Πιθανή λύση όταν το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep mode
-
-
Ο/H theo_ts έγραψε:
Μόλις πέρασα το patch σε xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_7.2.16 rom. Περισσότερα αύριο. Αν και μέχρι στιγμής δείχνει να φτιάχτηκε το πρόβλημα.
Εγκατεστησες και τα 2 patch?
Εχει δοκιμασει κανεις αυτο εδω? :
Fix Deep Sleep in Standby Mode. Battery Drain Solution (Update 2017/02/14) - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ail31ou έγραψε:
Ο/H theo_ts έγραψε:
Μόλις πέρασα το patch σε xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_7.2.16 rom. Περισσότερα αύριο. Αν και μέχρι στιγμής δείχνει να φτιάχτηκε το πρόβλημα.
Εχει δοκιμασει κανεις αυτο εδω? :
Fix Deep Sleep in Standby Mode. Battery Drain Solution (Update 2017/02/14) - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αύριο τα νεότερα να δουμε αν έκανε δουλείαΈνα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων ξεκινά πάντα από ένα απλό βήμα.
Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε -
-
-
Ο/H stamatisv έγραψε:
Το συγκεκριμένο patch έχει μπει μερικώς στην ελληνική rom γιατί ήταν αυτό που δημιουργούσε το πρόβλημα με το 4G στην 2η slot.
Συνεπως, εαν εχουμε την τελευταια ελληνικη ρομ, βαζουμε το patch γνωρίζοντας οτι θα έχουμε θεμα μετο 4G στο 2ο slot ή δεν το βάζουμε ?
Αν έχουμε παλιοτερη ελληνική ρομ? -
Ο/H theo_ts έγραψε:
Το ένα patch πέρασα απο εδώ: Fix Deep Sleep in Standby Mode. Battery Drain Solution (Update 2017/02/14) - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum το fix deep sleep
Αύριο τα νεότερα να δουμε αν έκανε δουλεία
Καλημέρα
Το κινητο τελικά μπήκε σε deep sleep το βράδυ. Απο τις 2 μέχρι τις 9 κατανάλωσε 3% μπαταριά( είχε 99% και πήγε στο 96% ) με ανοιχτά wifi, δεδομένα, page manager(fb), instagram, 3 mail, messenger, call confirm
Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων ξεκινά πάντα από ένα απλό βήμα.
Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε -
Ο/H theo_ts έγραψε:
Ο/H theo_ts έγραψε:
Το ένα patch πέρασα απο εδώ: Fix Deep Sleep in Standby Mode. Battery Drain Solution (Update 2017/02/14) - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum το fix deep sleep
Καλημέρα
Το κινητο τελικά μπήκε σε deep sleep το βράδυ. Απο τις 2 μέχρι τις 9 κατανάλωσε 3% μπαταριά( είχε 99% και πήγε στο 96% ) με ανοιχτά wifi, δεδομένα, page manager(fb), instagram, 3 mail, messenger, call confirm
Τέλεια..... Αναμένουμε και κάποιο σχολιο απο τους πιο ειδικους εδω μεσα -
Ο/H theo_ts έγραψε:
Ο/H theo_ts έγραψε:
Καλημέρα
Τσεκαρες τι γινεται με το 4G στα slot 1 και 2?Τσεκαρες τι γινεται με το 4G και με 2 κάρτες sim στα slots?
Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... Εμένα το κινητό μου μπαίνει κανονικά σε sleep , αλλά έχω παρατηρήσει μετά που το παίρνω στα χέρια μου μετά από ένα. Βράδυ.. τα πρώτα 2% πέφτουν πολύ γρήγορα.. σε εσάς ισχύει;
-
Ο/H koziris έγραψε:
Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... Εμένα το κινητό μου μπαίνει κανονικά σε sleep , αλλά έχω παρατηρήσει μετά που το παίρνω στα χέρια μου μετά από ένα. Βράδυ.. τα πρώτα 2% πέφτουν πολύ γρήγορα.. σε εσάς ισχύει;
Τι ρομ εχεις?.. Εχεις πατσαρει κατι? -
την τελευταία dev έχω.. γενικά το παρατηρώ.. χτες έβαλα το πατς που αναφέρετε ποιο πάνω για το deep sleep. Αν και ήδη έμπαινε εμένα... Αλλά το έχω παρατηρήσει καιρώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0