Δεν επέλεξα courier αλλά registered mail !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο air condition συνδέεται στο ντουι που φαίνεται στην φωτογραφία. Θα μπορώ να συνδέσω την εσωτερική πρίζα με κάποιο τρόπο στο ντουι ή να κάνω μοα νέα πρίζα δίπλα από το ντουι;Ο/H kukukali έγραψε:
Τα ανεβαζω και εδω για οποιον ενδιαφερεται
Φις για το καλωδιο του air condition
aliexpress.com/item/AC-250V-10…s-Qsazs/32227212737.html?
Αντικατασταση υπαρχουσας πριζας εσωτερικου χωρου
aliexpress.com/item/japan-86mm…-socket/32672819085.html?
και εξωτερικου χωρου με πιστοποιηση IP55
aliexpress.com/item/IP55-Repor…10-250V/32763205945.html?
Ολα ειναι αγορασμενα και δουλευουν.
Στην ελληνικα αγορα υπαρχουν τα απλα ταξιδιωτικα τα οποια δεν κανουν μιας που τα συγκεκριμενα ειναι για air condition (Κινα ,Αυστραλια).
Ο/H psybill έγραψε:
Αν δε σε ενδιαφέρει να συνδέσεις το ac στο πάνω στη συσκευή ( στο ρεύμα εννοώ) κάνε αυτό που έκανα και γω παραπάνω με τον ανταπτορα του ευρώ. Μια χαρά δουλεύει.
Εμένα μου ήρθε η εσωτερική πρίζα αλλά δυστυχώς δεν μπαίνει στο στρογγυλό κουτί του τοίχου. Θα έρθει κάποια στιγμή ένας γνωστός ηλεκτρολόγος να δούμε αν γίνεται καμία πατέντα χώρις να καταστρεψουμε το σπίτι.
φιλε μου πηγα και πηρα ενα εξωτερικο πλαστικο μικρο κουτι απο μαγαζι με ηλεκτρικα,απο αυτα που βαζουμε τους θερμοστατες μεσα και η ο διακοπτης aqara που εχω παρει κουμπωσε τελεια....εξεχει μεν απο τον τοιχο αλλα δεν αναγκαστηκα να σκαψω κτλ
IMG 20171205 000611 — imgbb.comΟ/H Ikariapower έγραψε:
@djsaxsax δώσε εικόνα και link αν υπάρχει του προϊόντος που αγόρασες !!!