@Thracia
Η αληθεια ειναι οτι φευγω ολλανδια σε λιγες μερες και χωρις τις εφαρμογες μου και τα δεδομενα που ειχα και οπως ηταν το κινητο τελοςπαντων δεν θα την παλεψω..εξ αλλου ολοι αυτο δεν θελουμε οταν κανουμε μια αναβαθμιση το κινητο μας οπως ηταν πριν αλλα με αναβαθμισμενο λογισμικο...
οποτε δεν υπαρχει τροπος απο ΜΜ να γυρισω σε αμεσως προηγουμενη ρομ παραμονο με φαστβοοτ ρομ( Που αν και δεν ξερω τι ειναι και πως παω , πρεπει να ειναι ζορικα ποσο μαλλον για μενα που ειμαι αμπαλος).
Να αρχισω να ψαχνω για το πως γινεται αυτο που λες με τη fastboot rom δηλαδη προτεινεις...
@Προτείνω να μείνεις με την ΡΟΜ που έχεις και να μπεις στο play store και να κάνεις μαζική εγκατάσταση τις εφαρμογές σου.
Πολλές από αυτές μπορεί να επαναφέρουν και τα data τους.
Οι επαφές τα μυνήματα και κάποια άλλα πρέπει ήδη να έχουν επανέλθει μέσο του mi cloude.
Προς ενημέρωση,οποιοδήποτε κινητό και να είχες η αναβάθμιση του android προϋποθέτει factory reset
You may think you can fly - but you better not try
@Thracia εγινε ευχαριστω για την συμβουλη αλλα θα ηθελα να προσπαθησω να επαναφερω τα προηγουμενα δεδομενα γιατι ειχα τοσες πολλες εφαρμογες που καταρχας ουτε τις θυμαμαι.. Ν σαι καλα που ασχοληθηκες παντως
@Greeniaris
Πριν κάνεις τίποτα απ'ολα , αν ήσουν σε Lollipop και τώρα έχεις Marshmallow ΠΡΈΠΕΙ να ξεκλειδωσεις bootloader ξανά...
Αφού ξεκλειδωσεις τότε θα μπεις σε TWRP και θα επαναφερεις το backup που έχεις με όλα τα κουτάκια τικαρισμενα ..
καλημέρα σε όλους παίδες αγαπητέ μου φίλε @demakhs δεν θυμάμαι να έχω κανένα τίτλο , αλλά και να έχω δεν πειράζει ας τον πάρουν τα φιλαράκια μου που λες από επάνω με τις ευχές μου να σου υπενθυμίσω δε ότι δυστυχώς δουλεύω και σήμερα Κυριακή συν του ότι εχθές είχα να φέρω σε πέρας μία ευχάριστη αποστολή-πρωτοβουλία που είχα αναλάβει ε @geoanto555 ; Οπότε σιγά σιγά επανέρχομαι στην ενεργό δράση !!!!