Διαφήμιση

Η Infoquest είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Χώρα μας !

• Ο/H Opanos έγραψε:

Παίδες - sorry κιόλΑ- αλλά νομίζω πως το χάσαμε..
      Είπαμε....αν κάποιο παληκαρι που αγορασε απο επίσημο μαγαζι κανει ερωτηση,εννοείται η απαντηση δε θα ειναι ''τραβα ασε μας ρε προδοτη...''
      Απλα εφοσον οι εταιριαρες μεριμνησαν για επισημη εισαγωγη ,θα επρεπε να γινει μεριμνα και για λειτουργια καποιου gr-miui.com τόσο απο πλευρα ελλαδος οσο και απο μερια Κινας....
      Ειμαι σιγουρος οτι ολοι εδω θα δωσουν απλόχερα ότι μπορουν...
      απλα λεω μπινια να γινεται επίσημη ελληνικη εισαγωγη και να μη γινεται και επισημη ελληνικη υποστηριξη....
      Η miui.gr δεν εχει ετσι κ αλλιως καμια αναμειξη ουτε στο ενα ουτε στο αλλο....
      Μουχαμπέτι να γίνεται δλδ...
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

Είπαμε....αν κάποιο παληκαρι που αγορασε απο επίσημο μαγαζι κανει ερωτηση,εννοείται η απαντηση δε θα ειναι ''τραβα ασε μας ρε προδοτη...''Απλα εφοσον οι εταιριαρες μεριμνησαν για επισημη εισαγωγη ,θα επρεπε να γινει μεριμνα και για λειτουργια καποιου gr-miui.com τόσο απο πλευρα ελλαδος οσο και απο μερια Κινας....
      Ειμαι σιγουρος οτι ολοι εδω θα δωσουν απλόχερα ότι μπορουν...
      απλα λεω μπινια να γινεται επίσημη ελληνικη εισαγωγη και να μη γινεται και επισημη ελληνικη υποστηριξη....
      Η miui.gr δεν εχει ετσι κ αλλιως καμια αναμειξη ουτε στο ενα ουτε στο αλλο....
      Μουχαμπέτι να γίνεται δλδ...
      υπάρχουν επίσημα φόρουμ της samsung της apple και δε ξέρω γω τι στα ελληνικά ;
      το μόνο που θα πρέπει να κάνει η εταιρία , για μένα, είναι να δίνει feedback στην xiaomi και να πιέζει ίσως έτσι ώστε να φτιαχτούν τα θέματα που έχουμε με την miui (το sms app που ανέφερα πριν)

ααααα επίσης αυτό που μάλλον δεν είπαμε είναι το...

προσοχή όσοι αγοράζετε από εδώ , μη παίξετε με unlock bootloader και αλλαγές ρομ , δεν ξέρω αν χάνετε εγγύηση ή όχι
    • Ο/H Opanos έγραψε:

Επίσης, διακρίνω ένα πνεύμα χαιρεκακίας όσον αφορά τα τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν όσοι αγόρασαν από τον ΕΠΙΣΗΜΟ διανομέα της xiaomi στην Ελλάδα, ενώ όλοι οι υποδέλοιποι που αγοράσαμε από ΕΠΙΣΗΜΟ κατάστημά της (:P), είμαστε μια χαρά και καλώς έχουμε εξυπηρέτηση και βοήθεια από ένα σύνολο ανθρώπων που -θα έπρεπε να- μοιράζουν την γνώση.....
      Καταρχάς απαντάω τώρα διότι λόγο φόρτου εργασίας δεν μπαίνω πολύ συχνά τώρα τελευταία...

Προφανώς παρεξηγήθηκα...

Δεν το λέω χαιρέκακα... Απλα (τουλάχιστον εγω έτσι λειτουργούσα όταν αγόραζα απο Ελλάδα) οταν κάποιος αγοράζει κινητό απο την Ελλάδα θεωρεί αυτονόητο οτι πρέπει να λειτουργεί και σωστά σε σχέση με τα Ελληνικά. Επίσης θεωρώ οτι θα υπάρξει πολύς κόσμος που θα δει ωραία και φθηνά τα xiaomi και πιθανά θα τα αγοράσει, χωρίς να γνωρίζει να τα χειριστεί. Αυτος λοιπόν ο κόσμος οταν θα έχει κάποιο πρόβλημα(όπως το sms app), τι πιο φυσιολογικό να απευθυνθεί στο κατάστημα που το αγόρασε. Όπου το πιθανότερο είναι οτι δεν θα μπορούν να του δώσουν λύση μιας και οι περισσότεροι είναι χαμηλόμισθοι που δεν μπόρεσαν να βρουν αλλού δουλειά(πχ Κωτσόβολος).
      Αυτο που λέω εγω λοιπόν είναι οτι άνθρωποι που θεωρούν αυτονόητο να πάρουν βοήθεια απο το κατάστημα που αγόρασαν τη συσκευή τους δεν θα την πάρουν. Και ναι θα ήμουν πολύ περίεργος να δω τι θα έκανε ο καταναλωτής-κατάστημα σε μια τέτοια περίπτωση.
      Αλλά μέχρι εκεί δεν είπα ποτέ οτι δεν πρόκειται να βοηθήσω κάποιον αν χρειαστεί, ούτε οτι θα αποκαλώ κάποιον προδότη επειδή αγόρασε απο Ελλάδα. Ίσα-ίσα θα προτιμούσα ο κόσμος να τα αγόραζε απο Ελλάδα, γιατί σαν εθνιστής που είμαι θεωρώ οτι κάτι θα μείνει στην Ελλάδα και όπως είχα γράψει και σε πιο πριν ποστ μου εαν φέρει κάποιο απο τα κινητά που θέλω θα το αγοράσω απο εδώ...

Στην τελική τόσα φορουμ που υπάρχουν για άλλα πράγματα(μηχανές, αυτοκίνητα...) βγάζουν λεφτά απο τις αντίστοιχες αντιπροσωπίες ή μήπως το κάνουν για να βοηθούν τον κόσμο και επειδή κουβαλάνε τρέλα...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:

... Αυτος λοιπόν ο κόσμος οταν θα έχει κάποιο πρόβλημα(όπως το sms app), τι πιο φυσιολογικό να απευθυνθεί στο κατάστημα που το αγόρασε...
      ...Αυτο που λέω εγω λοιπόν είναι οτι άνθρωποι που θεωρούν αυτονόητο να πάρουν βοήθεια απο το κατάστημα που αγόρασαν τη συσκευή τους δεν θα την πάρουν. Και ναι θα ήμουν πολύ περίεργος να δω τι θα έκανε ο καταναλωτής-κατάστημα σε μια τέτοια περίπτωση...
      Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν θεωρώ καθόλου φυσιολογικό αν η τελεόραση που αγόρασα πχ από public δεν δείχνει σωστά το όνομα των καναλιών, να πάω και να τους κάνω παράπονα. Θα απευθυνθώ στον κατασκευαστή διότι πολύ απλά τα καταστήματα αυτού του είδους είναι καθαρά μεσάζοντες μεταξύ ημών και των εταιρειών και ουδεμία ευθύνη φέρουν για λεπτομέρειες σε ζητήματα λογισμικού παρά μόνον αν το πρόβλημα είναι σοβαρό και επηρεάζει τη λειτουργία του προϊόντος. Το ίδιο και με τα SMS και τους 160 χαρακτήρες. Θα σε παραπέμψουν στην Εταιρεία ή στην καλύτερη περίπτψση θα σου πουν να βάλεις άλλη εφαρμογή από το play store.
    • εγω παιδια παντως το πηρα το κινητακι χτες με τιμολογιο μου βγηκε στην 20€ παραπάνω απο την τιμη του φθηνοτερου που δινει το kimovil και γενικως δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα τις 3 ημερες που το εχω που τωρα το μαθαινω.Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν βρισκω θήκη αν και πιστευω οτι θα λυθει και αυτο το θέμα μελλοντικα.
    • Ο/H crubain έγραψε:

εγω παιδια παντως το πηρα το κινητακι χτες με τιμολογιο μου βγηκε στην 20€ παραπάνω απο την τιμη του φθηνοτερου που δινει το kimovil και γενικως δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα τις 3 ημερες που το εχω που τωρα το μαθαινω.Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν βρισκω θήκη αν και πιστευω οτι θα λυθει και αυτο το θέμα μελλοντικα.
      Θήκη (για το Kate) προς το παρόν μόνο Κίνα (eBay,Ali κτλπ)
    • Ο/H billphone έγραψε:

Δεν θεωρώ καθόλου φυσιολογικό αν η τελεόραση που αγόρασα πχ από public δεν δείχνει σωστά το όνομα των καναλιών, να πάω και να τους κάνω παράπονα
      Πίστεψέ με οι περισσότεροι δεν λειτουργούν έτσι...περιμένουν από τον πωλητή να τους βρει τη λύση και δεν είναι παράλογο...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • καλημερα!! αγορασα το xiaomi redmi 3s απο κοτσοβολο 189 ευρο. σε γκρι. πριν 4 μερες. μπορω να πω οτι ειναι αψογο σε ολα!! φουλ ελληνικο μενου,4G, παει σφαιρα.ειχα πριν για 2,5 χρονια,ενα lenovo 536,. καμοια,σχεση, με το xiaomi. εντελως τυχαια,το αγορασα,ειδα τα χαραχτηριστικα τ,και μου αρεσαν,χωρις να ξερω τι εστι xaomi.
    • Όπως το περιμέναμε ίσως, σε ερώτηση μου για παροχή τεχνικής υποστήριξης σε συσκευές αγορασμένες εκτός δικτύου InfoQuest, μου απάντησαν:

...Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας,
      όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ξεκινάμε συνεργασία με τη ΧΙΑΟΜΙ, παρέχοντας 2 χρόνια εγγύηση και υποστήριξη στα προϊόντα που εμπορευόμαστε, στα οποία διασφαλίζουμε ότι διαθέτουν την επίσημη ελληνική ROM (άρα αναβαθμίζονται σωστά) και πληρούν τις προδιαγραφές που απαιτείται.
      Για προϊόντα που δεν έχουν διατεθεί από εμάς, δεν υπάρχει δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης.

Με εκτίμηση,
      Mi Team
    • Οποτε εμεις που το αγορασαμε απο ελληνικο μαγαζι μεν, αλλα λιγες μερες πριν τα εγκαινια της Xiaomi στην ελλαδα δε, μενουμε ξεκρεμαστοι και τα στελνουμε στο μαγαζι που το αγορασαμε και αυτο με τη σειρα του θα τα στειλει στην Κινα.
      Nice Work Infoquest :| :| :|
    • Διαφήμιση
    • Ο/H The_Kostas έγραψε:

Οποτε εμεις που το αγορασαμε απο ελληνικο μαγαζι μεν, αλλα λιγες μερες πριν τα εγκαινια της Xiaomi στην ελλαδα δε, μενουμε ξεκρεμαστοι και τα στελνουμε στο μαγαζι που το αγορασαμε και αυτο με τη σειρα του θα τα στειλει στην Κινα.
      Nice Work Infoquest :| :| :|

..... Παιδιά λίγο λογικά να σκεφτόμαστε. Αν δεν ήθελες να μείνεις "ξεκρεμαστος" δεν έπρεπε να αγοράσεις συσκευή που ξέρεις ότι δεν υπάρχει σερβις εδώ. Κι εγώ Χρόνια ξεκρεμαστος είμαι, Δεν θα κατηγορήσω μια εταιρία για τις επιλογές μου.

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk