Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω ποια ρομ είναι η καλύτερη για Redmi pro που έχει την 8.1.2.0. Άγγλο κινεζική.
Επισης ξέρουμε πότε θα γίνει αναβάθμιση στα 7;
Λέτε η Xiaomi να βγάλει δική της ελληνική stable Rom? Και κάτι ακόμα. Αν βάλω την επίσημη έκδοση από το site της, θα μπορώ να χρησιμοποιώ κανονικά το ελληνικό πληκτρολόγιο ακόμα και αν το μενού είναι αγγλικό? Με το φλασάρισμα της επίσημης έκδοσης, τα αρχεία που έχω ήδη στο τηλέφωνο, χάνονται?
@Kostas.Tzav
Βάλε στο προφίλ σου ποια συσκευής έχεις ή ανάφερε για ποια μιλάς. Ελληνική Stable rom δεν υπάρχει περίπτωση αλλά να προσθέσουν την Ελληνική γλώσσα όπως έγινε στο 90% των global rom.
@Kostas.Tzav
Βάλε στο προφίλ σου ποια συσκευής έχεις ή ανάφερε για ποια μιλάς. Ελληνική Stable rom δεν υπάρχει περίπτωση αλλά να προσθέσουν την Ελληνική γλώσσα όπως έγινε στο 90% των global rom.
Αναφερόμουν γενικώς. Συσκευή έχω το Redmi 4 PRO, αλλά επειδή σαν έκδοση έχω μια ψευτοκινέζικη, έλεγα μήπως μπορούσα να βάλω την official global rom από το site της xiaomi. Απλώς δεν γνωρίζω αν έχει μέσα τα ελληνικά. Αν έχει έστω και το 90% ελληνική γλώσσα, τότε έχε καλώς.
Στο συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει η official global stable η οποία έχει ελληνικά.
Την οποία μπορώ να βρω από εδώ ? Απλώς το μόνο που χρειάζεται είναι να την περάσω στο κινητό και να κάνω update? Και αν το κάνω θα χαθούν τα δεδομένα μου?