Διαφήμιση

Πιθανή λύση όταν το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep mode

• Τελικά μετά τη χρήση με τα ζιπακια έχει καλύτερη κατανάλωση συνολικά το κινητό μου. Και από φόρτιση σε φόρτιση και σε screen on time... Το μάξιμουμ που έβγαζα πιο πριν ήταν 4 ώρες οθόνης σε 1 μέρα χρήσης από φόρτιση σε φόρτιση και τώρα έβγαλα 4 ώρες σε 2 μέρες χρήσης χωρίς να αλλάξω τίποτα στη χρήση που κάνω.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
    • @sylvester δεν ξέρω γιατί είσαι τόσο χαμηλά αλλά είμαι στις 4 ωρες και 10 λεπτά screen time με 8 ωρες λειτουργίας από την τελευταία φόρτιση και 52% υπόλοιπο
    • Ο/H sourlas98 έγραψε:

@sylvester δεν ξέρω γιατί είσαι τόσο χαμηλά αλλά είμαι στις 4 ωρες και 10 λεπτά screen time με 8 ωρες λειτουργίας από την τελευταία φόρτιση και 52% υπόλοιπο
      Δεν ξέρω... Φαντάζομαι εξαρτάται από τη χρήση που κάνει ο καθένας. Εγώ MB και wifi πχ δν κλείνω ποτέ και φωτεινότητα πάντα στη μέση. Έχει πάψει πλέον να με απασχολεί. Δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει. Μου βγάζει 2 μέρες και αυτό μου αρκεί.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sourlas98 έγραψε:

@sylvester δεν ξέρω γιατί είσαι τόσο χαμηλά αλλά είμαι στις 4 ωρες και 10 λεπτά screen time με 8 ωρες λειτουργίας από την τελευταία φόρτιση και 52% υπόλοιπο
      μαλλον υπερβαλεις λιγο. Η' τα εχεις τερμα κλειστα ολα και φωτεινοτητα μηδεν ή απλα τρολαρεις. :P :P :P
    • Ο/H sylvester έγραψε:

Μου βγάζει 2 μέρες και αυτό μου αρκεί.
      Αυτό πιστεύω είναι το ζητούμενο. Να μη θέλει κάθε βραδυ φόρτισμα αλλά βράδυ παρά βράδυ. Χωρίς όμως να έχεις το άγχος μη σ'αφήσει στα μέσα της μέρας
    • @Sotos_gr

Πρωτού βάλω τα αρχειάκια είχα τρελό θέμα.. Με μηδενική χρήση σε μιάμιση μέρα το πολύ τελείωνε η μπαταρία. Το βράδυ κατέβαινε 13-15%.. Αφού τα φλάσαρα τα αρχειάκια όλα πένα.. Με φουλ χρήση η μπαταρία τελείωσε σε μία μέρα με έξι ώρες οθόνης... Διαφορετικά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς μου έβγαλε 2 μέρες με 4 ώρες οθόνης. Το ζήτημα είναι πώς γίνεται σε κάποιους κατόχους να εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα εξαρχής όπως σε εμένα και σε άλλους να μην εμφανίζεται..

Edit: Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υπάρχει και σε κατόχους του Redmi Note 4 σύμφωνα με προηγούμενα ποστ αλλά και από εναν γνωστό μου με χρήση της global stable. Συμπέρασμα? Κάτι λάθος έχουνε κάνει εκεί στην Κίνα με αποτέλεσμα τα παιδιά που παίρνουνε το source από εκεί να αναπαράγεται και στις ρομ από εδώ, σε όσους συμβαίνει εν τέλει κάτι τέτοιο... Μακάρι να βρεθεί μια λύση σύντομα..
    • @tolkienn όχι όχι δεν κάνω χαβαλέ, από το πρωί που το έβγαλα από την φόρτιση το είχα στο χέρι με Facebook messenger YouTube και μέχρι το 25% που το έβαλα για φόρτιση είχα περίπου 6 ώρες και 10 λεπτά οθόνης με σύνολο 9 ώρες λειτουργίας από την φόρτιση, σήμερα πχ είμαι στις 19ωρες λειτουργίας με 3ωρες και 20 λεπτα οθόνης με 45% υπόλοιπο κ αρκετές ώρες ανοιχτά δεδομένα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sourlas98 έγραψε:

@tolkienn όχι όχι δεν κάνω χαβαλέ, από το πρωί που το έβγαλα από την φόρτιση το είχα στο χέρι με Facebook messenger YouTube και μέχρι το 25% που το έβαλα για φόρτιση είχα περίπου 6 ώρες και 10 λεπτά οθόνης με σύνολο 9 ώρες λειτουργίας από την φόρτιση, σήμερα πχ είμαι στις 19ωρες λειτουργίας με 3ωρες και 20 λεπτα οθόνης με 45% υπόλοιπο κ αρκετές ώρες ανοιχτά δεδομένα
      @sourlas98 Τι να πω μου φαινεται τρομερα περιεργο γιατι ειναι παρα πολυ. Τωρα τι να πω. Απ οτι εχω καταλαβει σε αλλους το συγκεκριμενο κινητο ειτε ειναι τουμπανο ειτε χαλια ειτε μετριο. :P
      Εγω ειμαι στο ικανοποιητικο κατα μεσω ορο.καπου μεχρι 5 ωρες. Σε μενα τουμπανο ειναι το mimax που το λιωνω και φτανει 9 ωρες screen. Αυτο το λες κινηταρα. (στο mimax εχω φτασει και 10 ωρες on screen με auto τον φωτισμο και με πολλα autostart apps και εννοειται ΠΟΤΕ δεν εχω ενεργοποιημενο το battery saver)
    • Επιβεβαιωνω ότι τα αρχεία αυτά διορθώνουν το πρόβλημα και σε helio x20 επεξεργαστές. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τώρα έχω κατανάλωση 1με 2% κάθε βράδυ ενώ είχα κανονικά 25% απώλεια.
    • Ο/H goikon έγραψε:

Επιβεβαιωνω ότι τα αρχεία αυτά διορθώνουν το πρόβλημα και σε helio x20 επεξεργαστές. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τώρα έχω κατανάλωση 1με 2% κάθε βράδυ ενώ είχα κανονικά 25% απώλεια.
      Το προβλημα καταναλωσης της μπαταριας πχ οπως λετε 25% ειναι μαλλον σε καποια Redmi Pro.
      Εγω ποτέ δεν εβαλα τα 2 fix και το βραδυ το πολυ πολυ να χασω 1% απο το redmi pro 128 που εχω. (εχω την τελευταια ελληνικη εκδοση).
      ΚΑτι που ελεγε ο @gkalen οτι ισως τα προσθεσει μεσα σε μελλοντικη rom μηπως εγινε ή θα γινει?
    • Μετά από σχεδόν 2 μέρες χρήσης (από το πρωί της μιας μέρας ως το άλλο βράδυ) είμαι στο 49% με χρήση περίπου 2,5 ώρες. Το βράδυ βέβαια χάνω περίπου 10% της μπαταρίας.

• Διαφήμιση