παιδια μια ερωτηση...προσπαθω να περασω την ελληνικη ρομ σε redmi note 3 αλλα κολλαω στο κομματι του cmd οπου οταν του δινω adb devices μου βγαζει λαθος μηνυμα. τι μπορει να φταιει?τους drivers τους εχω κατεβασει..
@pechr Δεν θα πιάσω ποτέ RedMi Pro φίλε μου γιατί δεν θα έπαιρνα τηλ χωρίς επεξεργαστή SnapDragon.
Επίσης δεν είναι για μένα το ΠΑΝ η οθόνη. Αν ήταν θα αγόραζα στις γιορτές το OnePlus 3, το Mi Note 2, το Samsung S6 ή 7 κ όχι το Mi 5S Plus που σκοπεύω.
Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα!
@pechr Δεν θα πιάσω ποτέ RedMi Pro φίλε μου γιατί δεν θα έπαιρνα τηλ χωρίς επεξεργαστή SnapDragon.
Επίσης δεν είναι για μένα το ΠΑΝ η οθόνη. Αν ήταν θα αγόραζα στις γιορτές το OnePlus 3, το Mi Note 2, το Samsung S6 ή 7 κ όχι το Mi 5S Plus που σκοπεύω.
Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα!
Πόσο καλή είναι η Camera του;
Από τότε που έδωσα το z5c δεν έβγαλα μια φώτο της προκοπής...
αφού δοκίμασα τις δύο τελευταίες xtrv , οι οποίες με απογοήτευσαν τόσο από κατανάλωση μπαταρίας όσο και από τη πληθώρα άχρηστων για εμένα προεγκατεστημένων εφαρμογών (αναμεσα στα άλλα είχα region China και κάτι ali αρχεία) πήγα στην gtv 6.11.24 (είχα gtv 6.10.13 αν θυμάμαι καλά). Μετά την αρχική ευχάριστη έκπληξη που είδα κάποια εικονίδια εφαρμογων σωστά απεικονισμένα ( titanium , link2sd, office κτλ ) συνειδητοποίησα ότι το titanium backup δε δουλεύει φυσιολογικά και αποθηκεύει μόνο δεδομένα από εφαρμογές που είναι ήδη αποθηκευμένες και όχι τις εφαρμογές ( νέες ή αναβαθμισμένες ).Εχει τύχει σε κανέναν?