Όλα τα παραπάνω εκτός την εφαρμογή του forum τα έχω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε!
Όσο για την SD, βλέπω που μου παρουσιάζει θέμα όταν πάω να περάσω κάτι από το PC στο κινητό. Από την εσωτερική μνήμη στην SD card δεν φαίνεται να έχει θέμα.
Συγκεκριμένα χρησιμοποίησα ΑΥΤΟ το πρόγραμμα που το είχα και στο rooted S4 Mini με ΚΚ 4.4.2 και λειτουργούσε δίχως θέματα όταν ξεκλείδωσα την κάρτα.
Σε RedMi Pro όμως δεν είναι ξεκλειδωμένη 100% όπως φαίνεται.
@MIUI_ART το σκέφτηκα να το κάνω αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει μετά να ξαναεγκαταστήσω από την αρχή όλες τις εφαρμογές που κατέβασα από το playstore και τρώει χρόνο πολύ.
Ότι πέρασα από το playstore θα πρέπει να το ξαναπεράσω από την αρχή;
Μέσα απο το recovery κάντο. Και όχι δε θα σου αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις.
Βάλε το Μήτσο να κοιτάει να μάθει πως γίνεται το flashing.. θα γίνει αυτός.. αστέρι!
Το αρχείο εικόνας με τον Μήτσο, έχει το ίδιο όνομα με το mail μου, iggyiguana9 χαχαχαχαχα ούτε παραγγελία να ήταν
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις! Και αν βρεθεί τπτ και για την SD card, ενημερώστε
@MindMaker
Σε Marshmallow δεν δουλεύουν όπως νομίζεις , ούτε αρχειο να κάνεις edit υπάρχει..
Θα ενεργοποιήσεις το Documents από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών και θα μπορείς να μετακινήσεις ότι θες από κάρτα σε κάρτα .
Το κακό είναι ότι απενεργοποιείται μετά από κάθε reboot και πρέπει να το ενεργοποιείς ξανά ..
@MindMaker
Σε Marshmallow δεν δουλεύουν όπως νομίζεις , ούτε αρχειο να κάνεις edit υπάρχει..
Θα ενεργοποιήσεις το Documents από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών και θα μπορείς να μετακινήσεις ότι θες από κάρτα σε κάρτα .
Το κακό είναι ότι απενεργοποιείται μετά από κάθε reboot και πρέπει να το ενεργοποιείς ξανά .
Με τον ES File manager Pro, και μετα απο reboot μπορεις να διαχειριηστεις την SD κανονικα.
Το παρατηρησα τις προαλλες που ειχα το ιδιο προβλημα με την SD και μου ειπατε για το documents κλπ.
Με το ES File manager Pro δουλευει και μετα απο reboot.
Βρήκα ένα fix στο xda αλλά δεν το έχω δοκιμάσει θέλει να το περάσω με recovery. Επίσης βρήκα άλλο ένα που μπαίνει μέσω Xposed αλλά σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι την πρόσβαση κάθε εφαρμογής ξεχωριστά. Δοκίμασα να κάνω edit και το αρχείο .xml όπως στο KitKat αλλά δεν...
Ένα άλλο άσχετο που παρατήρησα, είναι ότι στη εφαρμογή facebook messenger δεν κρατάει την επιλογή "Εικόνες συνομιλητών" μετά από reboot.
ΚΑΙ άλλο ένα άσχετο που παρατήρησα μόλις τώρα. Χωρίς να έχω ενεργοποιημένο κάποιο πρόγραμμα ή το ftp του κινητού, μου το εμφανίζει στο δίκτυο μου στο pc και μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία της εσωτερικής μνήμης. Γίνεται αυτό χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κάτι ή το κινητό μου έχει δαιμονιστεί;