πολυ ωραία, αλλα οπως και να εχει εγω κοιταω την τσεπη μου και για αλλη μια φορα θα προτιμάω τα κινεζομαγαζα.
Η Infoquest είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Χώρα μας !
-
-
Φίλε μου τελικά πήρες απάντηση ;
Ο/H NasDriver έγραψε:
Έχω στείλει ήδη μήνυμα αλλά μετά από 3 μέρες δεν έχω πάρει απάντηση
-
Χαζή ερώτηση ίσως αλλά θα την κάνω
Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι προ αγοράς ότι το Redmi 3s είναι η International Version (με την Β20);
Για το Redmi Note 3 νομίζω υπάρχει ένας συγκεκριμένος κωδικός κάτω από το κουτί.
Για το Redmi 3s υπάρχει κάτι ανάλογο; -
-
Ο/H billphone έγραψε:
Χαζή ερώτηση ίσως αλλά θα την κάνω
Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι προ αγοράς ότι το Redmi 3s είναι η International Version (με την Β20);
Για το Redmi Note 3 νομίζω υπάρχει ένας συγκεκριμένος κωδικός κάτω από το κουτί.
Για το Redmi 3s υπάρχει κάτι ανάλογο;
(2016030 είναι η "κινέζικη") -
Επιστρέφω με περισσότερα νεα και επιπλέον φωτογραφίες για σύγκριση του Redmi Note 3 Pro (Kenzo) με το Redmi Note 3 Pro (Kate) της Infoquest. Το έβαλα λοιπόν δίπλα δίπλα σε ενα RN3 Pro συναδέλφου και ιδού οι διαφορές στο μέγεθος :
Με την ευκαιρία δείτε και μερικές φωτογραφίες σχετικά με τη θήκη που σας λέω οτι δεν κάνει (αυτή είναι η θήκη του συναδέλφου, εγώ έχω παραγγείλει από Κίνα ειδικές για το Special Edition)
Το πρόβλημα είναι ότι Ελλάδα δεν έχει ούτε μια θήκη για το Kate. Δεν έχω δει πουθενά. Αναγκαστικά Κίνα και μάλιστα περιορισμένες επιλογές.
Βέβαια επειδή είμαι και πολύ DIY τύπος βρήκα ότι με μικρή τροποποίηση μπαίνουν οι θήκες του Redmi Note 2 (ναι ναι..είναι 152mm) απλώς δεν έχει τρύπα για το σκάνερ δαχτυλικού αποτυπώματος και η τρύπα της κάμερας είναι λιγο πιο πάνω. Θα επανέλθω με DIY project-άκι σύντομα
Ο/H parispap89 έγραψε:
Φίλε μου τελικά πήρες απάντηση ;
Ο/H NasDriver έγραψε:
Έχω στείλει ήδη μήνυμα αλλά μετά από 3 μέρες δεν έχω πάρει απάντηση
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
πολυ ωραία, αλλα οπως και να εχει εγω κοιταω την τσεπη μου και για αλλη μια φορα θα προτιμάω τα κινεζομαγαζα.
απλώς το βλέπω από διαφορετική οπτική γωνία και δεν νομίζω να υπάρχει και άνθρωπος που να μην κοιτάει πρωτίστως την τσέπη του..θα ήταν ανόητος διαφορετικά.
Φιλικά -
επιβεβαιωνω την επισημη διαθεσιμοτητα xiaomi σημερα τυχαια επεσα πανω στο redmi σε ενα καταστημα μεγαλης αλυσιδας ηλεκτρικων ειδων στο κεντρο και δεν το πιστευα!
-
Ο/H Raptonicus έγραψε:
επιβεβαιωνω την επισημη διαθεσιμοτητα xiaomi σημερα τυχαια επεσα πανω στο redmi σε ενα καταστημα μεγαλης αλυσιδας ηλεκτρικων ειδων στο κεντρο και δεν το πιστευα!
δεν θα το πιστεύαμε αλλιώς ; :)))))) -
χωρις παρεξηγηση ετσι απλα κουβεντα να γινεται..
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H Raptonicus έγραψε:
-
πάντως τα καταστήματα της cosmote δεν το έχουν.περιμένουν μου ειπαν να επικυρωθεί η συμφωνία και να βγάλουν και το τιμολογιακο πακέτο σε ποια συμβολαια θα το δινουν κλπ κλπ!!!!
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Σταματήστε και ας προσευχηθούμε όλοι να φτιαχτεί σωστά το sms app Και να μη χρειαζόμαστε mods και number fixer
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0