Σε ποια ρομ στο κάνει αυτό..??Ο/H glynos έγραψε:
Έκανα πολλές επανεκκινήσεις αλλά τίποτα....σαν να μην βρίσκει τον λογαριασμό στο Mi account..
Στην dev ή στην stable?
Τις έβαλες με την σειρά;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣε ποια ρομ στο κάνει αυτό..??Ο/H glynos έγραψε:
Έκανα πολλές επανεκκινήσεις αλλά τίποτα....σαν να μην βρίσκει τον λογαριασμό στο Mi account..
Σε ποια ρομ αναφέρεσαι τώρα? Στην Dev ή στην Stable? Στην dev σου άνοιξε κανονικά ενώ στην Stable δεν προχωράει? Ποια ρομ είχες πριν?Ο/H glynos έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι θα σε πετάξει στο twrp για να γίνει install από εκεί! Μπορείς αν θες να κάνεις την δοκιμή και να μας πεις το αποτέλεσμα. Αλλά και να εγκατασταθεί κανονικά λογικά όπως και στα πρώτα παιδιά που δοκίμασαν μπαίνοντας μέσα στο λειτουργικό μετά θα σου πετάει πολλά ερρορς!!Ο/H georgem86 έγραψε:
παιδια μια ερωτηση. εχω την stable 8.0.5.0 . δεν μπορω να περασω την mm με τον updater του κινητου απευθειας; αν το κανω με το updater τι θα γινει;
Είχα την XTR 8.0.5... την προηγούμενη στα αρχεία download που αφορούν το κινητό μας!Ο/H lallasgr έγραψε:
Σε ποια ρομ αναφέρεσαι τώρα? Στην Dev ή στην Stable? Στην dev σου άνοιξε κανονικά ενώ στην Stable δεν προχωράει? Ποια ρομ είχες πριν?Ο/H glynos έγραψε:
Είναι παλιά του τύπου ακόμα σε Miui 7 ή απλά δεν είναι η τελευταία? Πάρε το nandroid σου και ξεκίνα. Ότι και να σου πω τώρα δεν θα έχει βάση!!Ο/H Project_P έγραψε:
Αψογος για αλλη μια φορα. Μετα απο πολυ καιρο που ειχα αφησει το κινητο στην ησυχια του λεω να δοκιμασω να περασω την MM. εχει σημασια αν ειναι παλια η Ελληνικη Stable που εχουμε?
Καλά από τις τόσες ερωτήσεις που σου έκανα μόνο στην τελευταία μου απάντησες? Οι άλλες είναι πιο σημαντικές για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε!Ο/H glynos έγραψε:
Είχα την XTR 8.0.5... την προηγούμενη στα αρχεία download που αφορούν το κινητό μας!
Εχθές συνφορουμίτης αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα. Σε πρώτη φάση το κινητό του άνοιξε κανονικά και δούλευε. Αυτό που έκανε ήταν να ανοίξει θέμα στο en.miui.com και να κάνει complain για να του εγκρίνουν εκ νέου την άδεια του permission. Αναμένει τώρα το οκ για να ξεκλειδώσει και να μην έχει μελλοντικό πρόβλημα!Ο/H NFBraz έγραψε:
Μετά το κλείδωμα του bootloader προσπαθώ να το ξεκλειδώσω με το miunlock και μου βγάζει The device isnt supported by miunlock .
Και όταν πάτάω Go και πάω στο site και πατάω στο Unlock Mi Device-Unlock now μου λέει Sorry your application has been rejected.
Τώρα η συσκευή είναι στη φάση του 6 βήματος και σε Fast Boot Mode.
Μια βοήθεια γρήγορα παρακαλώ!!!!!!!!!
Γιατί προσωπικά το θεωρώ πιο μπελαλίδικο. Είναι μια λύση και αυτό που αναφέρεις αλλά θα χάνεται το twrp και θα πρέπει ο κάθε χρήστης να βρίσκει πάλι το twrp και να περνάει εκ νέου το recovery κλπ κλπ!!!Ο/H derveni έγραψε:
@lallasgr Για την μετάβαση από την lollipop σε MM γιατί δεν προτείνεις την καθαρή εγκατάσταση και προτείνεις μόνο αυτά τα wipe, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να γίνει καθαρή ώστε να φύγουν τα σκουπίδια από τον εσωτερικό χώρο του κινητού.
Έκανες έλεγχο για τον Bootloder και σου έβγαλε πως είναι κλειδωμένος ?Ο/H NFBraz έγραψε:
Μετά το κλείδωμα του bootloader προσπαθώ να το ξεκλειδώσω με το miunlock και μου βγάζει The device isnt supported by miunlock .
Και όταν πάτάω Go και πάω στο site και πατάω στο Unlock Mi Device-Unlock now μου λέει Sorry your application has been rejected.
Τώρα η συσκευή είναι στη φάση του 6 βήματος και σε Fast Boot Mode.
Μια βοήθεια γρήγορα παρακαλώ!!!!!!!!!