Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.12.8] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/12 16:10)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Σε RN2 σε λήψη video HD με τη νέα ROM δεν έχω εικόνα.Μόνο ήχο.

Τράβηξα μια δραστηριότητα της μικρής μου κόρης και τζίφος...Θα πέσει παντόφλα... :cry:

H εφαρμογή video και αναζήτησης κρασάρει επίσης ακόμα και μετά από καθαρισμό δεδομένων
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@chrispre913
      Προστέθηκε Clearmotion στη ρομ του Hermes , φαίνεται ότι κάτι δε πάει καλά ή θέλει κάτι άλλο , κάποια ρύθμιση , καθαρισμό δεδομένων ..
      Anyway θα βγει άλλη ρομ σήμερα , αλλά κανε μία δοκιμή..
      @NasDriver μάλλον το ίδιο με εσένα... όταν το εβαλες ξεχωριστά.

εγω με ξεχωριστή εγκατάσταση σε stable GTV 8.0.2.0 δεν έχω προβλήματα

@gkalen το clear motion αξίζει, δίνει ποιότητα στα videos.

το είχα δοκιμάσει παλιά όταν είχε δημιουργηθεί αυτο το τοπικ εδώ >> Συλλογή MODs για Redmi Note 2
      αλλα το ξέχασα..
      Μέχρι που μου το θύμισε ο @Thracia και το ξανάβαλα στην συσκευή μου

βρήκα και αλλα mods στο XDA εξισου αξιόλογα, σίγουρα τα εχεις δει κι εσύ.
      Οτιδήποτε κρίνεις ότι ειναι καλό βάλτα μας
      μην ξεχνάς... πλέον μιλάμε για XTRV !!! και θα πρέπει να συμπεριφέρεται ως Extreme.. :)

Μπράβο σας παιδια. ΜΠΡΑΒΟ !!!
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@chrispre913
      Προστέθηκε Clearmotion στη ρομ του Hermes , φαίνεται ότι κάτι δε πάει καλά ή θέλει κάτι άλλο , κάποια ρύθμιση , καθαρισμό δεδομένων ..
      Anyway θα βγει άλλη ρομ σήμερα , αλλά κανε μία δοκιμή..

Καλημέρα . Πολέμιοι του forum, εσείς που δε καταλαβαίνετε από ΣΚ και χαζομάρες . . . Πότε θα βγει η fixed ROM για το Redmi_Note_2 ; οεο. . . . Χα χα να είστε καλά ρε μάγκες . . .
      (computerrage)
    • Διαφήμιση
    • Κατεβαζω και εγω να δοκιμασω στο Xiaomi_Redmi Note_4 ! ! !
      πιστευω χωρις προβληματα (sim)
    • καλημέρα κι απο μένα. Σε Redmi 3 Note (hennessy), περάστηκε χθες μεσάνυχτα ύστερα από factory reset κι επαναφορά ρυθμίσεων κλπ από αντίγραφο στο mi cloud. H διαχείριση της Ram φαίνεται να είναι ακόμα καλύτερη από την 6.12.1. Δουλεύει σε αυτήν την rom το facebook μέσω του πλοηγού. Η Αναζήτηση δεν δουλεύει και σε αυτήν την έκδοση παρόλο που εφάρμοσα τις πιό πάνω υποδείξεις για εκκαθάριση δεδομένων - έκανα κι επανεκκίνηση. Σε messenger, viber στέλνει κανονικά φωτογραφίες και βίντεο. Άνοιγμα με δακτυλικό αποτύπωμα σχεδόν ακαριαίο. Το 3way power menu λειτουργεί κανονικά.
      Ευελπιστώ ότι η κατανάλωση της μπαταρίας σταδιακά θα έρθει στα επίπεδα των stable και ιδίως εκείνης της καταπληκτικής Thunder.

Γιά άλλη μία φορά σας ευχαριστώ για όλα όσα μας προσφέρετε
    • Καλημερα απο Πατρα!!!

Περαστηκε σε Mi Max (lithium), μολις!!!
      Ενα bug που εχω ν' αναφερω ειναι, οτι μου εβγαλε κατευθειαν προβλημα "Δστυχως οι Υπηρεσιες Google...", το οποιο προς το παρον, εχει λυθει με εκκαθαριση δεδμενων της εφαρμογης. Δυστυχως ομως, επανερχεται καθε φορα που μπαινω στο Play Store....
    • Διαφήμιση
    • Σε Μι5!

Ακολουθωντας προσεχτικα τις οδηγιες μολις την περασα και εγω χωρις κανενα λειτουργικο προβλημα(Sim,bootloop, κτλπ)

Ευχαριστω πολυ.

edit:

1) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εφτιαξε το notification light, τωρα εχουμε ξεχωριστο χρωμα για τις ειδοποιησεις!

2)απο security, αν βαλουμε συντομευση για battery usage στην homecreen, δεν λειτουργει,ειναι λαθος το εικονιδιο και αν το πατησεις σε πεταει στα settings , τελικα δουλευει αλλα εχουν αλλαξει και σε πεταει ενα μενου πισω

3)προβλημα με τις ειδοποιησεις του gmail,στην ειδοποιηση που ερχετε δεν φαινεται τιποτα αν δεν την ανοιξεις. επισυναπτω εικονα για να φανει καλυτερα τι λεω
      Images
      • Screenshot_2016-12-10-13-17-59-068_com.android.phone.png

221,76 kB, 1.080×1.920, viewed 102 times
    • Καλημέρα στην ομάδα και μπράβο για τον αγώνα που κάνετε :D
      Κάτοχος Mi5 Gemini και δεν έχω περάσει ακόμα την νέα ρομ, δεν έχω πρόσβαση σε windows 7 και τον χρόνο να ψαχτώ με τα 10αρια σε περίπτωση που αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα :P

Εντυπώσεις προς το παρόν για mi5?? Μετά και το fix για την sim!!
    • Ο/H galeanatur έγραψε:

Σε Μι5!

Ακολουθωντας προσεχτικα τις οδηγιες μολις την περασα και εγω χωρις κανενα λειτουργικο προβλημα(Sim,bootloop, κτλπ)

Ευχαριστω πολυ.

edit:

1) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εφτιαξε το notification light, τωρα εχουμε ξεχωριστο χρωμα για τις ειδοποιησεις!

2)απο security, αν βαλουμε συντομευση για battery usage στην homecreen, δεν λειτουργει,ειναι λαθος το εικονιδιο και αν το πατησεις σε πεταει στα settings , τελικα δουλευει αλλα εχουν αλλαξει και σε πεταει ενα μενου πισω

3)προβλημα με τις ειδοποιησεις του gmail,στην ειδοποιηση που ερχετε δεν φαινεται τιποτα αν δεν την ανοιξεις. επισυναπτω εικονα για να φανει καλυτερα τι λεω

για το 3), τελικα ειναι γενικο το προβλημα, σε ολες τις ειδοποιησεις(πχ facebook messenger) τα γραμματα ειναι το ιδιο χρωμα με το backround και δεν φαινεται τιποτα
    • Διαφήμιση
    • mi4c βολίδα πάλι .... Ο συγχρονισμός τέλος δεν συνχρονιζει όπως την προηγούμενη...ή μπαταρία νομίζω ότι είναι λίγο πιο large στην κατανάλωση της από την προηγούμενη....ξεκίνησα το μύνημα στο ποσοστό 60% τώρα είναι 56 % με δυο φωτό screen που τραβηξα ......

Επίσης χθες μωλις τελειωσα από το φλας και αφού επανεκινησα το τηλέφωνο μετά από κανένα δεκάλεπτο που το αφήνω πάντα σε κατάσταση ηρεμίας πήρα θερμοκρασία μέχρι 47 βαθμούς ....δύο φορές έφτασε ή θερμοκρασία ψηλά .... επανεκινησα και πάλι και από χθες όλα καλά ...ειδομεν
      Βλέπω όμως κάτι φλασαρισματα στην οθόνη καθ όλην την διάρκεια της πληκτρολόγησης του μηνύματος ...ένα μικρό μπλε τετράγωνο φλασαρει .....ή μπαταρία τώρα στο 51 %

=============== Δεκ 10th 2016, 2:19pm ===============
      παλι θερμοκρασία
      Images
      • Screenshot_2016-12-10-14-05-31-915_com.miui.securitycenter.png

85,19 kB, 1.080×1.920, viewed 103 times
      • Screenshot_2016-12-10-14-17-45-770_com.miui.home.png

562,18 kB, 1.080×1.920, viewed 106 times
      • Screenshot_2016-12-10-14-05-04-517_com.miui.securitycenter.png

113,53 kB, 1.080×1.920, viewed 99 times
      • Screenshot_2016-12-10-06-03-30-063_com.miui.securitycenter.png

113,59 kB, 1.080×1.920, viewed 117 times
      • Screenshot_2016-12-10-06-38-17-769_com.miui.securitycenter.png