Στο θεμα μας τωρα....
να πω οτι ξαναπερασα την stable απο την αρχη και δεν εκανα επαναφορα απο
αντιγραφο ασφαλειας...
το κινητο δουλευει τελεια...
να πω επισης οτι πρωτη φορα ειδα να γραφει πανω 4g ..δεν ξερω αν ειναι απο την ρομ η απο την wind...
εχω και κανα δυο προβληματακια...Στην Open camera δεν μ΄αφηνει να κανω εγγραφη τις φωτο στην καρτα sd
δεν ξερω γιατι ενω πιο παλια το εκανε .
Επισης δεν μπορει να συνδεθει στο Mi cloud...μου βγαζει ενα μην.οτι αυτην η σελιδα μπορει να μην εμφανιζεται σωστα
και μετα δειχνει συνεχεια οτι φορτωνει και τιποτα αλλο....
Ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα μπραβο για την ωραια δουλεια που κανετε....
Συγχαρητήρια για τον οδηγό! Κατοπιστικότατος και αναλυτικότατος!
Είμαι στην 1η περίπτωση.
Έχω αποθηκεύσει ότι χρειάζομαι σε USB Stick.
Έκανα και τα 2 factory reset (Wipe->Advanced Wipe-> τικάρουμε cache+dalvik cache+data) αλλά και στις 2 φορές δεν σβήστηκε κανένα από τα δικά μου αρχεία (μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, pdfs κτλ) που είχα μέσα. Γιατί αυτό; Να ανησυχώ;
Θα ήθελα να έχουν σβηστεί όλα, γιατί έχω την εντυπώση ότι υπάρχουν κάπου κάποια εξτρα αρχεία, γύρω στα 3,5 GB που δεν μπορώ να τα βρω για να τα σβήσω.
Στην 8.1.1 το πρόβλημα με το shell έχει διορθωθεί;
Στην 8.0.1 μου το έκανε και έπρεπε να έχω συνέχεια το νου μου, με το CPU SPY, για να το κάνω επανεκκίνηση αλλιώς η μπαταρία τελείωνε σε λίγες ώρες με μηδενική χρήση.
καλησπερα..εγώ παιδιά που έχω official Chinese miui v7 και θέλω να περάσω την ελληνική stable MM πρεπει να ακολούθησε την περιπτωση 1? Να περάσω πρωτα μια dev και μετα την stable η μπορω να περάσω αμεσως στην stable απο την official Chinese?
ή ακολουθείς την πρώτη περίπτωση ή βάζεις το κινητό να κάνει update όπως είσαι στην τελευταία ρομ και μετά περνάς απευθείας την τελευταία ελληνική stable απευθείας!