Διαφήμιση

Καινούριος σε xiaomi! Βοήθεια!

• Με συγχωρείτε που παρεμβαίνω στο θέμα του @MindMaker αλλά κι εγώ είμαι νέος στην xiaomi και τυχαίνει να έχω τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά στο about my phone με τη διαφορά ότι το δικό μου είναι ο x20 και με παραγγελία από Banggood.Να πω ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος και εμένα.
      @NasDriver
      Unofficial rom και με ξεκλείδωτο bootloader...έπεσες λίγο στα βαθιά....πρέπει:
      1. να βάλεις πρώτα μία official rom
      2. να ελέγξεις ξανά εάν κλείδωσε
      3. να ξεκλειδώσεις με τον λογαριασμό σου
      4. να βάλεις την ελληνική

Ναι... την παράθεση δεν την έκανα σωστά, λοιπόν να πω ότι έχω πάρει το οκ για το ξεκλειδωμα (αν το λεω καλα) από την xiaomi και θέλω να ρωτήσω για τα παραπάνω:
      1.αυτό θα γίνει από αυτόν τον οδηγό Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) με τη μέθοδο fastboot?
      4.αυτό θα γίνει να φανταστώ από εδώ Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.?
    • Ο/H spyroskara έγραψε:

με τη μέθοδο fastboot?
      Με κλειστή την συσκευή...το λέει και ο οδηγός

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Τώρα σβήστε την συσκευή σας.

Να είστε έτοιμοι να συνδέστε την συσκευή με το καλώδιο USB στο PC/ Laptop, και το άλλο άκρο στην συσκευή σας (USB C), μην το συνδέσετε ακόμη.
    • Φίλε μου αν πήρες το ΟΚ για ξεκλείδωμα και το έκανες, θα ακολουθήσεις βήμα-βήμα τον πρώτο οδηγό που έγραψες πιο πάνω, για να κάνεις έλεγχο καλού-κακού οτι όντως έχεις ξεκλειδωμένο bootloader και θα περάσεις την official developer ROM αρχικά! Όταν το κάνεις αυτό και όλα είναι ΟΚ, τότε ακολουθείς τον 2ο οδηγό για να περάσεις την Ελληνική ROM.
      Αν τα λέω λάθος ας με διορθώσει κάποιος έμπειρος :)
    • Διαφήμιση
    • Παιδια καλησπερα

εδω και 2 εβδομαδες ειμαι κατοχος ενος redminote 4 64 gb οπου το παρηγγειλα απο ελληνικο eshop στην δραμα , μου ηρθε εγκατεστημενο με το ελληνικο μενου και με εκδοση MIUI 8 GLOBAL.
      Eιναι η πρωτη μου φορα που παιρνω κινητο xiaomi ,και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα

1) για να δεχεται αναβαμθισεις το λογισμικο πχ σε android 6 masmallow τι θα πρεπει να κανω?
      2) επειδη μου βγαζει εδω και λιγες μερες διαφημισεις πως θα τις αφαιρεσω?
      3) εκανα εγκατασταση το mipcsuit αλλα για να διαβασει το κινητο πρεπει να το κανω αναβαθμιση ( οταν το ελεγχω για ενημερωσεις μου λεει οτι δεν υπαρχουν )

σας ευχαριστω εκ των προτερων και αναμενω για τις απαντησεις σας
    • Καταρχήν καλό θα ήταν να postάρεις ένα screenshot από το about του κινητού για να γνωρίζουν τα παιδιά περισσότερες λεπτομέρειες. Δες στα αρχικά posts πως.
      Μετά θα πρέπει να ελέγξεις αν είναι κλειδωμένος ο bootloader του κινητού. Για να απαντήσω τις ερωτήσεις σου:

1) Αν το κινητό είναι όντως με Ελληνικό μενού εγκατεστημένο, τότε έχει περασμένη κάποια unofficial ROM. Ανάλογα τώρα το τι θέλεις, καλό θα ήταν να τσεκάρεις τους οδηγούς στην αρχή του θέματος. Αν δεν σε πειράζει το Αγγλικό μενού, περνάς μια official stable η global ROM και θα αναβαθμίζεται αυτόματα και αν θέλεις Ελληνικό μενού, τότε θα ακολουθήσεις τον οδηγό να περάσεις την κορυφαία XTRV ROM που έχει η κοινότητα εδώ ΑΛΛΑ όλα τα updates θα πρέπει να γίνονται χειροκίνητα.

2) Οι διαφημίσεις που λες δεν γνωρίζω. Δώσε σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες. Που ακριβώς σου πετάει διαφημίσεις;

3) Δεν είμαι 100% σίγουρος για την παρακάτω απάντηση αλλά ή τα πιο νέα κινητά της Xiaomi ΔΕΝ υποστηρίζονται ακόμη από το Mi PC Suite ή το πρόγραμμα δεν υποστηρίζει κινητά με MIUI 8. Μπορεί να μας διαφωτίσει ένας πιο έμπειρος σε αυτό. Ούτε εμένα βλέπει το Redmi Pro που έχω αλλά το σίγουρο είναι ότι το πρόγραμμα χρειάζεται να το εγκαταστήσεις για τους drivers.

Για όποια λάθη στις παραπάνω απαντήσεις ας διορθώσει κάποιος από τους παλιούς :)
    • Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση

παρακατω θα δειτε σε συνημενο αρχειο το στιγμιοτυπο του κινητου μου με τα χαρακτηριστικα

=============== Δεκ 9th 2016, 8:46pm ===============
      θα ηθελα να περασω κατι official , δεν με ενοχλει το αγγλικο μενου , αλλα γνωριζεις μηπως τα ελληνικα θα μπουνε και επισημα σε καποια απο τις επομενες ενημερωσεις? συγνωμη που απανταω με καινουργιο ποστ ειμαι καινουργιος και θα μαθω και τους κανονες του φορουμ :)
      Images
      • redminote.jpg

35,7 kB, 540×960, viewed 95 times