470 Ιαν 18th 2017, 12:19am ίσα ίσα αραχνάνθρωπε....χωρίς γράσσο, δε δουλεύουν τα γρανάζια της μηχανής! εγώ ρίχνω το γράσσο στην προκειμένη, και ο takis ειναι η super (γλυκια) αμολυβδη των 102,5 οκτανίων!!! @savchr twrp είναι και αυτό...άλλη μάρκα...ναι μέσω fastboot (κάτσε να μπουμε λίγο ontopic, γιατί δε μας βλέπω καλά σήμερα....) Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
471 Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Ιαν 18th 2017, 12:21am Μercedes του έδωσα εξήγησε Μητσάρα .. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
472 Ιαν 18th 2017, 12:21am Να το ονομάσω recovery το ρίχνω στον φάκελο Adb και δίνω εντολή install recovery image? Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
473 Ιαν 18th 2017, 12:23am fastboot flash recovery recovery.img το πέτυχα χωρίς καθόλου σκονάκι, για πείτε!!!!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
474 Ιαν 18th 2017, 12:25am Αντε να δούμε... Επανέρχομαι... Φάτε τίποτα εσείς... Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
475 Ιαν 18th 2017, 12:26am fastboot flash recovery cofface_recovery_redmi4.img Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
477 Ιαν 18th 2017, 12:28am το χει μετονομάσει ήδη σε recovery.img takis.... πάλι δεύτερος, καταιδρωμένος και άστοχος ντιπ για ντιπ για άλλη μια φορά!!! @savchr κάτι του είπες τώρα....ο Μπαμπινιώτης, του ζήτησε δικαιώματα, για να βάλει τη φάτσα του δίπλα στη λέξη καθυστέρηση!!!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
478 Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Ιαν 18th 2017, 12:31am Oκ no problem !!! Οπότε αποχωρώ σας αφήνω να δω τι θα κάνετε παίδες !!! μην με ξυπνήσετε που λέει και ο Θανάσης !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
479 Ιαν 18th 2017, 12:35am Λοιπόν έδωσα την εντολή fastboot flash recovery... Έγραψε Οκ αλλά δεν μπαίνει σε recovery.. Μετά δοκίμασα την εντολή fastboot boot recovery. img Και άνοιξε σε twrp. Έτσι μπορώ να περάσω την ελληνική; Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
480 Ιαν 18th 2017, 12:39am Κάνε τα wipes όλα και reboot to recovery μετα βάλε την rom μέσα και install Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk