Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.12.8] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/12 16:10)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Είδα πως το Σαββάτο ανέβηκε η Stable 8.1.2.0 για Redmi Pro. Μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές από 6.12.8 (εκτός των εβδομαδιαίων ενημερώσεων που έχουν στα changelog) και τι περισσότερο (ή λιγότερο) προσφέρουν οι XTRN/GTV rom?
      Τώρα χρησιμοποιώ την 6.12.1 και το ερώτημά μου είναι προς τα που να κινηθώ?

Ευχαριστώ

• Τροφή για σκέψη:

Παρατηρω τα τελυταία updates της Xiaomi και τις σχετικές ROM που παράγουν τα παιδιά εδω, τα συνδυάζω με τα σχόλια όλων αυτών που δοκιμάζουν της ROM και εχω συμπεράνει τα εξης:

Εδω και 3 releases ουσιαστικά η Xiaomi δεν εχει αλλάξει και πολλά. Τα αντικρουόμενα που διαβάζω (εχω λιγη μνημη, τωρα εχει πολλη μνημη, αργει, δεν αργει, εχω μπαταρία, δεν εχω μπαταρία κλπ) θεωρω οτι δεν εχουν σχεση με τις ROM καθαυτό αλλά το πως "κάθονται" στο κινητό (εκτιμώ ότι με το που κάτσει όποια ROM, το κινητό θέλει 2 τουλάχιστον restart για να στρώσει. Το "στρώσιμο" το εξηγώ, ότι κατά το restart γίνεται εκκαθάριση που δεν προλαβαίνει να κάνει με ενα μόνο, ισως γιατι εχουν κάτι στην διαδικασία που δίνει προτεραιότητα στην εκκίνηση του κινητού απο το να κάθεται και να περιμένει την πληρη εκκαθαριση. Οπότε με κάθε restart σκοτώνει και πιο πολλά σκουπίδια).

Εξάλλοι θεωρω αδύνατο η Xiaomi μεσα σε 7 μερες να βγαζει release και να προλαβαίνει να εκτελεί και QA της προκοπής. Την έχει πιάσει την ίδια φρενίτιδα που είχε πιάσει την Mozilla που εβγαζε Firefox κάθε 3 εβδομάδες! Ετσι τον σκοτώνανε τον browser και το καταλάβανε και τωρα βγάζουν πολυ σπανιότερα!

Μήπως λοιπόν θα πρέπει να διαλέξετε την πιο πρόσφατη με τα λιγότερα θέματα release, να κολλήσετε σε αυτήν, εφαρμόζοντας όλες τις βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε (που είστε και πολύ καλοί σε αυτό) και ανακοινώστε οτι θα βγαίνουν release κάθε 3 μήνες, ΟΤΙ και να κάνει η Xiaomi σε αυτό τι διάστημα?

Και τι εγινε αν παρουμε Nougat τον Ιουνιο αντί για τον Απρίλιο?
      Και τι εγινε αν εχουμε 200MB RAM πιο λίγα?
      Αν η μπαταρία τελειώνει σε 5 ωρες, 100% (σχεδόν...) δεν φταίει η ROM καθαυτό. Κάτι άλλο φταίει
      κοκ

Γιατί τώρα κάθε εβδομάδα, release, με 10δες σχόλια για ενα σωρο κινητά και λάθη θα γίνονται και τρελαίνεστε οι ίδιοι.

Τι λέτε?
    • Ο/H Obiwan έγραψε:

Τροφή για σκέψη:

Παρατηρω τα τελυταία updates της Xiaomi και τις σχετικές ROM που παράγουν τα παιδιά εδω, τα συνδυάζω με τα σχόλια όλων αυτών που δοκιμάζουν της ROM και εχω συμπεράνει τα εξης:

Εδω και 3 releases ουσιαστικά η Xiaomi δεν εχει αλλάξει και πολλά. Τα αντικρουόμενα που διαβάζω (εχω λιγη μνημη, τωρα εχει πολλη μνημη, αργει, δεν αργει, εχω μπαταρία, δεν εχω μπαταρία κλπ) θεωρω οτι δεν εχουν σχεση με τις ROM καθαυτό αλλά το πως "κάθονται" στο κινητό (εκτιμώ ότι με το που κάτσει όποια ROM, το κινητό θέλει 2 τουλάχιστον restart για να στρώσει. Το "στρώσιμο" το εξηγώ, ότι κατά το restart γίνεται εκκαθάριση που δεν προλαβαίνει να κάνει με ενα μόνο, ισως γιατι εχουν κάτι στην διαδικασία που δίνει προτεραιότητα στην εκκίνηση του κινητού απο το να κάθεται και να περιμένει την πληρη εκκαθαριση. Οπότε με κάθε restart σκοτώνει και πιο πολλά σκουπίδια).

Εξάλλοι θεωρω αδύνατο η Xiaomi μεσα σε 7 μερες να βγαζει release και να προλαβαίνει να εκτελεί και QA της προκοπής. Την έχει πιάσει την ίδια φρενίτιδα που είχε πιάσει την Mozilla που εβγαζε Firefox κάθε 3 εβδομάδες! Ετσι τον σκοτώνανε τον browser και το καταλάβανε και τωρα βγάζουν πολυ σπανιότερα!

Μήπως λοιπόν θα πρέπει να διαλέξετε την πιο πρόσφατη με τα λιγότερα θέματα release, να κολλήσετε σε αυτήν, εφαρμόζοντας όλες τις βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε (που είστε και πολύ καλοί σε αυτό) και ανακοινώστε οτι θα βγαίνουν release κάθε 3 μήνες, ΟΤΙ και να κάνει η Xiaomi σε αυτό τι διάστημα?

Και τι εγινε αν παρουμε Nougat τον Ιουνιο αντί για τον Απρίλιο?
      Και τι εγινε αν εχουμε 200MB RAM πιο λίγα?
      Αν η μπαταρία τελειώνει σε 5 ωρες, 100% (σχεδόν...) δεν φταίει η ROM καθαυτό. Κάτι άλλο φταίει
      κοκ

Γιατί τώρα κάθε εβδομάδα, release, με 10δες σχόλια για ενα σωρο κινητά και λάθη θα γίνονται και τρελαίνεστε οι ίδιοι.

Τι λέτε?
      αυτα που λες φιλε ειναι απολυτος σωστα για μενα εδω μας πασαρανε nougat και καλα χωρις να δω τιπoτα το ιδιαιτερο.
      γιατι δεν μας λενε οι διαχειρηστες ποιες ειναι οι αλλαγες σε αυτην την rom?(η αλλαγη απο android 6 σε android 7?)
      στα changelog γραφει τι εχει αλλα εχουν βγαλει εκτος τα μισα...
      ερωτηση αφου δεν ειναι ετοιμη η rom γιατι την πασαρεται στον κοσμο;
      εχουμε καποιο θεμα με τους core εχω στειλει εγω προσωπικα μυνηματα στον gkanen και miui art και περιμενω ακομα απαντηση
      γιατι να μπαινουμε σε ολη την διαδικασια χωρις λογο;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H r1teo έγραψε:

την πέρασα μέσω gtv και παίζει κανονικά.....σας ευχαριστώ πολύ....αν δεν κάτσει καλά θα γυρισω σε 8.0.4.0 και ορκίζομαι στο πάτερ χιαομιο δεν θα το ξαναπειραξω.....
      έβαλες δλδ και την τελευταία XTRV?
      μια χαρά θα είναι...
    • Καλησπερα σε xiaomi mi max έχει θέμα το gps με αυτη την ρομ...
      Δοκιμασα από δυο διαφορετικες εφαρμογές (google maps , here we go ) και δεν βρίσκει λέει gps.
      Άρα λογικά φταίει η ρομ γιατί σε άλλη συσκευή δουλεύουν κανονικά .

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Obiwan έγραψε:

Αυτό λέγεται stable...
      και κάποιοι χρήστες από εμάς έχουμε μονο stable στα κινητά μας :)
      Και αναβαθμίζουμε με συχνότητα των stable δηλαδή ανα 2-3 μήνες
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H GogoF έγραψε:

Καλησπερα σε xiaomi mi max έχει θέμα το gps με αυτη την ρομ...
      Δοκιμασα από δυο διαφορετικες εφαρμογές (google maps , here we go ) και δεν βρίσκει λέει gps.

πολλά βιαστικά συμπεράσματα...
      βάλε το GPS test, δοκίμασε σε ανοικτό χώρο και δες αν βλέπει δορυφόρους και βγάζει στίγμα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GogoF έγραψε:

Σε Mi Max Prime 4/128 δουλεύει αψεγάδιαστα το gps. Το τσέκαρα σε ταξίδι με sygic.
    • Ο/H kbougiouklis έγραψε:

Ο/H GogoF έγραψε:

Σε Mi Max Prime 4/128 δουλεύει αψεγάδιαστα το gps. Το τσέκαρα σε ταξίδι με sygic.

Εμένα hydrogen 3/32 δεν δουλεύει. Και εγώ το τσεκαρα που πήγα Μελίσσια χθες και πλήρωσα δυο φορές διόδια μια που καναμε πατατα και μας έβγαλε από διόδια και μια που δεν έγραφε σωστά στο gps και δεν έβρισκε τοποθεσια κι πήγαμε σε έξοδο και ξανά πλήρωσαμε χαχαχαχ

• Ο/H xnikos έγραψε:

Ο/H GogoF έγραψε:

πολλά βιαστικά συμπεράσματα...
      βάλε το GPS test, δοκίμασε σε ανοικτό χώρο και δες αν βλέπει δορυφόρους και βγάζει στίγμα

Images
      • Screenshot_2016-12-12-12-44-34-311_com.chartcross.gpstest.png

93,95 kB, 1.080×1.920, viewed 89 times
    • Με το Google maps δουλεύει απλά δεν δουλεύει αν έχεις κλειστά τα data

Pocofone
    • Διαφήμιση
    • Ο/H petrosarfaras έγραψε:

Με το Google maps δουλεύει απλά δεν δουλεύει αν έχεις κλειστά τα data

Ανοιχτά τα είχα. :)