Απλά το αναφέρω, όχι οτι με ενοχλεί αλλά στο ιστορικό κλήσεων μου γράφει στα Αγγλικά την ημερομηνία πχ. Λέει Today, Yesterday, xx mins ago κλπ. Με τις προηγούμενες εκδόσεις ήταν Ελληνικά.
Προσπάθησα να περάσω τη νέα rom 6.11.24 αλλά και αυτή δεν αναγνωρίζει την κάρτα sim μόνο η 6.10.20
πως μπορώ να βάλω την νέα ; έχω κάνει και format kai wipe data kai reboot recovery
Βρήκε κανένα παιδί κανένα τρόπο να κανει log-in στο facebook μεσω του native πλοηγού της rom σε Redmi 3 Note (hennessy)? H ρημάδα η εφαρμογή από το playstore ρουφάει την μπαταρία . Μέσω του πλοηγού , βάζω τα στοιχεία και με ξαναστέλνει στην ιδια σελιδα να τα ξαναβάλω. Την rom την έχω βάλει με factory reset και wipes .
όλες οι ιδέες και οι συμβουλές ευπρόσδεκτες εκτός απο το να βάλω άλλον browser. Ο δικός μας είναι μακράν ο ελαφρύτερος !!!
Βρήκε κανένα παιδί κανένα τρόπο να κανει log-in στο facebook μεσω του native πλοηγού της rom σε Redmi 3 Note (hennessy)? H ρημάδα η εφαρμογή από το playstore ρουφάει την μπαταρία . Μέσω του πλοηγού , βάζω τα στοιχεία και με ξαναστέλνει στην ιδια σελιδα να τα ξαναβάλω. Την rom την έχω βάλει με factory reset και wipes .
όλες οι ιδέες και οι συμβουλές ευπρόσδεκτες εκτός απο το να βάλω άλλον browser. Ο δικός μας είναι μακράν ο ελαφρύτερος !!!
Εγω κάνω κανονικά login στο fb από τον πλοηγό.αλλα αν θες να δεις μνματα πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή fb που είναι πολύ βαριά.εγω έχω βάλει τον opera Κ χρησιμοποιώ τον opera για το fb που από εκεί μπορείς να δεις Κ τα μνματα του fb,Κ τον μαμισιο πλοηγό για όλα τα άλλα.
Mi note pro 6.11.24 πρόβλημα με Google play και Facebook. Δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με καθαρισμό cachedalvik.
Εγκατέστησα την 6.11.17 και ξεμπερδεψα. Αναμένω την επόμενη διορθωμενη.