Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.12.8] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/12 16:10)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Σας παρακαλώ θερμά τα σχετικά με την νεα αντιπροσώπευση της Xiaomi στην Ελλάδα ΜΟΝΟ στο αντίστοιχο νήμα
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Σας παρακαλώ θερμά τα σχετικά με την νεα αντιπροσώπευση της Xiaomi στην Ελλάδα ΜΟΝΟ στο αντίστοιχο νήμα
      Συγγνώμη έχεις δίκιο αν γίνεται μετέφερε το. Απλά με συνεπηρε ο ενθουσιασμός....
      (computerrage)
    • Ο/H chrisnik έγραψε:

Ο/H kostakislarisa έγραψε:

Μηπως πρεπει να περάσουμε κ το παλιαιο twrp??? Γιατι για να παμε απο 6 σε 7 φλασαραμε κ αλλο twrp μου μας εδωσε ο admin. Αν γνωριζουν οι mod ας ενημερωσει καποιος μην κανουμε του κεφαλιου μας κ στα brickαρουμε... Ευχαριστώ
      με το twrp που εχουμε στην nougat μπορουμε να κανουμε υποβαθμιση android 6 αλλα με factory reset οπως ανεφερε ο φιλος kostakislarisa....
    • Διαφήμιση
    • πήγα να τσεκάρω τον bootloader μέσα από τον browser κινητού, miyi.com/unlock,mi account και μου βγάζει sorry,your application has been rejected ... τι πρέπει να κάνω τώρα;;;;ευχαριστώ ...σε kenzo με 6.12.8
    • Ο/H r1teo έγραψε:

πήγα να τσεκάρω τον bootloader μέσα από τον browser κινητού, miyi.com/unlock,mi account και μου βγάζει sorry,your application has been rejected ... τι πρέπει να κάνω τώρα;;;;ευχαριστώ ...
      Ψάξε είτε εδώ στην κοινότητα,είτε στο google για να τον ξεκλειδώσεις με unofficial τρόπο.Εγώ έτσι έκανα.
      when all else fails,crowbar the fucker
    • Ο/H Christos122 έγραψε:

Ο/H r1teo έγραψε:

πήγα να τσεκάρω τον bootloader μέσα από τον browser κινητού, miyi.com/unlock,mi account και μου βγάζει sorry,your application has been rejected ... τι πρέπει να κάνω τώρα;;;;ευχαριστώ ...
      Ψάξε είτε εδώ στην κοινότητα,είτε στο google για να τον ξεκλειδώσεις με unofficial τρόπο.Εγώ έτσι έκανα.
      προσωπικα νομιζω πως δεν ειναι σωστο να τον ξεκλειδωσει με unofficial τροπο...καλυτερα να περιμενει απαντηση απο καποιον που εχει το ιδιο προβλημα
      και να το ξεκλειδωσει official...(αμα εχει κλειδωσει)
    • Διαφήμιση
    • και τι σημαίνει το οτι κλείδωσε ο bootloader? υπάρχει κάποιο πρόβλημα? και εμενα κλειδωμένος λεει πως ειναι αλλα περνάω κανονικά rom χωρίς πρόβλημα .
      @gkalen το miunlock που το βρίσκουμε εχεις ενα λινκ?
    • Καλησπέρα στην παρέα! Μπράβο για την δουλειά σας και πάλι παιδιά και αυτή η ROM περάστηκε πανεύκολα στο Redmi 3 πάνω από τη προηγούμενη.

Να σημειώσω τα εξής όμως:
      1. Η εφαρμογή του φόρουμ δεν μου λειτουργούσε 3 μέρες τώρα. Όταν πατούσα είσοδος μου έβγαζε το μήνυμα: Webpage not found! Τώρα πριν λίγο άρχισε να λειτουργεί και πάλι κανονικά και αυτό έγινε αμέσως αφότου μπήκα από τον υπολογιστή στο φόρουμ, από τον οποίον δεν έμπαινα στο φόρουμ σε αυτό το διάστημα. (Μπορεί να λέω κοτσάνες σχετικά με αυτή τη σύμπτωση αλλά έτσι έγινε)
      2. Η μπαταρία: Η αυτονομία της χάλασε πολύ σε αυτή την έκδοση! Δεν καταλαβαίνω γιατί; Πόσο μάλλον όταν κάνω νορμάλ χρήση και βλέπω ειδικά μετά το 100% της φόρτισης να πηγαίνει στο 95% μέσα σε λίγα λεπτά μην έχοντας ανοιχτό το ίντερνετ.
      3. Η εφαρμογή τηλέφωνο: Η μετάφρασή της επίσης χειροτέρεψε σε αυτήν την έκδοση, τώρα πια και το πριν πόσα λεπτά ήταν μια κλήση αναγράφεται στα αγγλικά, π.χ. 2 minutes ago. Επίσης το μόλις τώρα και πάλι εμφανίζεται ως just now και το Χθες ως Yesterday, κ.ο.κ! (Εάν έχετε την καλοσύνη φτιάξτε το αυτό παιδιά... Είναι σημαντικό πιστεύω)
      4. Η εφαρμογή ασφάλεια: Η μετάφρασή της είναι και πάλι ημιτελής στην ενότητα της μπαταρίας. Το βρέθηκε (Χ) ζήτημα μπαταρίας αναγράφεται ως Found (X) battery issue και το Προσθήκη (Χ) λ. ως Αdd (X) λ. Επίσης το εικονίδιο του Δεύτερου προφίλ στην αρχική σελίδα είναι και πάλι λαθος και είναι ίδιο με εκείνο του Gaming speed boost.
      5. Playstore: Τις ειδοποιήσεις push ενημερώσεων πρέπει να τις απήγαγε κάποιος εξωγήινος! Ενώ όπως ανέφερα στην προηγούμενη έκδοση ότι είχαν αρχίσει να φτιάχνουν κάπως, τώρα εξαφανίστηκαν και πάλι!
      6. Η εφαρμογή άλμπουμ αραιά και που πάλι μου εμφανίζει το μήνυμα Κενό!(πολύ σπαστικό αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, ούτε πως να το φτιάξω επειδή δεν έχει και Εκκαθάριση Δεδομένων για να μπορέσω να την συνεφέρω.)
      7. Η απόκριση της συσκευής δείχνει να έχει μια πολύ μικρή βελτίωση.

• Τέλος θα αναφερθώ και πάλι στην μπαταρία! Γιατί στο Miui 8 αδειάζει τόσο γρήγορα ρε παιδιά;;; Χάλια μαύρα η αυτονομία της. Όταν πήρα αυτό το κινητό ήμουν πολύ ενθουσιασμέμος με την αυτονομία του. Μου ήρθε με την έκδοση V7.1.3.0.LHPCNCK και μου έβγαζε με νορμάλ χρήση 2,5 μέρες και με βαριά χρήση 2 μέρες, και όταν λέω μέρες εννοώ 24ωρα! Έχανα την ώρα που χρησιμοποιούσα το κινητό ακριβώς 1% της μπαταρίας σε 10 λεπτά, που σημαίνει 6% για κάθε ώρα (με ιντερνετ ανοιχτό και εφαρμογές όπως facebook). Από τοτε όμως ήθελα να πάω σε MIUI 8 και έβαλα την αγγλική global stable V8.0.2.0.LAIMIDG από το en.miui.com. Εκεί άρχισε την κατρακύλα της η μπαταρία. Αρχισε της εκπτώσεις.. μου έβγαζε πολύ λιγότερο από 2 μέρες με κανονική χρήση και με βαριά 1,5 μέρα περίπου. Έπειτα δοκίμασα και μια developer china δεν θυμάμαι ποια ακριβώς... και εκει πάλι τα ίδια η μπαταρία! Τέλος κατέληξα εδώ και έβαλα την πρώτη XTRV που κυκλοφόρησε, νομίζω ήταν η V8_XTRVbeta1-6.11.3. Εκεί πλέον η μπαταρία άρχισε κάπως να στρώνει και να πηγαίνει προς τις 2 μέρες με βαριά χρήση. Όμως και πάλι στις επόμενες εκδόσεις μέχρι και σήμερα η αυτονομία χάλασε και με πολύ ζόρι φτάνω την 1 μέρα και κάτι ώρες με βαριά χρήση και με κανονική 1,5 μέρα μόνο!
      • Ας μου πει κάποιος ποια ROM να βάλω για καλύτερη απόδοση μπαταρίας! Γιατί για 4100 MA δεν δικαιλογείται να αδειάζει έτσι! Μπορώ να πάω πάλι στην 7.1 αλλά είναι καποια χαρακτηριστικά του MIUI 8 που δύσκολα μπορώ να αποχωριστώ!
    • @venioni

Ο/H venioni έγραψε:

Θες official rom η ελληνικη @maelko

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάπου εδώ στο φόρουμ η Rom που λες; Πες μου σε ποια ενότητα θα τη βρω.
      2. Εσύ έχεις δει διαφορα στη μπαταρία με την official που λες;
    • Διαφήμιση
    • Αν έχεις το kenzo και θες να πας σε official τότε θα πας στην miui v8.0.6.0 για ελληνική θα πας στη τελευταία miuiv8.1.1.0 xtrv beta 1

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk