Διαφήμιση

Νέος στη Xiaomi-Αγορά νέου Redmi 3S

• Νέος στη Xiaomi-Αγορά νέου Redmi 3S

Καλησπέρα σε όλους. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας παιδιά. Είμαι νέος στο forum και στην Xiaomi.
      Πρόσφατα αγόρασα ένα Redmi 3S.
      Είχε έκδοση stable rom, έκανε μία αναβάθμιση αλλά μετά του έβαλα developer rom από το επίσημο site της xiami:
      en.miui.com/download-303.html
      Τελικά είδα έχει και ελληνικά (βέβαια κάποια λάθος τονισμένα ή την ημερομηνία 13 Δεκέμβριος αντί 13 Δεκεμβρίου).
      Μετά ξεκλείδωσα το bootloader (γιατί βάσει οδηγιών έπρεπε να πάω σε developer από stable για να ξεκλειδώσω).
      Μέχρι εδώ όλα καλά.
      Μετά κόλλησα και δεν προχώρησα παρακάτω γιατί είδα αρκετές διαφορές μεταξύ του γενικού οδηγού και του οδηγού για redmi 3s και λέω άσε μην κάνω καμία μ....ία και κλαίω κοντά στα 200€.
      Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι θα κερδίσω αν αλλάξω από την developer της εταιρίας σε ελληνική rom ανεπτυγμένη από το forum εδώ;
      Επίσης πλέον ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Μπορώ να τον ξανακλειδώσω;
      Θα έχω πρόβλημα αν τον αφήσω ξεκλειδωμένο και έχω την επίσημη developer rom της Xiaomi;
      Επίσης αυτή θα μπορεί να γίνεται update αυτόματα ή πρέπει πάλι χειροκίνητα να κατεβάζω και να επιλέγω το αρχείο του update;
      Ανέβασα και screenshot.
      Images
      • Screenshot_2016-12-13-01-32-51-649_com.android.settings.png

107,82 kB, 720×1.280, viewed 191 times
    • Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα να μείνεις με την official global και ξεκλείδωτο bootloader. Το unlock σου δίνει πρόσβαση στο fastboot mode ώστε να επαναφέρεις την συσκευή σε περίπτωση κολλήματος το οποίο είναι πιο ασφαλές από το edl mode.

Η Ελληνική είναι πιο ελαφριά και γρήγορη από την official, έχει τις ίδιες ενημερώσεις όπως και η official, με την διαφορά ότι γίνονται χειροκίνητα και όχι αυτόματα οι αναβαθμίσεις.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις και την Ελληνική και έχεις ξεκλειδώσει πας εδώ Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
    • Εγώ εγκατέστησα την official global developer ενώ διαπίστωσα μετά ότι και η official global stable έχει ελληνικά.
      Μπορώ να γυρίσω από developer σε stable και με ποιο τρόπο; Αξίζει να γυρίσω σε stable να έχω πιο σταθερό λειτουργικό ή όχι;
      Τα update θα τα κάνει αυτόματα με τις παραπάνω rom ή όχι;
      Επίσης μπορώ να κλειδώσω πάλι το bootloader μήπως έχω πρόβλημα με την εγγύηση γιατί το έχω πάρει από ελληνικό κατάστημα;
      Με ποιον τρόπο μπορώ να τον κλειδώσω πάλι;
      Επίσης σίγουρα θεωρώ ότι η ελληνική rom του forum είναι καλύτερη αλλά ενώ έχω εξοικοίωση με υπολογιστές αρκετή (επειδή διαβάζω υπάρχει πολύ brickαρισμα σε παιδιά που γνωρίζουν από υπολογιστές ίσως και περισσότερα πράγματα από εμένα) φοβάμαι ότι ίσως κάτι δεν πάει καλά και κλαίω με μαύρο δάκρυ!!

=============== Δεκ 27th 2016, 9:40am ===============
      8GB πιάνει χώρο ρε παιδιά το λειτουργικό ή κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή μου;
    • Διαφήμιση