Ανακοίνωση Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
- Οδηγός
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
@makis1024
Στο Mi3 αναφέρεται ο @Tassos το οποίο έρχεται με ξεκλείδωτο bootloader είναι συσκευή του 2014.
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν μπήκα στο προφίλ του να δω τι συσκευή έχει. @Tassos ότι σου λέει ο @spideman3 όταν έβγαλαν τι mi3, δεν κλείδωναν Bootloader, παλιές καλές εποχές.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
@makis1024
Στο Mi3 αναφέρεται ο @Tassos το οποίο έρχεται με ξεκλείδωτο bootloader είναι συσκευή του 2014.
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπότε είμαι ίσος έτοιμος;
Εγώ για να σας πω, ακόμη μια φορά τι έκανα ήταν τα εξής βήματα :
1) Πρώτα από όλα, προέρχομαι από ένα φοβερό μπλοκάρισμα της Xiaomi Mi3 συσκευής μου και χάρης την βοήθειας σας, εδώ της κοινότητα κατάφερα να την επαναφέρω πλήρως. Έτσι έφτασα ακριβώς σε αυτό εδώ το σημείο , όπου έχω περάσει την Latest Global Stable Version Fastboot rom και αναρωτιέμαι τώρα ποια ελληνική να βάλω.
2) Αποφασίζω να βάλω την τελευταία ελληνική stable έκδοση από εμάς εδώ. Όμως αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, επειδή δεν ήξερα πως έχουν αλλάξει τα πράγματα με τις ROM και έτσι μου λένε να βάλω TWRP recovery πρώταμου λένε να βάλω TWRP recovery πρώτα. Άκουσα λοιπόν τον φίλο εκεί και έτσι ακολούθησα αυτόν εδώ τον οδηγό : TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. όπου έκανα εγκατάσταση το TWRP Recovery μέσω του υπολογιστή μου. Οπότε κομπλέ και αυτό.
3) Είχα σταμπάρει από πριν αυτόν εδώ τον θεσπέσιο οδηγό. Έτσι με λίγο βιασύνη πλέον πήγα κατευθείαν και διάβασα από εκεί που λέει :
Ο/H lallasgr έγραψε:
( Αφού εγώ είχα το πορτοκαλί TWRP recovery)
Έτσι εγκατέστησα την ελληνική stable rom όπου την είχα πετάξει μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού ως update.zip.
4) Εκεί τώρα είχα δει πως έπρεπε να ελέγξω πρώτα για το bootloader. Το έλεγξα και σας ανέφερα παραπάνω τι μου έβγαλε. Φαίνεται σαν κλειδωμένο.
Αλλά επειδή με το εργαλείο που λέει ο οδηγός μέχρι να το βρω...., αλλά και όταν το βρήκα μου έλεγε πως η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται και με πέταξε σε μια σελίδα του mi ώστε να στείλω ένα έτοιμα.. λέω θα μας τρελάνουν εδώ.. τι έχουν κάνει... έτσι άνοιξα το κινητό μου κανονικά.
Το κινητό άνοιξε κανονικότατα και μου έβγαλε να επιλέξω κιόλας πια γλώσσα ήθελα και επέλεξα ελληνικά.
Ορίστε και ένα screenshot :
Οπότε παιδιά σε εμένα μένει το ερώτημα : Τα έχω κάνει σωστά τα βήματα ή δε τα έχω κάνει σωστά; Έχω κάνει κάτι λάθος; Υπάρχει η πιθανότητα να έχω κάνει κάποιο λάθος;
Με το Bootloader σε εμένα, στο Xioami Mi3 τι γίνεται;
Ένα πράγματα που δε μου αρέσει μονάχα είναι πως εδώ :
δεν ήταν τόσο σωστή η μετάφραση. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει ξεφύγει στα παιδιά από εδώ, αλλά λέω μήπως.. έχει γίνει τίποτα λάθος κατά την εγκατάσταση.
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν μπήκα στο προφίλ του να δω τι συσκευή έχει. @Tassos ότι σου λέει ο @spideman3 όταν έβγαλαν τι mi3, δεν κλείδωναν Bootloader, παλιές καλές εποχές.
Α! όντως φίλε ;
Στο Xioami Mi3 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα με το BootLoader; Είμαι κομπλέ; Έτοιμος;
Περιμένω την γνώμη σας.. Ευχαριστώ πάρα πολύ! -
Ο/H Tassos έγραψε:
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτόν εδώ τον κατατοπιστικότατο οδηγό.
Όμως δυστυχώς κατέληξα με κλειδωμένο τον BootLoader στο Xioami Mi 3 , σωστά; :
Λες να τρέξουμε το Mi Unlock Tool, αλλά δε μας λες που θα το βρούμε. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα σύνδεσμο προς αυτό το εργαλείο παρακαλώ ;
Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Και αφού έχεις το mi3 γιατί Τσέκαρες την κατάσταση του Bootloader;;;
XTRV the Greek miui definition -
-
@andreasbardhi
Καλημέρα χρόνια πολλά. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι ανέβασε ένα screenshot από το about phone (για να δούμε ποια rom έχεις και αν είναι official).
Μετά τρέξε τον παρακάτω οδηγό για να δούμε τον bootloader αν είναι κλειδωμένος ή όχι. Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος?
Και φυσικά πρέπει να έχεις περάσει τους drivers πρέπει να κάνεις εγκατάσταση ως διαχειριστής το mipc suite, miflash tool 28.10.2015, miflash tool 6.8.30.
Διάβασε αυτούς τους οδηγούς θα σε βοηθήσουν για τους drivers Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers
Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H andreasbardhi έγραψε:
kalispera.kali xronia.exw to redmi pro se kinaziki ekdosi.den ta paw k polu kala me ayta pou lete gia ta ellenika roms.yparxi kana pio eykolos tropo na perasw ta internasional roms?evala ena filo k exw apo to xiaomi to fakelo.zip sti karta.mnimis pos mporw na to allaksw?
-
Καλησπέρα
Ακολούθησα επακριβός τα βήματα του οδηγού και όταν μπήκα TWRP δεν μου έπιανε το touch χρησιμοποιησα OTG καλώδιο με mouse κουτσα στραβα εφτασα στο βημα που κάνεις intall το zip(της rom)και στο internall storage μου το έβγαζε οτι δεν υπηρχε κανενας φάκελος μέσα.Πήγα σε άλλη έκδοση και έλεγε(απο μια μικρη αναζητηση στο ιντερνετ που ειχα κανει) η εκδοση που είχα(TWRP) δεν υποστιριζε την εκδοση που ήθελα να εγκαταστησω.
Μπορεί κάποις να με βοηθήσει...
Τον ευχάριστώ -
-
Δεν είναι καθόλου χαζή απεναντίας είναι σωστή η απορία σου
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να κάνεις wipe το system , αλλά κάθε φορά που κάνεις μία καθαρή εγκατάσταση μπορείς να το κάνεις ναι !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα