Πιθανή λύση όταν το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep mode
-
-
@Atha Kappas και εγώ αυτήν έβαλα μόλις πασά μου.. Τελευταία stable από xiaomi.eu.. Είδομεν! Καλές γιορτές να έχουμεSent from my Nokia 3310 using Mapatalk
-
-
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
-
Λοιπόν μετά και από το τελευταίο clean install της τελευταίας stable από xiaomi.eu για πρώτη φορά είδα αυτονομία 4 ώρες οθόνης. Παρόλα αυτά η μπαταρία έπεφτε 10% το ένα βράδυ και 13% το επόμενο.
Άρα να υποθέσω ότι δεν μπαίνει σε deep sleep??Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
Μάλλον οχι, ο λογος τωρα ειναι το θέμα, μηπως μπορει να βοηθήσει καποιος πιο εμπειρος βαλς και την εφαρμογή cpu spy και θα δεις ακριβως αν μπαινει σε deep sleep η σε ποιες συχνότητες δουλεύει
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Αυτή τη στιγμή είμαι στις 3 ώρες και 43 λεπτά οθόνης με 51% υπόλοιπο μπαταρίας
-
Ο/H sourlas98 έγραψε:
Αυτή τη στιγμή είμαι στις 3 ώρες και 43 λεπτά οθόνης με 51% υπόλοιπο μπαταρίας
Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
-
Ρε παιδια, εχετε μπλεξει τα μπουτια σας. Δεν εχει σχεση το screen on time με το προβλημα καταναλωσης μπαταριας απο το cell standby. Αντιθετως αν εχεις βαρια χρηση (πολλες ωρες SOT) δεν καταλαβαινεις το προβλημα απο το cell standby.
Αφηστε το κινητο ολο το βραδυ ανοιχτο με ολα απενεργοποιημενα. Αν το πρωι σας εχει φαει πανω απο 2-3% μπαταρια εχετε προβλημα με το cell standby.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0