Περιμένω να μου έρθει το xiaomi redmi note 4 και το xiaomi mi5s plus θέλω να μάθω πια rom είναι i καλύτερη σχετικά με το θέμα ταχύτητας δεν με απασχολεί αν θα έχει ελληνικά μέσα με νιαζει i rom να μην πιάνει χορό στην ram και να μην προκαλεί προβλήματα στο κινητό
Περιμένω να μου έρθει το xiaomi redmi note 4 και το xiaomi mi5s plus θέλω να μάθω πια rom είναι i καλύτερη σχετικά με το θέμα ταχύτητας δεν με απασχολεί αν θα έχει ελληνικά μέσα με νιαζει i rom να μην πιάνει χορό στην ram και να μην προκαλεί προβλήματα στο κινητό
Δεν θα απαντήσω στην ερώτηση γιατί φαντάζομαι δεν θα μπορέσει κάνεις να πει με βεβαιότητα πια είναι η καλύτερη.
Θα σε βοηθήσω όμως να αποφασίσεις μόνος σου.
Οι κινέζικες ΡΟΜ έχουν μόνο Αγγλικά και Κινέζικα.
Οι global έχουν όλες τις γλώσσες
Οι developer είναι αυτο που λένε
Και οι stable είναι οι ΡΟΜ που βγαίνουν απο το εργοστάσιο όπως απο οποιαδήποτε εταιρία
Οι ΡΟΜ του φόρουμ είναι custom Rom και θα την βάλεις για τον ίδιο λόγο που θα έβαζες μια custom Rom σε οποιαδήποτε συσκευή,samsung,LG,sony κτλ
You may think you can fly - but you better not try
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
Έχω φτιάξει ειδικό άλμπουμ με ονομασία "demakhs ατοπήματα" και είναι γεμάτο με τα screen shot πειστήρια , Μανώλη μην ανησυχείς θα του στρίψω τα σκουληκάντερα του !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk