Εχω το redmi 3. Οπότε λογικά πάω στην miuiv8.1.1.0 xtrv beta 1;Ο/H venioni έγραψε:
Αν έχεις το kenzo και θες να πας σε official τότε θα πας στην miui v8.0.6.0 για ελληνική θα πας στη τελευταία miuiv8.1.1.0 xtrv beta 1
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[XTRV/GTV-6.12.8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/12 16:10)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
CHANGELOG
Lockscreen, Status Bar, Notification Bar
Optimization - Floating notifications won't appear in DND mode (12-13)
New - Toggle positions page supports tapping to enable or disable toggles (12-15)
New - Added 'Battery saver' toggle, which can be added to Notification Bar (12-15)
Weather
Fix - When update data after sunset, weather background picture didn't change (12-13)
Settings
New - New personal hotspot features (including blocklist on Qualcomm devices) (12-15)
For MI5
- Fixed Themes importing
- Added MiuiScanner app
How to update to Android 7.0 fromAndroid 6.0:
- Install LATEST Android 6.0 release for MI56.11.10
- Install TWRP 3.0.2.3 or ZCX
- Reboot to new TWRP
- Install Android 7.0 release
- Reboot - Never wipe /system partition manually!
- Done
- In case of any issues, make factory reset via system settings
- For ROOT on Android 7.0 install SuperSU 2.79
1. Update for Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5s, Mi 5s Plus suspended this week due to stability testing.
2. Update for Mi 4S delayed due to temporary fixes.
3. Update for Mi Max / Prime suspended for making preparations for Android 7.0 beta testing.Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
@maelko
Κι εγώ Redmi 3 pro έχω , αλλά εκτός των μεταφράσεων , δεν υπάρχουν τα προβλήματα που αναφέρεις ..
Ή μπαταρία μία χαρά , το Playstore ενημερώσεις μία χαρά ..
Στο άλμπουμ θα βγάζεις μία νέα φωτό , θ'ανοιγεις το άλμπουμ , θα σου εμφανίζει τη νέα φωτό και σε λίγα δλπ θα σου εμφανισει και τις υπόλοιπες φωτό που έχεις κανονικά.
Ή σημερινή ρομ θα έχει και Mpdecision , ελπίζω να σε πάει καλύτερα ..
Φαντάζομαι ότι φορεσες την XTRV πρώτη φορά με Factory reset .. -
Εμενα ρε παιδια μου βγαζει αρκετα συχνα επανω στο Status Bar το εικονιδιο για την καρτα μνημης και τι θελετε να κανετε και τετοια πραγματα. Απο την ωρα που μπηκε η νεα ρομ αυτο. Οχι οτι μου ειναι προβλημα να παταω το Χ καθε φορα , αλλα γιατι το βγαζει ρε παιδες ?
Redmi Note 4 -
Ο/H olafeone έγραψε:
Εμενα ρε παιδια μου βγαζει αρκετα συχνα επανω στο Status Bar το εικονιδιο για την καρτα μνημης και τι θελετε να κανετε και τετοια πραγματα. Απο την ωρα που μπηκε η νεα ρομ αυτο. Οχι οτι μου ειναι προβλημα να παταω το Χ καθε φορα , αλλα γιατι το βγαζει ρε παιδες ?
Redmi Note 4
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H olafeone έγραψε:
Redmi Note 4
Όχι ρε συ, συνέχεια χωρίς να κάνω restart το ξερω οτι το βγαζει με καθε επανεκινηση, αν ηταν μονο τοτε δεν εχω προβλημα εινια λογικο. Δεν ειναι λογικο να το βγαζει συνεχεια ομως. Εκει που καθομαι το βλεπω εμφανιζετε. Μολις το εκλεισα, θα δουμε σε ποση ωρα θα ξαναβγει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Χίλια συγγνωμη, που ποστάρω εδω αλλα δεν ξερω που να το στείλω (και το thread της ROM που έχω, κλείδωσε).
Πως κάνω exclude μόνο το SuperSU απο τα αυτόματα update?
Δηλ. θελω να γινονται ολα update εκτος απο αυτό. Μαρκαρα στο Play Store SuperSU να μην κάνει αυτόματη ενημέρωση και οταν ξαναζητησα "Οι εφαρμογές μου" το εμφάνιζε!
Χθες εκανα update ενα-ενα για να μην γινει πατάτα... -
-
Σε ευχαριστώ!
-
@gkalen
Ο/H gkalen έγραψε:
@maelko
Κι εγώ Redmi 3 pro έχω , αλλά εκτός των μεταφράσεων , δεν υπάρχουν τα προβλήματα που αναφέρεις ..
Ή μπαταρία μία χαρά , το Playstore ενημερώσεις μία χαρά ..
Στο άλμπουμ θα βγάζεις μία νέα φωτό , θ'ανοιγεις το άλμπουμ , θα σου εμφανίζει τη νέα φωτό και σε λίγα δλπ θα σου εμφανισει και τις υπόλοιπες φωτό που έχεις κανονικά.
Ή σημερινή ρομ θα έχει και Mpdecision , ελπίζω να σε πάει καλύτερα ..
Φαντάζομαι ότι φορεσες την XTRV πρώτη φορά με Factory reset ..
Φορεσα την XTRV πρώτη φορά με τα εξής βήματα:
- Έκανα wipe system, dalvik art, cache, data, internal storage.
- Μετά reboot τη recovery
- Συνεδεσα το κινητό στο λάπτοπ με τη recovery ανοιχτή και τοποθέτησα τη Rom στον εσωτερικό χώρο.
- Αφαιρεσα το κινητό από το λάπτοπ και έκανα install την Rom. Περαστηκε κανονικά χωρίς σφάλματα.
- Μετά reboot system.
- Έκανα wipe system, dalvik art, cache, data, internal storage.
-
-
Ο/H sioannis έγραψε:
και τι σημαίνει το οτι κλείδωσε ο bootloader? υπάρχει κάποιο πρόβλημα? και εμενα κλειδωμένος λεει πως ειναι αλλα περνάω κανονικά rom χωρίς πρόβλημα .
@gkalen το miunlock που το βρίσκουμε εχεις ενα λινκ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα