Ωραία.. έχεις βάλει καμιά ποιο καινούργια ποτέ;;
Πιθανή λύση όταν το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep mode
-
-
Είμαι με την τελευταία 7.1.19 αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι τόσο ευχαριστημένος όσο με την 6.12.29
-
Έστειλα μήνυμα στο MIUI Forum το ask, για το πρόβλημα με το deep sleep του rn3pro μου και είναι εδώ και 4-5 μέρες υπό διεκπεραίωση. Να ελπίζω ότι θα το λύσουν σε κάποιο επόμενο update ή όχι. Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία;
-
απο ποια αποψη δεν εισαι ευχαριστιμενος??απο μπαταρια??
-
Ο/H koziris έγραψε:
απο ποια αποψη δεν εισαι ευχαριστιμενος??απο μπαταρια??
-
να σου πω την αληθεια κι εγω με τη 7.1.19 δεν ξερω.. σαν να καιει ενα 20% παραπανω.. ενω με παλιοτερες ηταν καλυτερα...ενω μπαινει σε deep sleep βεβαια..
-
Καλησπέρα παιδιά.. Νέος κάτοχος xiaomi το παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα και προχθές πέρασα την τελευταία xtrv stable rom για το Redmi Pro 3/64.( Σας ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές πληροφορίες). Προχθές όλη νύχτα με τα πάντα κλειστά η μπαταρία έπεσε γύρω στο 10-15%. Εχθές εγκατάστησα με την 1ο μέθοδο το patch που αναφέρεται στο link στην αρχή του άρθρου, και σήμερα η μπαταρία με τα πάντα κλειστά μου έπεσε μόλις 1%. Επόμενο βήμα να δώ πόσες ώρες θα μου κρατήσει η μπαταρία.
-
παιδια για ριξτε μια ματια εδω.. εχει αρκετα πραγματα
Battery Improve | Deep Sleep Fix & More - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H koziris έγραψε:
παιδια για ριξτε μια ματια εδω.. εχει αρκετα πραγματα
Battery Improve | Deep Sleep Fix & More - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
-
ε ναι... Κοίτα εγώ έκανα το πρώτο και το τρίτο μόνο.. θα σας πω.. ένας έκανε τα πρώτα τρία στο πρό και είδε μεγάλη διαφορά..
-
Ο/H anestisalm έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.. Νέος κάτοχος xiaomi το παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα και προχθές πέρασα την τελευταία xtrv stable rom για το Redmi Pro 3/64.( Σας ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές πληροφορίες). Προχθές όλη νύχτα με τα πάντα κλειστά η μπαταρία έπεσε γύρω στο 10-15%. Εχθές εγκατάστησα με την 1ο μέθοδο το patch που αναφέρεται στο link στην αρχή του άρθρου, και σήμερα η μπαταρία με τα πάντα κλειστά μου έπεσε μόλις 1%. Επόμενο βήμα να δώ πόσες ώρες θα μου κρατήσει η μπαταρία.
Τελικα εχεις οντως βελτιωση στην μπαταρια? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0