα μήνυμα ανά 2 δευτερόλεπτα και αναγκάστηκαν να γυρίσω στην 6.11.10 αφού έγινε wipe data κτλπ ...επίσης στην προηγούμενη ρομ είχε κολλήσει στο mi και πάλι αναγκάστηκα να κάνω wipe data. Επίσης δεν βλέπω κάποιο λόγο να πρέπει να χαθεί η παραδοσιακή μορφή των εικονιδιων και να μην είναι όπως στο εργοστάσιο. Αν αρέσει τόσο πολύ σε κάποιους ας δημιουργηθούν ως θέμα και να επιλέγονται. Βασικά όλα πήγαιναν ρολόι 2 χρόνια + τώρα απο τοτε που δημιουργήθηκαν οι xtrv το κινητό δεν είναι όπως ήταν
@GiannizZ
Στην 6.11.24 επανηρθαν τα default εικονίδια και θέμα ..
Από το επόμενο update θα παραμείνει ή ρομ του Leo μόνο , με τα default εικονίδια και θέμα ..
Θα πρέπει μόνο να κάνετε apply το default theme για να επανέλθουν , εκτός αν γίνει ή εγκατάσταση με Factory reset ..
Για άλλα προβλήματα της ρομ θα δούμε από βδομάδα γιατί γενικά τα δύο τελευταία update είναι λίγο δραματικά για όλες τις συσκευές .. λόγω based rom φυσικα ..
ας τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα guys.
Οι XTRV ειναι σε μορφη beta.
Μετα ακολουθει το beta2.
Μετα θα δοθουν οι κανονικες και τελικες τους μορφες.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
ας τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα guys.
Οι XTRV ειναι σε μορφη beta.
Μετα ακολουθει το beta2.
Μετα θα δοθουν οι κανονικες και τελικες τους μορφες.
beta ξε-beta , προσωπικά μιλώντας , οι τελευταίες 2 rom απογείωσαν σε απόδοση το κινητό μου, Ανυπομονώ να δω πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει όταν βγει αργότερα η τελική με aroma installer.
θεωρώ ότι όσοι βάζουν τις XTRV , το κάνουν μετά λόγου γνώσης ότι είναι δοκιμαστικές και ότι αναμενόμενο είναι να υπάρχουν μικροπροβλήματα, σε άλλους μεγαλύτερα και σε άλλους μικρότερα. Όσοι θέλουν κάτι να δουλεύει στα σίγουρα και απροβλημάτιστα, υπάρχουν οι stable και τα καμάρια του gkalen οι THUNDER.
ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και για αυτό παλεύουν οι chefs μας εδώ νυχθημερόν