[XTRV/GTV-6.12.1] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/12 14:50)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Καλησπέρα σας Κύριοι !!!!!!
Θα παρακαλούσα κάποιον-ους να με βοηθήσουν!!
Μόλις παρέλαβα την καινούργια μου συσκευή Redmi Pro (4/128) και έχω ένα σοβαρότατο πρόβλημα. Το touch ανταποκρίνεται εντελώς τρελά !! Πατάς το a και βγάζει s π.χ.
Κλικάρεις πάνω σε μια επιλογή και ανοίγει μια άλλη που βρισκόταν 4-5 θέσεις παρακάτω στο μενού, Παω να γράψω κάτι στο σημειωματάριο να τεστάρω πληκτρολόγιο και βλέπω ότι κρατάω πατημένο το πλήκτρο που σβήνει παρατεταμένα και αυτό αφήνει κενά αντί να σβήνει !!!!!
Το κινητό το αγόρασα από vickmall, επέλεξα Multilan και όχι Αγγλοκινέζικη (δεν ξέρω εαν είναι official) στις ρυθμίσεις γράφει.....
MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.7.0 (LXKCNMA))
Baseband ver. MOLY.LR11.W1603.MD.MP.V13.18.P27
Kernel 3.18.22+
Android ver. 6.0 MRA58K
Δεν ξέρω αν είναι θέμα hardware ή software !!
Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό θα του χρωστάω χάρη μεγάλη -
-
Ο/H Modechristos Chris έγραψε:
Καλησπέρα σας Κύριοι !!!!!!
Θα παρακαλούσα κάποιον-ους να με βοηθήσουν!!
Μόλις παρέλαβα την καινούργια μου συσκευή Redmi Pro (4/128) και έχω ένα σοβαρότατο πρόβλημα. Το touch ανταποκρίνεται εντελώς τρελά !! Πατάς το a και βγάζει s π.χ.
Κλικάρεις πάνω σε μια επιλογή και ανοίγει μια άλλη που βρισκόταν 4-5 θέσεις παρακάτω στο μενού, Παω να γράψω κάτι στο σημειωματάριο να τεστάρω πληκτρολόγιο και βλέπω ότι κρατάω πατημένο το πλήκτρο που σβήνει παρατεταμένα και αυτό αφήνει κενά αντί να σβήνει !!!!!
Το κινητό το αγόρασα από vickmall, επέλεξα Multilan και όχι Αγγλοκινέζικη (δεν ξέρω εαν είναι official) στις ρυθμίσεις γράφει.....
MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.7.0 (LXKCNMA))
Baseband ver. MOLY.LR11.W1603.MD.MP.V13.18.P27
Kernel 3.18.22+
Android ver. 6.0 MRA58K
Δεν ξέρω αν είναι θέμα hardware ή software !!
Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό θα του χρωστάω χάρη μεγάλη
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
συνήθως στα μεταχειρισμένα σου "κάνουν δώρο" ένα tempered glass GTP το οποίο το βάζουν αυτοί, γιατί λείπει το προστατευτικό οθόνης..
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
@dnomikos Το κινητό είναι απολύτως καινούργιο, το έχω τσεκάρει εξονυχιστικά θα έλεγα. Δεν φοράει προστατευτικό οθόνης, είχε πάνω αυτήν την ζελατίνα που βάζουν στην οθόνη όταν είναι καινούργιο (μια θολή που έτσι και αλλιώς πρέπει να ξεκολλήσεις) , κολλημένα από πίσω όλα τα official αυτοκόλλητα όπως δείχνουν και σε διάφορα βίντεο που έχω δει στο διαδίκτυο και δεν υπάρχει καμία απολύτως γρατσουνιά ή σκόνη.... Προστατευτικό οθόνης είχε και μάλιστα 2 ειδών αλλά εκτός συσκευασίας γιατί τα είχα παραγγείλει εγώ. Έχω στείλει ήδη email και περιμένω απάντηση, αλλά εσάς εδώ σας θεωρώ φυσικά πιο "δικά" μου άτομα και πιστεύω θα με βοηθήσετε, σας έχω περισσότερο εμπιστοσύνη !!
Το σκέφτηκα να πάω σε αλλαγή ρομ αν και δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό γιατί προφανώς θα έχει κλειδωμένο bootloader και δεν έχω κάνει παρόμοια διαδικασία παλιότερα. Έχω το Mi4C και το έχω περασμένη την ελληνική ρομ αλλά ήταν ξεκλείδωτο από την αρχή αυτό.
Όπως και να έχει δεν θέλω να κάνω κάτι με την ρόμ για τον λόγο που μου είπες και εσύ παραπάνω. Μην έχω θέμα με την εγγύηση .... -
Ο/H Modechristos Chris έγραψε:
..............
.............
Όπως και να έχει δεν θέλω να κάνω κάτι με την ρόμ για τον λόγο που μου είπες και εσύ παραπάνω. Μην έχω θέμα με την εγγύηση ....
EDIT: Μετά την επαναφορά, για μπες και στα hardware test (Settings > About phone και κλικ μερικές φορές πάνω στο kernel version) να κάνεις το αντίστοιχο test να δεις τι γίνεται και εκεί. -
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Και καλά κάνεις..περίμενε να δεις τι θα σου πουν. Μπορείς βέβαια να κάνεις μια πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (δεν χάνεις την εγγύηση) μήπως είναι απλά θέμα κακής ρύθμιΜ,
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι άμα πας να γράψεις κάτι π.χ με λίγο παραπάνω πίεση στην οθόνη, δεν μπερδεύεται τόσο πολύ. Άμα πας να κάνεις touch κάπου και το κάνεις λίγο απαλά.....άστο...αλλο πατάς και άλλο σου βγάζει !!!!!!!!!!!! -
Ο/H knight666 έγραψε:
Κάτι τέτοια διαβάζω κ λέω να μείνω με το Kenzo μου που έχει αποδειχθεί σκυλί.
Το πρόβλημα δεν είναι όλα τα redmi pro...
Το πρόβλημα ενδεχομένως να είναι το συγκεκριμένο redmi pro
Αν ποτέ τύχει και πιάσεις στα χέρια σου το redmi pro... θα καταλάβεις τι σου λέω...
Θα ανέβεις επίπεδο (άλμα) από το kenzo που είσαι... με AMOLED οθόνη... άστο.. ξεφευγειςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα