Το έχω ήδη προσθέσει από τη στιγμή που το ανέφερες!!! Ελπίζω να το δουν γρήγορα το complain και να δώσουν έγκριση το συντομότερο δυνατό!
Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI V8
-
-
-
Ο/H dim74 έγραψε:
πως πηγαινουμε;
είδα σήμερα στις ειδήσεις, ότι ολοκληρώνεται η Ολυμπία οδός και κάνεις Αθήνα-Πάτρα πλέον σε 110'!!!!!!!
μπαίνεις twrp, κάνεις wipe dalvick, cache & data και κάνεις install την stable
κάνε και ένα factory reset, καλό κάνει, κακό δεν κάνει!!!!
έλεγξε και τον bootloader μετά, γιατί έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που κλειδώνει η π@π@ρι@!!!!
απλά τρέχεις το mi unlock tool και το ξεκλειδώνεις στο φτερό, στην περίπτωση που δεις ότι έχει κλειδώσει!!
Υ.Γ. Α ρε Αλέξανδρε, α ρε Αλέξανδρε........ΆγιοςΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H NFBraz έγραψε:
application has been rejected.
Ο/H dim74 έγραψε:
Ο/H lallasgr έγραψε:
Περίπτωση 2η:
You may think you can fly - but you better not try -
Τι εννοείς?Γίνε πιο σαφής.
-
Ο/H NFBraz έγραψε:
Τι εννοείς?Γίνε πιο σαφής.
έχεις πιο πολλές πιθανότητεςYou may think you can fly - but you better not try -
Καλά τώρα αυτό και αν είναι μ...........α.
Δηλ με το έτσι θέλω θα μπαίνουμε στο επίσημο site να σκοτώνουμε την ώρα μας ,λες και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε.
Του γιού μου ο λογαριασμός έχει μία ώρα εκεί και τις γυναίκας μου ούτε ώρα ,πως την πρώτη φορά τα ξεκλείδωσα? -
Ο/H NFBraz έγραψε:
Καλά τώρα αυτό και αν είναι μ...........α.
Δηλ με το έτσι θέλω θα μπαίνουμε στο επίσημο site να σκοτώνουμε την ώρα μας ,λες και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε.
Του γιού μου ο λογαριασμός έχει μία ώρα εκεί και τις γυναίκας μου ούτε ώρα ,πως την πρώτη φορά τα ξεκλείδωσα?
-
Ειλικρινά,πέστε μου εσείς αν δεν υπήρχε αυτό το φόρουμ εδώ αν θα αγόραζε κανείς xiaomi ,γιατί έτσι όπως το πάνε αυτοί ,ο κόσμος θα πρέπει να απευθύνεται σε ειδικούς για να του λένε τι και πώς......
Είναι δυνατόν τώρα να απορρίπτεται το ξεκλείδωμα επειδή δεν έχεις συμμετοχή στο επίσημο site? Η να κλειδώνει η συσκευή επειδή κάνεις αναβάθμιση ?. -
Το θέμα με το κλείδωμα είναι της Google θέμα ("πρόβλημα" του android). Αλλά το άλλο είναι απαράδεκτο!!!
-
Φίλε taz, δεν φταίει ο Αλέξανδρος όμως για όλα αυτά....γιατί να πρέπει να απολογείται αυτός?
Σε κάθε ένα από τα 7 μηνύματά σου στο φόρουμ, βλέπω μία επιθετικότητα που, τελικώς και μπορεί και άθελά σου, έχει αποδέκτη τον lallasgr, γιατί αυτός έκανε το λάθος να γράφει οδηγούς για όλα εμάς τα ντουβάρια, που δεν ξέρουμε που μας παν τα τέσσερα.
Εγώ προσωπικά δε θα σου ξανα-απαντούσα με τέτοια συμπεριφορά, ο Αλέξανδρος, είπαμε, είναι Άγιος....
Με πολύ άσχημη φόρα μπήκες και μας....τάραξες τα νερά.
Μην τα πάρεις στραβά όλα αυτά που σου λέω...μπορώ, υποτίθεται, να καταλάβω την αγανάχτησή σου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω όλο το υπόλοιπο που βλέπω.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έτσι είναι φίλε... δυστυχώς... πολλά παραπανήσια είπες χωρίς λόγο.
Πάρτον στον γάμο σου να ΣΕ πει και του χρόνου ένα πράμα...
Άντε καλό βράδυ και καλό ξεκλείδωμα.
Άλεξ... respect ρε φίλε για μια φορά ακόμη, αν και αυτή είναι για διαφορετικό λόγο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα