Για δοκίμασε τα παρακάτω Ρυθμίσεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - Απόρρητο - Υπηρεσίες διαφήμισης στο off . Και επίσης στην εφαρμογή Ασφάλεια πήγαινε πάνω δεξιά στο γρανάζι - πατάς στο μενού πας Λήψη προτάσεων στο off, στην ίδια εφαρμογή πας Εκκαθάριση - προς τα κάτω θα βρεις την Λήψη προτάσεων στο off και εδώ. Εγώ έτσι βρήκα τρόπο και δεν έρχονται διαφημίσεις.Ο/H samy_roula έγραψε:
Καλησπέρα. Νέος κάτοχος Mi mix 3.
Ερωτήσεις:
1ον για να κάνω root (δεν παλεύονται οι διαφημίσεις) πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader?
Ανακοίνωση Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
- Οδηγός
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μπορείς. Κάποιες από αυτές θα χρειαστεί να τις βάλεις στο magisk hide ώστε να λειτουργήσουν σωστά.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν έχω το κινητό. Καλύτερα να σου προτείνει κάποιος που το έχει.
-
-
Καλησπέρα φίλοι, ζητώ συγγνώμη αν το νήμα αυτό δεν είναι το κατάλληλο για την ερώτηση μου.
Τις τελευταίες μέρες ψάχνω να αγοράσω ένα xiaomi mi 8 από κατάστημα με καλές αξιολογήσεις που βρήκα μέσα από το bestprice. Τυχαία έπεσα στο φορουμ πάνω και διάβασα διάφορα νήματα αλλά επειδή είμαι απλός χρήστης και δεν γνωρίζω πολλά (θέλω απλά να έχω ενα γρήγορο κινητό και να μην πειράξω τίποτα) όσο περισσότερο διάβασα τόσο περισσότερο μπερδεύτηκα.
Η απορία μου είναι η εξής διάβασα ότι κάποια κινητά έρχονται με ξεκλείδωτο bootloader. Αυτό είναι κάτι κακό ; δηλαδή αν πάρω το κινητό και έρθει έτσι πρέπει να κάνω κάτι ; δεδομένου ότι δεν έχω σκοπό να το πειράξω λόγω έλλειψης γνώσεων και χρόνου αλλά και επειδή φοβάμαι μην το κάνω brick όπως λέτε.
Το κατάστημα λέει οτι το κινητό έχει Ελληνικό μενού, αυτό σημαίνει ότι του έχουν βάλει κάποια Ελληνική rom?
Γενικά από ότι καταλάβατε ειμαι λιγο συντηριτικός σε αυτά τα θέματα και θέλω να πάρω κάτι που απλά θα δουλεύει.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας -
Απλά ζητάς το κινητό που θέλεις να είναι global version. Πρόσεξε τι σου γράφω! Όχι απλά με global rom, να είναι global version με κλειδωμένο bootloader.
-
Ο/H arxi έγραψε:
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
1. China version = China Rom = Unlocked Bootloader- Global Rom
2. Global Version = Global Rom = Locked bootloader - Global Rom
Εμείς εδώ στην Ελλάδα, θέλουμε τις συσκευές που είναι Global Version, γιατί οι συσκευές China Version, στην ουσία είναι πειραγμένες, μπορεί να μην συμβεί ποτέ τίποτα αλλά μπορεί και να συμβεί και την επόμενη ημέρα.θα είσαι με ένα μπορεί...
Οπότε, όπως είπε και ο @amavroudis ρωτάς στα καταστήματα εάν το κουτί γράφει στο πλάι Global Version, αν μπορείς να πας από κοντά για παραλαβή, ακόμα καλύτερα -
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια, θα περάσω από το κατάστημα. Να είστε καλά!
-
σε συνεχεια του μηνυματος του παιδιου παραπανω, εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι για αγορα με τιμολογιο;
-
Παιδια καλησπέρα,
Έχω το mi mix 2 από αρχές 2018. Του είχα περάσει μια ρομ μέσω Xiaomi tools( αν θυμάμαι καλά) εφαρμογή στο pc.
Εδώ και λίγες βδομάδες παρατήρησα ότι σταμάτησαν τα ΟΤΑ updates και αναρωτιέμαι μήπως μπορώ να περάσω κάποια καλύτερη/νεότερη ρομ.
Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να καρκινιασω.(Άλλαζα κάθε βδομάδα Ρομ επί εποχές Samsung galaxy 1).
Υπάρχει τρόπος να περάσω νεότερη ρομ μέσω προγράμματος στο pc ?Αν ναι υπάρχει κάπου οδηγός;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ο/H JimakoZzz έγραψε:
σε συνεχεια του μηνυματος του παιδιου παραπανω, εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι για αγορα με τιμολογιο;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα