Διαφήμιση

Η Infoquest είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Χώρα μας !

• Ο/H geomos έγραψε:

Ο/H rafailo έγραψε:

1.Η Xiaomi δεν είναι έννοια, ειναι ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
      2.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει ένα μόνο σκοπό το κέρδος.
      3.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν έχει ιεροκυρηκες, έχει πελάτες.
      4.Ιεροκυρηκες έχουν οι ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ που καμιά φορά έχουν και ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
      5.Άρα εσύ εισουν πελάτης της Xiaomi.
      6.Αν ποτέ νομιζες ότι εισουν κάτι παραπάνω ήταν μόνο στο μυαλό σου.
      7.Αν διδασκες το λόγο της Xiaomi και σε χλευαζαν καλά έκαναν.
      8.Αν τρολαρεις το κάνεις καλά αν όχι ελπίζω να είσαι μικρός σε ηλικία και όταν προσγειωθεις και σπάσεις κάνα κόκκαλο να θρεψει γρήγορα.
      1) Για πάρα πολλούς σε αυτό το φόρουμ , η XIAOMI δεν είναι απλά μια εταιρία. Τα προϊόντα της, τα έχουμε 16+ ώρες τη μέρα πάνω μας και θαυμάζουμε την αξιοπιστία τους.. Σκέτο ΕΤΑΙΡΙΑ θα χαρακτήριζα π.χ. τον κατασκευαστή του χαρτιού τουαλέτας που αγοράζεις. Προφανώς συμμετέχεις και σε εκείνο το φόρουμ με το ίδιο πάθος / απάθεια.
      2) Αυτό πρώτη φορά το ακούω
      3 & 4 & 7) Από λογοτεχνία πως τα πήγαινες στο σχολείο? Η μήπως δεν πήγες?
      5) Είμαι ακόμη.
      6) Όλα στο μυαλό μου είναι. Ευτυχώς έχω τέτοιο.
      8 ) Αν τρολάρω ποτέ, καλό είναι να έχεις τα χάπια σου δίπλα.
    • έχω κάτσει σε πολυθρόνα φορώντας 3d γυαλιά παλιάς τεχνολογίας μπλε κόκκινο ,τρώω ποπ κορν και διασκεδάζω με τα σχόλια....
      Μόνο Έλληνες θα μπορούσαν να τσακώνονται για το καλό ή κακό Κινέζικης εταιρίας που σκοπό έχει το κέρδος...και καρφακι δεν της καίγεται για την miui.gr και αν της καεί θα είναι για να βγάλει κέρδος....και οχι επειδή αναγνωρίζει κατι στους αξιολογοτοταρατερένιους devs μας...
    • Ο/H tzifos έγραψε:

Ο/H rafailo έγραψε:

Και η εντύπωση που μου δίνεται είναι οτι , έρχεται η QUEST να θερίσει ξένους κόπους.
      Εαν τα παιδιά του φόρουμ δε καρπωθηκαν τίποτα από όλη αυτή την ιστορία,
      τοτε θα πω αίσχος στη МАМА XIAOMI
      Δεν συμφωνώ μαζί σου. Δεν νομίζω ότι έρχετε να καρπωθεί έτσι όπως το θέτεις. Ίσα ίσα πιστεύω ότι ότι και οι δύο (forum + InfoQ) θα βγούν κερδισμένοι ειδικά μάλιστα αν συνεργαστούν γιατί δεν υπάρχουν αντικροόμενα συμφέροντα, εγώ μάλιστα δεν μπορώ να διακρίνω κανένα. Εγώ είχα xiaomi πριν δημιουργηθεί το forum και έχω γράψει σε αρκετά φόρα για αυτό, τι σημαίνει τούτο? Ότι το φορουμ αυτό καρπώθηκε δικές μου προτάσεις σε 3ους? "Αίσχος" ??? Μέχρι τώρα το forum παρείχε και παρέχει υποστήριξη σε πελάτες της Xiaomi, η Xiaomi δηλαδή καρπώνεται την δουλειά των παιδιών εδώ μέσα? "Αίσχος" ?? Μέχρι τώρα το forum παρείχε και παρέχει υποστήριξη σε πελάτες κινεζομάγαζων, και αυτά δηλαδή καρπώνονται την δουλειά των παιδιών εδώ μέσα? "Αίσχος" ??
      Ας προσέχουμε λίγο τι γράφουμε!!!

Όποιος βοηθάει εδώ μέσα βοηθάει από την καλή του την καρδιά πιστεύω και επειδή το θέλει και όχι για χρήματα ή για να κερδίσει κάτι πέρα από ηθική ικανοποίηση.

Δεν σταμάτησαν ούτε πρόκειται να σταματήσουν οι "παραεισαγωγές" και οι αγορές από την Κίνα. Ακόμα αν και δεν υπάρχει διαφορά τιμής από τα σκρουτζομάγαζα, είναι μεγάλη η διαφορά τιμής από τα κινεζομάγαζα/Alibaba κτλ, και εδώ θα λύνονται πολλά προβλήματα χρηστών που δεν μπορούν να αγοράσουν επίσημο Xiaomi και προτιμούν παραεισαγωγές ή αγορά από Κίνα.
      Καταρχάς μια χαρά προσέχω τι γράφω.
      Είμαι υπέρμαχος του win-win, και θα χαρώ πολύ , οι αρχηγοί αυτού του φορουμ να αναγνωριστούν από την ίδια την XIAOMI.

Για αυτό λοιπόν στο post μου πολύ προσεκτικά έκανα μία υπόθεση:

Εαν τα παιδιά του φόρουμ δε καρπωθηκαν τίποτα από όλη αυτή την ιστορία......

καρπόνωμαι=αποκομίζω τους «καρπούς» = στην προκειμένη περίπτωση η αναγνώριση του έργου τους από την XIAOMI.

Δεν έχω αντιληφθεί ποτέ οτι αυτό έχει συμβεί. ΜΠΟΡΕΙ ομως να έχει συμβει. Για αυτό και κάνω υπόθεση.

Εγώ το νέο το οποίο θα ήθελα να ακούσω, είναι : InfoQuest + το GTV team του φόρουμ μας.

• Διαφήμιση
    • Η Infoquest είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Χώρα μας !

@rafailo
      Πιθανον αν το κωλοχαρτο χρειαζόταν firmware update για να δουλέψει η για να σκουπιζει καλύτερα θα έμπαινα και στο forum της softex. Για τα υπόλοιπα που έγραψες (σχολείο, χάπια κτλ) δεν μπαίνω καν στον κόπο.
      Προφανώς αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο φόρουμ δεν θα είχε τόσο μεγάλη διείσδυση η Xiaomi στην Ελλάδα αλλά μέχρι εκεί. Τι θες να κάνει λοιπόν? Να προσλάβει τους ιδιοκτήτες του φόρουμ? Να βάζει τις rom του φόρουμ στις ελληνικές συσκευές? Να μας δίνουν ποσοστά για κάθε συσκευή που αγοράζει ένας φίλος η συγγενής μετά από δικιά μας προτροπή?
      Αν θέλεις να νιώσεις το θύμα της κακιάς Xiaomi που δεν εκτιμησε τη διαφήμιση που της έκανες και την πελατειακή σου πίστη, μπορείς να το κάνεις.
    • Από την άλλη εγώ, δεν έχω καταλάβει που διαφωνούν οι διαφωνούντες και που συμφωνούν οι συμφωνούντες....

Λες και δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΟ δικαίωμα της όποιας εταιρείας να επιλέξει τον αντιπρόσωπό της ή και τον μεταπωλητή της.

Όπως πολύ σωστά ανέφερε και κάποιος παραπάνω, τα πάντα γίνονται για το κέρδος -και αλίμονο να μην ήταν έτσι όταν μιλάμε για εμπορική εταιρεία-.

Έχω παρατηρήσει επίσης, μια ιδιαίτερα αυξημένη "λατρεία" προς την xiaomi....

Θα ήθελα κάποιος, που αγαπά xiaomi, να εξηγήσει τον λόγο, από περιέργεια και μόνο και χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης, όλοι μεγάλα παιδιά είμαστε -καλά μερικοί μεγαλύτερα αλλά τέλος πάντων- με την λέξη κλειδί να είναι η "παιδιά" και όπως όλα τα παιδιά ποτέ δεν φταίμε.
      Γιατί μπορώ να καταλάβω πως αγαπάς τον συνάνθρωπό σου, ή το περιβάλλον ή την χώρα σου, αλλά την xiaomi δυσκολεύομαι.
      Άντε και σε αυτοκόλλητο για προφυλακτήρα αντί του "Politia tennis club" "I love xiaomi"...σε χρώμα βαθύ περτικαλί....:P

Επίσης ισχύει και:

Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Σαφώς και θα ήθελα κατι παρόμοιο που έχει γίνει στο παρελθόν : Oneplus + Cyanogen
      Γιατί να μην γίνει και εδώ στην Ελλάδα?

Η GTV ομάδα μας, και με την καθοδήγηση - βοήθεια της Xiaomi να φτιάχνουν τις Ελληνικές Επίσημες ROM.

Τι θα κερδίσει ο καθένας από όλους μας? Αμέσως σου κάνω τη μοιρασιά:

1. Η GTV ομάδα μας να κάνει αυτό που κάνει με μεράκι τόσο καιρό, να τους δοθεί η ευκαιρία να ανεβάσουν την επαγγελματική τους αξία και να κερδίζουν ένα επιπλέων εισόδημα.

2. Η info-quest θα πουλάει προϊόντα με την υπεραξία μιας ROM που φτιάχνεται από άτομα, τα οποία ξέρουν καλύτερα από όλους , τί θέλουν οι Έλληνες χρήστες.

3. Εμείς όλοι οι υπόλοιποι: ένα υπέροχο προϊόν σε μια υπέροχη τιμή.

Είμαι λάτρης του win-win !
    • Σταματήστε και ας προσευχηθούμε όλοι να φτιαχτεί σωστά το sms app Και να μη χρειαζόμαστε mods και number fixer :)

(σαν πρήχτης που είμαι έστειλα και εμαιλ στην Infoquest, γιατί στο αγγλικό forum δεν καταλαβαίνουν το "πρόβλημα" :) )
    • Διαφήμιση
    • Εϊμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν ως θετικό αυτό το deal της Infoquest.
      Θα ήθελα όμως να ρωτήσω αν ξέρει κανείς. Στη σελίδα της infoquest αναφέρει ότι το Note 3 υποστηρίζει την μπάντα 20 (800mΗz) το οποίο σημαίνει ότι μιλάμε προφανώς για την international έκδοση (Kate) αλλά στις διαστάσεις γράφει 150mm αντί για 152mm. Τυπογραφικό λάθος;

Τα Note 3 της Infoquest θα έρχονται χωρίς Ελληνικά όπως και αυτά που μας έρχονται απ' έξω ή έχει αλλάξει τίποτα με τη Xiaomi και έχει Ελληνικά πλέον στις international εκδόσεις; (έχω χάσει τίποτα επεισόδια; :P )

Λεω να περάσω αύριο μια βόλτα να το δω από κοντά..οπότε θα ενημερώσω αν δεν γνωρίζει κάποιος.
    • Ο/H antonius έγραψε:

Εϊμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν ως θετικό αυτό το deal της Infoquest.
      Θα ήθελα όμως να ρωτήσω αν ξέρει κανείς. Στη σελίδα της infoquest αναφέρει ότι το Note 3 υποστηρίζει την μπάντα 20 (800mΗz) το οποίο σημαίνει ότι μιλάμε προφανώς για την international έκδοση (Kate) αλλά στις διαστάσεις γράφει 150mm αντί για 152mm. Τυπογραφικό λάθος;

Τα Note 3 της Infoquest θα έρχονται χωρίς Ελληνικά όπως και αυτά που μας έρχονται απ' έξω ή έχει αλλάξει τίποτα με τη Xiaomi και έχει Ελληνικά πλέον στις international εκδόσεις; (έχω χάσει τίποτα επεισόδια; :P )

Λεω να περάσω αύριο μια βόλτα να το δω από κοντά..οπότε θα ενημερώσω αν δεν γνωρίζει κάποιος.
      Λογικά είναι τυπογραφικό (βασικά όχι τυπογραφικό , μάλλον δεν πήραν χαμπάρι ότι το "special" είναι μεγαλύτερο.

Μα είναι αυτονόητο ότι έρχονται με Ελληνικά , εδώ βγάλανε ελληνικό "manual" δεν θα έχει η συσκευή ;

Ναι έχει Ελληνικά πλέον στις Global Rom (τουλάχιστον για το 3s που ξέρω)
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Λογικά είναι τυπογραφικό (βασικά όχι τυπογραφικό , μάλλον δεν πήραν χαμπάρι ότι το "special" είναι μεγαλύτερο.
      Αυτό θέλει προσοχή όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί όσοι το πάρουν θα έχουν θέμα με τις θήκες και τα τζαμάκια. Νομίζοντας ότι το Redmi note 3 pro είναι 1 μοντέλο και μη γνωρίζοντας τη διαφορά της international παραλλαγής θα αναρωτιούνται γιατί οι θήκες του RN3 pro δεν μπαίνουν...με ότι γκρίνια μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα αυτό..
    • Να γραψω και εγω! :)
      Ή μάλλον να δείξω

Μιλάμε για διαστάσεις Kenzo με rom από Kate.
      Είχε αναφερθεί παλιότερα ένα Redmi note 3 pro με αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά σε έκδοση 2/16 :thumbup:

Οσο για την κίνηση της infoquest πιστεύω ότι μόνο καλο θα κάνει στην Xiaomi αλλά και στον Έλληνα καταναλωτή!

Το ότι ξενερώσαμε που πλέον το βίτσιο μας θα γίνει μαζικές πωλήσεις δεκτό!

Όπως αναφέρει και ο φίλος είχαμε ένα κινεζικο κινιτο που μαμάει και πλέον μπορεί να το πάρει και ο γείτονας με 24 άτοκες :D

Μου θυμίζει την εποχή που έφερα Lenovo και με ρώταγαν αν είναι αφθεντικό ή κινεζιά!

Η απάντηση: original κινέζικο! :lol: Μέχρι που ήρθαν και εδώ :)

Μετά ανακάλυψα τα Xiaomi!! :thumbup: :hail:

Όσων αφορά την infoquest θα συμφωνήσω και εγω με την πλειοψηφία ότι πρόκειται για μια σοβαρή εταιρεία και προσωπικά μια φορά που απευθύνθηκα είχα άριστη εξυπηρέτηση. :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Να γραψω και εγω! :)
      Ή μάλλον να δείξω

Μιλάμε για διαστάσεις Kenzo με rom από Kate.
      Είχε αναφερθεί παλιότερα ένα Redmi note 3 pro με αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά σε έκδοση 2/16 :thumbup:
      Ωπα..για εξήγησε λίγο γιατί είναι και βράδυ και δεν το έπιασα. Φωτογράφισες ελληνικό xiaomi της Infoquest? Είναι όντως 150άρι; Τι εννοείς με rom από Kate? Για να πιάσει την B20 θέλει άλλο modem (γι αυτό το kate έχει άλλες διαστάσεις)..δεν είναι θέμα rom η υποστήριξη.