Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.12.8] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/12 16:10)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H Obiwan έγραψε:

Μήπως λοιπόν θα πρέπει να διαλέξετε την πιο πρόσφατη με τα λιγότερα θέματα release, να κολλήσετε σε αυτήν, εφαρμόζοντας όλες τις βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε (που είστε και πολύ καλοί σε αυτό) και ανακοινώστε οτι θα βγαίνουν release κάθε 3 μήνες, ΟΤΙ και να κάνει η Xiaomi σε αυτό τι διάστημα?
      Αυτό λέγεται stable...και κάποιοι χρήστες από εμάς έχουμε μονο stable στα κινητά μας :)
      Και αναβαθμίζουμε με συχνότητα των stable δηλαδή ανα 2-3 μήνες
      Έτσι είναι όπως τα λες και δεν αναγκάζει κανένας κανέναν να βάζει το update κάθε βδομάδα.. Επιλογή του καθενός είναι αν θα το βάλει και επίσης ότι υπάρχει η περίπτωση να πάει κάτι στραβά και να χρειαστεί factory reset, ή να είναι ασταθές το κινητό του άλλωστε γι'αυτό υπάρχουν οι stable.. Αναφέρομαι και στον @tasosko μπορούσες να περιμένεις να δεις τις 'δοκιμές' από κάποιους άλλους. Κυρίως σε τέτοιες αλλαγές android πάντα υπάρχει θέμα στις πρώτες εκδόσεις. :thumbsup:

@GogoF στη φώτο με το test φαίνεται σαν να έχεις κλειστό το gps (πάνω στη γραμμή ειδοποιήσεων εκτός αν έτσι είναι στο mi max)
    • Ο/H kostakislarisa έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H Obiwan έγραψε:

Μήπως λοιπόν θα πρέπει να διαλέξετε την πιο πρόσφατη με τα λιγότερα θέματα release, να κολλήσετε σε αυτήν, εφαρμόζοντας όλες τις βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε (που είστε και πολύ καλοί σε αυτό) και ανακοινώστε οτι θα βγαίνουν release κάθε 3 μήνες, ΟΤΙ και να κάνει η Xiaomi σε αυτό τι διάστημα?
      Αυτό λέγεται stable...και κάποιοι χρήστες από εμάς έχουμε μονο stable στα κινητά μας :)
      Και αναβαθμίζουμε με συχνότητα των stable δηλαδή ανα 2-3 μήνες
      Έτσι είναι όπως τα λες και δεν αναγκάζει κανένας κανέναν να βάζει το update κάθε βδομάδα.. Επιλογή του καθενός είναι αν θα το βάλει και επίσης ότι υπάρχει η περίπτωση να πάει κάτι στραβά και να χρειαστεί factory reset, ή να είναι ασταθές το κινητό του άλλωστε γι'αυτό υπάρχουν οι stable.. Αναφέρομαι και στον @tasosko μπορούσες να περιμένεις να δεις τις 'δοκιμές' από κάποιους άλλους. Κυρίως σε τέτοιες αλλαγές android πάντα υπάρχει θέμα στις πρώτες εκδόσεις. :thumbsup:

@GogoF στη φώτο με το test φαίνεται σαν να έχεις κλειστό το gps (πάνω στη γραμμή ειδοποιήσεων εκτός αν έτσι είναι στο mi max)

Ανοιχτό είναι. : )

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Images
      • Screenshot_2016-12-12-13-36-07-830_com.miui.home.png

302,37 kB, 540×960, viewed 113 times
    • @GogoF δοκίμασε να ξαναπεράσεις τη ρομ ή κανένα restart το κινητό μήπως δεν έκατε καλά.
    • Διαφήμιση

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H Obiwan έγραψε:

Αυτό λέγεται stable...και κάποιοι χρήστες από εμάς έχουμε μονο stable στα κινητά μας :) Και αναβαθμίζουμε με συχνότητα των stable δηλαδή ανα 2-3 μήνες
      να ξεκαθαρισουμε τα πραματα μηπως ειμαι beta tester και δεν το εχω καταλαβει?τι θα πει δοκιμες απο αλλους?οι αλλοι τι εχουν παραπανω απο τον καθενα εδω μεσα?
      αμα μιλουσαμε για beta tester δεν θα ελεγα κουβεντα.το λεει η ληξη απο μονη της.τωρα απο την στιγμη που υπαρχει η stable και η developer και την δινουν στο κοσμο να την περασει τη σημαινει αυτο?
      ΑΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΗ;
    • Ώπα ρε συ μη νευριάζεις κουβέντα γίνεται... Η developer είναι developer δίνεται στον κόσμο αλλά έχει και τα προβλήματά της δεν είναι stable που είναι δοκιμασμένη 2-3 μήνες. Αν δε θες αυτά τα προβλήματα πας σε stable. Προσωπικά πριν από κάθε update παίρνω ένα backup και αν κάτι πάει στραβά μέσα σε 5 λεπτά είναι το τηλ όπως ήταν πριν το update. Έχουν ειπωθεί αρκετές φορές αυτά για τη developer. Δε θέλω να θίξω κανένα προς θεού απλά έχω την εντύπωση πως έχεις λάθος γνώμη για την developer.

Ότι και να πάει στραβά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αχρηστεύεται το κινητό. Δόξα το θεό τα παιδιά είναι εδώ για όποια βοήθεια χρειαστούμε..
    • Καλησπέρα! Έχω ένα θέμα? Στο recovery μου βγάζει μήνυμα... zip signature verification failed, μετά κάνω reboot system και η rom χάνεται.
    • @dimitrisk69 μήπως είναι τικαρισμένο να κάνει έλεγχο στο flashαρισμα;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tasosko έγραψε:

ΑΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΗ;

Κανείς δεν σας έβαλε με το ζόρι να πάρετε συσκευή από Κίνα χωρίς υποστήριξη στην Ελλάδα... επιλογή σας ήταν.

Κανείς δεν σας βάζει το πιστόλι στον κρόταφο για να βάλετε την ελληνική ή οποιαδήποτε άλλη ρομ...και η ευθύνη είναι καθαρά δικής σας...από το φόρουμ και τα μέλη το φόρουμ προτάσεις γίνονται που ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ακολουθείτε και φυσικά έχετε την πλήρη ευθύνη της επιλογής που κάνατε.

Διαφορετικά γυρνάτε σε official rom ή πουλάτε την συσκευή σας και αγοράζεται συσκευές με official support στην Ελλάδα ώστε να αναζητάτε "ευθύνες".

Αυτό μας έλειπε να ζητήσετε και ευθύνες από άλλους που προσπαθούν να σας βοηθήσουν αφιλοκερδώς...έχουμε ξεφύγει μου φαίνεται... :monster:
    • @iAmLiakos Δεν μπορώ να ανεβάσω photo στο φορουμ από την εφαρμογή σαν συννημένη. Τι προτείνεις να δοκιμάσω; Προσωρινά την ανέβασα από mozilla.
    • Ο/H tasosko έγραψε:

αμα μιλουσαμε για beta tester δεν θα ελεγα κουβεντα
      από την στιγμή που μία έκδοση έχει ονομαστεί beta αυτό συνεπάγεται ταυτόχρονα ότι είσαι και tester.
      Σε όλες τις εφαρμογές, προγράμματα σε pc, roms κλπ
      Δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργεί, ούτε ότι είναι καλύτερη ή χειροτερη απο αλλες εκδόσεις.
      Σημαίνει ότι ακόμη εξετάζεται η σταθερότητα της και η ύπαρξη bugs
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)

@GogoF δοκίμασε να ξαναπεράσεις τη ρομ ή κανένα restart το κινητό μήπως δεν έκατε καλά.

Πως κάνω το restart?

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @GogoF για το κινητό να κάνεις restart εννοώ! :P