καλησπέρα κι από μένα. Χθες βράδυ, σε Redmi 3 Note (hennessy), 'έφυγα' από την xtrv-beta1-stable 8.1.3 που είχε ανέβει στα μέσα της βδομάδας, με factory reset , wipes κι επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών από το mi cloud. Η διαδικασία πήγε απροβλημάτιστα. Και σε αυτήν την rom , όπως και στις προηγούμενες xtrv, δεν μου έδινε την δυνατότητα να κάνω παράλειψη της σύνδεσης στο mi cloud και να συνεχίσω και να ολοκληρώσω την εγκατάσταση. Ο καιρός δουλεύει άψογα. Η Αναζήτηση το ίδιο. Το GPS κλειδώνει γρήγορα και μένει σταθερό. Το bluetooth σε σύνδεση με ασύρματα ακουστικά, σταθερό χωρίς να κάνει dropped calls. Τα δεδομένα 4G για πρώτη φορά στο υπόγειο του σπιτιού μου. Η διαχείριση της Ram μακράν καλύτερη από την stable. H σύζευξη τηλεχειριστηρίου δουλεύει κανονικά. Με τον native πλοηγό συνδέεται στο facebook. Στο messenger και στο viber μπορείς να στέλνεις φώτος (για βίντεο δεν δοκίμασα). Η μπαταρία από τις 1 τα ξημερώματα έως τώρα (13:40), από το 100% στο 78% με 2 ώρες ανοιχτό το bluetooth, 1 ώρα ανοιχτό το gps με πλοήγηση και 40 λεπτά φωνητική κλήση.
Συνολική εντύπωση σταθερής rom . Δεν ξαναγυρνάω στην stable 8.1.3 με τίποτα. Θεωρούσα ότι η xtrv 6.12.1 ήταν η καλύτερη μέχρι χθες αλλά η 6.12.15 είναι μακράν πιο σταθερή στο δικό μου κινητό
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα όσα μας προσφέρετε
Σε συνέχεια από το προηγούμενο μήνυμά μου , σχετικά με το απροβλημάτιστο φλασάρισμα της[XTRV/GTV-6.12.15]μετά από 2 ώρες σχολαστικής επιθεώρησης (!) .... δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω τους δημιουργούς γιά την εξαίρετη προσπάθειά τους .
Μικροπροβλήματα , όπως ανακάτεμα στη διευθέτηση των 3982 φωτος που έχω στο RN2 Prime , είναι επουσιώδη , άσχετα αν κάνω
αναφορά .
Εκείνο που μόλις παρατήρησα είναι η πρόσθεση των επιλογών Fastboot και Recovery όταν πατάμε το Power γιά να κλείσουμε ή επανακ
κινήσουμε το κινητό . Very... very Cool
Σε Kenzo το μονο προβλημα απο εχτες που περαστηκε ειναι πρόβλημα με τον λογαριασμό mi cloyd όταν πατάς επάνω δεν ανταποκρίνεται..
ολα τα αλλα ειναι οκ.μπραβο παιδια για αλλη μια φορα .
Άλλο ένα θέμα που έχω σε αυτήν την ρομ είναι ότι κλείνουν χωρίς λόγο κάποιες εφαρμογές, το έχω παρατηρήσει στις εξής, Firefox, Chrome, tapatalk, wisemail, γενικά η δύο τελευταίες ρομ δεν είναι πολύ σταθερές.
Είναι έτοιμες οι νέες XTRVbeta1-6.12.15ROM για το Hongmi (HM2013023).
Τους συνδέσμους για την λήψη θα τους βρείτε στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
Καλησπέρα σας, σε redmi note 2 prime φαίνεται πως δουλεύει άψογα (την πέρασα πάνω από την προηγούμενη developer έπειτα από clear cache/dalvik μόνο). Για τη μπαταρία είδωμεν. Καλή συνέχεια σε όλους.