Με συγχωρείτε που παρεμβαίνω στο θέμα του @MindMaker αλλά κι εγώ είμαι νέος στην xiaomi και τυχαίνει να έχω τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά στο about my phone με τη διαφορά ότι το δικό μου είναι ο x20 και με παραγγελία από Banggood.Να πω ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος και εμένα.
@NasDriver
Unofficial rom και με ξεκλείδωτο bootloader...έπεσες λίγο στα βαθιά....πρέπει:
1. να βάλεις πρώτα μία official rom
2. να ελέγξεις ξανά εάν κλείδωσε
3. να ξεκλειδώσεις με τον λογαριασμό σου
4. να βάλεις την ελληνική
Ναι... την παράθεση δεν την έκανα σωστά, λοιπόν να πω ότι έχω πάρει το οκ για το ξεκλειδωμα (αν το λεω καλα) από την xiaomi και θέλω να ρωτήσω για τα παραπάνω:
1.αυτό θα γίνει από αυτόν τον οδηγό Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) με τη μέθοδο fastboot?
4.αυτό θα γίνει να φανταστώ από εδώ Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.?
@NasDriver
Unofficial rom και με ξεκλείδωτο bootloader...έπεσες λίγο στα βαθιά....πρέπει:
1. να βάλεις πρώτα μία official rom
2. να ελέγξεις ξανά εάν κλείδωσε
3. να ξεκλειδώσεις με τον λογαριασμό σου
4. να βάλεις την ελληνική
Ναι... την παράθεση δεν την έκανα σωστά, λοιπόν να πω ότι έχω πάρει το οκ για το ξεκλειδωμα (αν το λεω καλα) από την xiaomi και θέλω να ρωτήσω για τα παραπάνω:
1.αυτό θα γίνει από αυτόν τον οδηγό Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) με τη μέθοδο fastboot?
4.αυτό θα γίνει να φανταστώ από εδώ Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.?