Ολα οκ σε Redmi Note 2. Διορθωθηκε το προβλημα με την αναζητηση - δεν κρασαρει πλεον καθως και ενα προβλημα που ειχα μετα βιντεακια στο facebook και στο Instagram που δεν παιζαν παιζουν κανονικα τωρα. Αναβαθμηση απο την προηγουμενη 6.12.8
Ευχαριστούμε για την γρήγορη δουλειά σας και πάλι
Σε Mi5Gemini έχω περασμένη την τελευταία έκδοση με android 6
Φαντάζομαι δεν έχει σημασία που δεν πέρασα την έκδοση της προηγούμενης εβδομάδας, έτσι??
(περνάω το καινούριο twrp μέσω adb, μπαίνω σε recovery και φλασάρω την νέα ρομ;; wipe davlik/cache χρειάζεται να κάνω;;)
Thank you again
Όλα καλά τελικά, κανένα πρόβλημα!! Όλα τρέχουν όμορφα, και το antutu χτυπησε ταβάνι
Στο redmi note 3g ολα καλα απλα για ακομα μια φορά 3g δεν εχει. Μονο edge. Μπορει να μας πει κάποιος απο τους προγραμματιστες πως λυνουμε αυτο? Αλλιως παμε σε downgrade πολυ πισω.
στο εχω πει και σε αλλο μηνυμα που εγραψες στην προηγουμενη ρομ εχω παρατηρηση σε δικτιο της κοσμοτε οτι αλλοτε δουλευει και αλλοτε οχι
πρεπει οι βλακες να αναβθμιζουν το δυκτιο τους και για αυτο δεν μπορουμε να πιασουμε Η+ συνναιχεια κατα αλλα ολα δουλευουν ρολοι και με αυτην την ρομ
καλημερα παιδιά!!!Έχω redmi note 4 και οι ROM 6.12.8 και 6.12.15 όταν τις περναω στο κινητό μου βγάζουν και οι δύο ότι δεν υπάρχει κάρτα cim.....αν μπορείτε κάντε κάτι!!!! ευχαριστώ πολύ!!!!
Περαστηκε αμεσα και σε nikel πανω απο την προηγουμενη και δεν βλεπω καποιο θεμα.
Σιγουρα παει καλυτερα απο την προηγουμενη παρολο που την προηγουμενη την εκανα εγκατασταση απο την αρχη με πληρες format γιατι κατι δεν μου πηγαινε καλα.
Θα επανελθω για μπαταρια
Ενα μεγαλο ευχαριστω στην ομαδα για την πολυ και καλη δουλεια που κανουν.
Αρκετα φιδια ακουνε απο καποιους περιεργους εδω μεσα που αντι για ευχαριστω ζητανε και τα ρεστα.
καλημερα παιδιά!!!Έχω redmi note 4 και οι ROM 6.12.8 και 6.12.15 όταν τις περναω στο κινητό μου βγάζουν και οι δύο ότι δεν υπάρχει κάρτα cim.....αν μπορείτε κάντε κάτι!!!! ευχαριστώ πολύ!!!!
Κοιταξε στο ποστ της προηγουμενης εκδοσης υπαρχει fix για αυτο το θεμα.
Και αυτο εχω και δεν εχω τετοιο προβλημα.
Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro) Current Device:MI Mix 3 6/128GB
Είναι έτοιμα τα FIX για το πρόβλημα με το Mi-Cloud για το Mi-3W/Mi-4 (Cancro) & το RedMi Note 3G (lcsh92_wet_jb9).
Όσοι έχετε βάλει τις ROM, μπορείτε απλά να περάσετε τα παρακάτω FIΧ Patch, από το TWRP Recovery,
ή να κάνετε και πάλι Flash όλη την ROM που θα βρείτε στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.