Διαφήμιση

Η Infoquest είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Χώρα μας !

• Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

(δεν υπάρχει αη βασίλης)

Προσέξτε λίγο βρε τι γράφετε....

Πως δεν υπάρχει?
      Αφού κάθε χρόνο του γραφει γράμμα η κόρη μου και εκείνος..τσουπ, της φέρνει το δώρο που ζήτησε.

Αν δεν το φέρνει ο Αη Βασίλης, τότε ποιός?
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • καλημέρα!!!καθιστε ολοι βρε παιδια να δουμε τι θα γίνει...εγω ήδη ψήνομαι να το χτυπήσω απο τα συνεργαζόμενα της infoquest.Μπορεί επίσης το φορουμ να αποκτήσει μια συνεργασία με τον "εισαγωγέα" για την ανάπτυξη μιας πλήρους και καθαρής ελληνικής rom.Αν και νέο μέλος φαινεται ότι γινεται δουλεία στην ανάπτυξη απο τα παιδιά εδω μέσα και οι πελάτες που δεν ψωνίζουν απο skroytzoμαγαζα και κινα μόνο ωφελημένοι θα έβγαιναν από αυτο
    • μου άφησε μια πικρή γεύση... εσάς?

Ενώ φαίνεται το γεγονός της χρονιάς, εμένα μου αφησε μια πικρή γεύση....

ΑΥΤΟ το φόρουμ διέδωσε την 'έννοια' XIAOMI" στην Ελλάδα.

Και η εντύπωση που μου δίνεται είναι οτι , έρχεται η QUEST να θερίσει ξένους κόπους.
      Εαν τα παιδιά του φόρουμ δε καρπωθηκαν τίποτα από όλη αυτή την ιστορία,
      τοτε θα πω αίσχος στη МАМА XIAOMI

Χιλίαδες μέλη αυτού του φόρουμ γίναμε ιεροκύρηκες της XIAOMI, διδάσκοντας το λόγο της, εισπράττοντας άπειρους χλευασμούς
      από τους άσχετους, για να κάνουμε μάγκα τη Quest και να τα πουλάει 40% πιο ακριβά.

ξανά αίσχος !
    • Διαφήμιση
    • δηλαδή τώρα θα έχουμε πλήρη Ελληνικά σε όλα τα προϊόντα τους ? θα φύγουν τα κινέζικα ? ας πούμε το mi wifi θα είναι ελληνικό ? και μέσα στις ρυθμίσεις αντί για μεσογειακή Κίνα θα βάζουμε Ελλάδα ? το e-radio θα εργάζεται και με Ελληνικούς σταθμούς ? αν είναι έτσι καλώς να ορίσει
    • Ο/H alnikou έγραψε:

δηλαδή τώρα θα έχουμε πλήρη Ελληνικά σε όλα τα προϊόντα τους ? θα φύγουν τα κινέζικα ? ας πούμε το mi wifi θα είναι ελληνικό ? και μέσα στις ρυθμίσεις αντί για μεσογειακή Κίνα θα βάζουμε Ελλάδα ? το e-radio θα εργάζεται και με Ελληνικούς σταθμούς ? αν είναι έτσι καλώς να ορίσει
      και θα έρθει η άνοιξη και θα έχουμε μετρό με 3-4 γραμμές στην Θεσσαλονίκη και και και

sorry :) , τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ;
      θα φέρει ΚΑΠΟΙΕΣ συσκευές (κινητά)
      δεν είπε κανείς ότι θα φέρει (μπορεί στο μέλλον) mi band , mi wifi και λοιπά

και η ίδια η xiaomi Να άνοιγε κατάστημα στην Ελλάδα δεν θα έφερνε όλα τα προϊόντα της
      τα e-shop που έχει για αγγλία γερμανία ΕΠΙΣΗΜΑ Η XIAOMI δεν έχουν ΟΛΑ τα προϊόντα της

έχεις στην global rom σου αυτό που λες e-radio ;

καταλάβετε λίγο το ότι μια εταιρία δεν βγάζει όλα τα προϊόντα για "παγκόσμια" διάθεση
    • Ο/H rafailo έγραψε:

Και η εντύπωση που μου δίνεται είναι οτι , έρχεται η QUEST να θερίσει ξένους κόπους.
      Δεν συμφωνώ μαζί σου. Δεν νομίζω ότι έρχετε να καρπωθεί έτσι όπως το θέτεις. Ίσα ίσα πιστεύω ότι ότι και οι δύο (forum + InfoQ) θα βγούν κερδισμένοι ειδικά μάλιστα αν συνεργαστούν γιατί δεν υπάρχουν αντικροόμενα συμφέροντα, εγώ μάλιστα δεν μπορώ να διακρίνω κανένα. Εγώ είχα xiaomi πριν δημιουργηθεί το forum και έχω γράψει σε αρκετά φόρα για αυτό, τι σημαίνει τούτο? Ότι το φορουμ αυτό καρπώθηκε δικές μου προτάσεις σε 3ους? "Αίσχος" ??? Μέχρι τώρα το forum παρείχε και παρέχει υποστήριξη σε πελάτες της Xiaomi, η Xiaomi δηλαδή καρπώνεται την δουλειά των παιδιών εδώ μέσα? "Αίσχος" ?? Μέχρι τώρα το forum παρείχε και παρέχει υποστήριξη σε πελάτες κινεζομάγαζων, και αυτά δηλαδή καρπώνονται την δουλειά των παιδιών εδώ μέσα? "Αίσχος" ??

Ας προσέχουμε λίγο τι γράφουμε!!!

Όποιος βοηθάει εδώ μέσα βοηθάει από την καλή του την καρδιά πιστεύω και επειδή το θέλει και όχι για χρήματα ή για να κερδίσει κάτι πέρα από ηθική ικανοποίηση.

Δεν σταμάτησαν ούτε πρόκειται να σταματήσουν οι "παραεισαγωγές" και οι αγορές από την Κίνα. Ακόμα αν και δεν υπάρχει διαφορά τιμής από τα σκρουτζομάγαζα, είναι μεγάλη η διαφορά τιμής από τα κινεζομάγαζα/Alibaba κτλ, και εδώ θα λύνονται πολλά προβλήματα χρηστών που δεν μπορούν να αγοράσουν επίσημο Xiaomi και προτιμούν παραεισαγωγές ή αγορά από Κίνα.
      Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; X(
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H alnikou έγραψε:

δηλαδή τώρα θα έχουμε πλήρη Ελληνικά σε όλα τα προϊόντα τους ? θα φύγουν τα κινέζικα ? ας πούμε το mi wifi θα είναι ελληνικό ? και μέσα στις ρυθμίσεις αντί για μεσογειακή Κίνα θα βάζουμε Ελλάδα ? το e-radio θα εργάζεται και με Ελληνικούς σταθμούς ? αν είναι έτσι καλώς να ορίσει
      και θα έρθει η άνοιξη και θα έχουμε μετρό με 3-4 γραμμές στην Θεσσαλονίκη και και και
      sorry :) , τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ;
      θα φέρει ΚΑΠΟΙΕΣ συσκευές (κινητά)
      δεν είπε κανείς ότι θα φέρει (μπορεί στο μέλλον) mi band , mi wifi και λοιπά

και η ίδια η xiaomi Να άνοιγε κατάστημα στην Ελλάδα δεν θα έφερνε όλα τα προϊόντα της
      τα e-shop που έχει για αγγλία γερμανία ΕΠΙΣΗΜΑ Η XIAOMI δεν έχουν ΟΛΑ τα προϊόντα της

έχεις στην global rom σου αυτό που λες e-radio ;

καταλάβετε λίγο το ότι μια εταιρία δεν βγάζει όλα τα προϊόντα για "παγκόσμια" διάθεση
      στο επίσημο σαιτ τους αυτό λέει οτι θα φέρει όλα τα προϊόντα το επόμενο βήμα μετά από τα τηλεφώνα είναι το miband 2. όχι δεν έχω στην συσκευή μου e-radio αλλά στο mi smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway
    • Διαφήμιση
    • Ο/H derveni έγραψε:

Καρντάση εγώ την νομοθεσία διαβάζω, τώρα αν εσύ μιλάς σαν μαγαζί η εξ ονόματος του μαγαζιού δεν το ξέρω αυτό, πάντως παρά εισαγωγέας είναι και δεν αλλάζει κάτι από τα Σκρουτσομάγαζα.Θα πρότεινα να διαβάσεις λίγο όσον αφορά την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και εν συνεχεία την Ελληνική όσων αφορά την εισαγωγή και διάθεση προϊόντων από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
      Επειδή μετά Χριστόν Προφήτες γίνατε όλοι, εξού και το καρφί που πετάς θα ήταν χρήσιμο και σοφό να ανατρέξεις σε αυτά που έχω γράψει και να τα ξαναδιαβάσεις ποιους όρους και προϋποθέσεις έχει ένας αντιπρόσωπος εταιρίας και μάλιστα εκτός Ε.Ε.
      Και να σου πω και κάτι τελευταίο γιατί δεν είμαι και άτομο να αντιδικώ με κάποιον είμαι χαλαρός τύπος και εδώ μέσα είμαι γιατί αγαπώ την τεχνολογία και μου αρέσει να βοηθώ ανθρώπους όπως με βοήθησαν και εμένα ο @geoanto555 @Bodai @NasDriver @lallasgr εδώ δεν εξυπηρετώ συμφέροντα κανενός και ούτε δίνω κατεύθυνση κάπου, απλά έκανα κατάθεση της σκέψης μου και τίποτα περισσότερο, και στο φινάλε χέστηκ@ αν ήρθε η xiaomi στην Ελλάδα και ποιος την πήρε.
      Υ.Γ. Δεν έχω διάθεση να απαντήσω αν κάνεις συνέχεια, γιατί ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει, και όχι αυτό που είναι.
      Φιλε μου ουτε εγω εχω παρτιδες με μαγαζια ή κατι αντιστοιχο, ουτε εχω ερθε εδω για να μαλωνω με τον κοσμο. Αν ανατρεξεις στα μηνυματα που στειλαμε τις προαλλες θα δεις οτι ποσταρα κατι που βρηκα στο ιντερνετ, απλως και μονο γιατι εχει σχεση με την εταιρια την οποια αφορα το φορουμ και τιποτα παραπανω. Και ξαφνικα αρχισες τα κατεβατα και τις αναλυσεις σε υφος σαν να φταιω που μοιρασα κατι που βρηκα και στο τελος σχεδον εφτασε το θεμα σε προσωπικο.
      Υ.Γ. 1: Κι επειδη μου αρεσε η ψαγμενια με την οποια εκλεισες, παρολο που εκει πια το εκανες προσωπικο το θεμα, θα κλεισω κι εγω με μια οσο σχετικη ή ασχετη ειναι με τα υπολοιπα: Οι γνωμες ειναι σαν τις κ@λ@τρ^π!δες. Ολοι εχουν απο μια και ολοι νομιζουν οτι του αλλου βρωμαει.
      Υ.Γ. 2: Καλη συνεχεια και θα χαρω να συνεργαστουμε σε καποιο αλλο θεμα του φορουμ, καθως δεν το θεωρω ολο αυτο θεμα για να κραταω κακιες. Καλο απογευμα.
    • Ο/H Opanos έγραψε:

Πως δεν υπάρχει?

Αφού κάθε χρόνο του γραφει γράμμα η κόρη μου και εκείνος..τσουπ, της φέρνει το δώρο που ζήτησε.

Αν δεν το φέρνει ο Αη Βασίλης, τότε ποιός?
      Το προσέχει το παιδί του ο κουμπάρος βλέπω...εύγε!!!! :lol:
      lol
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • να πω και γω την π@π@ρι@ μου....χεχε. Λοιπόν θεωρώ την κίνηση πολύ καλή και εξηγούμαι. Μπορεί να το πάρει ο καθένας με δόσεις με άτοκες με ότι θέλει. Πάει το βλέπει το αγγίζει το παίρνει. Πόσες φορές που ψαχνόμουν έλεγα να το δω και λίγο. Με τα κινεζομάγαζα δεν έπαιζε αυτό. Δεν έχει ρίσκο ενώ διαφορετικά περίμενες κάνα μήνα ίσως και λιγότερο και ηταν λίγο ότι κάτσει. Μεταχειρισμένο βρεγμένο μπορεί να είχε κλαπεί και να περιμένεις εσυ το δέμα,χώρια την ταλαιπωρία θα μου κάνει refund? Τι πρέπει να γράψω στο paypal, πως να κάνω claim? Η επιστροφή? Άλλο μαρτύριο Εγγύηση? Μόνο ένα χρόνο και τον μισό έκανε να πάει. Και αν χανόταν? Όλα αυτά για εμάς τους τρελλαμένους εντάξει ήταν βατά. Για τους άλλους όμως.
      Όσον αφορα την τιμή την θεωρώ πολύ καλή για την εγχώρια αγορά. Αυτό θα συμπιέσει και τα κινεζοσκρουτζομάγαζα να διευρύνουν τις υπηρεσίες τους όπως επίσης και να πιέσουν τις τιμές του. Πάλι καλό για μας. Πείτε μου εσείς και ειδικά οι κάτοιχοι των συγκεκριμένων μοντέλων αν μπορούνε να βρούνε σε αυτά τα λεφτά κάτι καλύτερο.

Τα λεφτά που δίνουμε κάποια απο αυτά μένουν εδώ. Πληρώνεται το κράτος μισθοί κλπ κλπ ίσως να έχουμε και κάποιες νέες θέσεις εργασίας.
      Μακάρι να γίνει η quest και η κάθε quest να γίνει επίσημος για όλη την ευρώπη.

Ανταλλακτικά τώρα σίγουρα θα βρίσκουμε πιο εύκολα. Είναι μια ολόκληρη αλληλουχία.
      Συμφωνώ με τον φίλο πως η κοινότητα και όποιος είναι επίσημος έχουν ίδια συμφέροντα. Ας γινουμε 50000 μέλη και ας είναι μέσα και η κυρία Παναγιώτα να φλασάρει την ώρα που κάνει μπουγάδα. Γιατί όχι. Αυτό δεν αποζητούμε? Να μεγαλώνουμε? Η τεράστια υπεραξία που έχει αυτο εδώ το εγχείρημα(το forum μας) ΤΩΡΑ θα φανεί μάγκες.

Κάποιοι έλεγαν αν θα έχει πιστοποιήσεις πληρωμένες πατέντες κλπ κλπ. Εντάξει νομίζω πως είμαστε λίγο αγαθοί. Μα εννοείται πως αυτά έχουν προβλεφθεί. Για την ώρα δύο μοντέλα υπάρχουν international. E, αυτά έφερε. Μόλις η xiaomi βγάλει και άλλα θα τα φέρουν. Και φυσικά με την Β20(800ΆΡΑ) μπάντα. Πως αλλιώς θα ανταγωνιστεί τους άλλους.

Τυχαίο το out of stock σε αυτά τα μοντέλα τώρα τελευταία?

Αν δείτε τα βήματα είνια πολύ προσεχτικά. international version -> ελληνικά -> σε global rom-> out of the box... τσουπ νασου και το επίσημο στο ελλαδισταν και όχι μόνο.
      Διάλεξε μεγάλο παίχτη. Ε ναι τι θα διάλεγε? Καμμιά Δελτα της γειτονιάς?
      Για να κλείσω με το σεντόνι. Μόνο καλό ΄θα φέρει αυτή η κίνηση. Οι ψαγμένοι πάντα θα ψάχνονται σε ένα κύκλο προιόντος είνια και αυτοι οι μπροστάρηδες που θα κάνουν την βρωμοδουλειά. Ίσως αυτό τους πάει σε άλλο μετερίζι. Οι άλλοι θα τραφούν με την γνώση των μπροστάρηδων.και μερικοί απλά θα ακολουθούν απλά το ρεύμα. Αλλά είναι και αυτοί που γεμίζουν τα ταμεία όταν ο κύκλος κλείσει.
      Διάλεξε αφού σκεφτείς (και για μένα το λέω) με ποιούς θέλεις να είσαι......Αυτά
    • RE: μου άφησε μια πικρή γεύση... εσάς?

Ο/H rafailo έγραψε:

Ενώ φαίνεται το γεγονός της χρονιάς, εμένα μου αφησε μια πικρή γεύση....

ΑΥΤΟ το φόρουμ διέδωσε την 'έννοια' XIAOMI" στην Ελλάδα.

Χιλίαδες μέλη αυτού του φόρουμ γίναμε ιεροκύρηκες της XIAOMI, διδάσκοντας το λόγο της, εισπράττοντας άπειρους χλευασμούς
      από τους άσχετους, για να κάνουμε μάγκα τη Quest και να τα πουλάει 40% πιο ακριβά.

ξανά αίσχος !

Η Xiaomi δεν είναι έννοια, ειναι ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
      Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει ένα μόνο σκοπό το κέρδος.
      Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν έχει ιεροκυρηκες, έχει πελάτες.
      Ιεροκυρηκες έχουν οι ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ που καμιά φορά έχουν και ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
      Άρα εσύ εισουν πελάτης της Xiaomi.
      Αν ποτέ νομιζες ότι εισουν κάτι παραπάνω ήταν μόνο στο μυαλό σου.
      Αν διδασκες το λόγο της Xiaomi και σε χλευαζαν καλά έκαναν.
      Αν τρολαρεις το κάνεις καλά αν όχι ελπίζω να είσαι μικρός σε ηλικία και όταν προσγειωθεις και σπάσεις κάνα κόκκαλο να θρεψει γρήγορα.
    • Διαφήμιση
    • Θα παρακαλέσω να βάλετε τις φαρέτρες σας στις θήκες τους, και να σταματήσετε να είστε επιθετικοί ο ένας στην γνώμη του άλλου.

Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και θα πρέπει να δεχόμαστε αβίαστα την ελευθερία του λόγου που καταθέτουν εδώ τα μέλη.
      Δεν είναι τόπος αντιπαράθεσης εδώ, αλλά δημιουργικής συζήτησης.

Μπορεί ο καθένας μας να διαφωνεί με τον άλλον αλλά να μην προσπαθεί για κανέναν λόγο να κάνει φραστική επίθεση ως απάντηση.
      Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι μας, και πρέπει να το δείχνουμε έμπρακτα με πολιτισμένες συζητήσεις.

Δεν θέλω με τίποτα, να χρειαστεί να επέμβω με αντίμετρα .... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)