Εγινε το τεστ στη συσκευή του φίλου @vgvariil και φαίνεται ότι όλα πήγαν ρολόι.
Όποιος άλλος θέλει να δοκιμάσει τη ρομ ας μου στείλει π.μ.
EDIT
Επειδή ή ρομ έχει δοκιμαστεί μόνο από εναν θα ήθελα να δοκιμαστεί και από δύο τρεις ακόμα για να το σιγουρεψουμε και θα σας δώσουμε τη ρομ κανονικά ..
Ρε παιδες εχω μια απορια, απο την ωρα που εβαλα τις ρομ 6.12.Χ και μετα , δεν μπορω να μπω στην εφαρμογη ΘΕΜΑΤΑ, για την ακριβεια μου λεει ΠΑΝΤΑ "can't connect to network" ειτε σπιτι ειτε δουλεια , ειτε με ασυρματο ειτε με τα δεδομενα. Το κανει και σε κανεναν αλλο αυτο ? Έτσι είναι εδώ και τόσο καιρο
@olafeone
Πιθανώς είναι θέμα server , δεν δούλευαν σε καμία συσκευή τις τελευταίες μέρες ..
Πριν λίγο όμως μπήκα και τώρα φορτώνουν κανονικά τα θέματα και δουλευουν
@olafeone
Πιθανώς είναι θέμα server , δεν δούλευαν σε καμία συσκευή τις τελευταίες μέρες ..
Πριν λίγο όμως μπήκα και τώρα φορτώνουν κανονικά τα θέματα και δουλευουν
Ελα συγγνωμη , ολα ειναι οκ τωρα . Τελικα δικιο ειχες ηταν του σερβερ το θεμα. Γιατι το ειχα πολυ καιρο και ειχα ξενερωσει.
περασα την Κυριακη την XTRV_6.12.8. ειχα περασει την 11.26 με clean install κ απο τοτε βλεπω προβλημα στην μπαταρια. αν ανοιξω wifi ή 3G κατεβαινει κομματια. ειναι φυσιολογικο αυτο? φορτιζω το κινητο δυο φορες την μερα
εχω κανει κ calibration. υπαρχει καποια λυση? ευχαριστω
Εγώ την πέρασα στο Hydrogen (από περιέργεια) δεν είδα κάτι στραβό, όλα τα apps που ζητούν Root παίζουν μια χαρά εκτός από το ES File Explorer που ποτέ δεν έπαιξε (root) σε συσκευή της xiaomi για μένα (+kenzo).
@jgougos το πρόβλημα είναι όταν θα κάνεις update τη rom που υπάρχει πιθανότητα να εξαφανιστεί το εικονίδιο του SuperSU και θα είναι μονόδρομος το factory reset στο κινητό σου για να επανέλθει.. Υπάρχει λόγος που λέμε να μη γίνεται update το SuperSU, δε το λέμε απλά για να το πούμε..
Για σας έκανα flash τη νέα rom 6.12.8 σε mi5 και είχα¨xtrvbeta1
πέρασα με flash το νέο twrp και δεν έκανα καθόλου wipes μετά την εγκατάσταση ανοίγει αλλά ψιλοκολλαει μηπως έπρεπε να κάνω wipes?
@kostakislarisa μπορεί να έχεις χίλια δίκαια συμπατριώτη μου αλλά ενώ το έχω δοκιμάσει πολλές φορές στο Hydrogen σε μένα δεν έτυχε. Μου παρουσιάστηκε τέτοιο περίπου πρόβλημα που λες στο Nexus 5 με CM 14.1 και για κανά δύο μέρες το έτρεχα μέσα από Titanium backup μέχρι που το ξήλωσα και τρέχω το ενσωματωμένο Root του CM. Μ' αρέσει στα xiaomi που ότι πατάτα και να κάνεις έχεις λύσεις όπως και στα Nexus...