@NasDriver Τώρα με τα μπλόκα των αγροτών ? Αν έρθεις από εδώ Ανέστη είσαι καλεσμένος στην Λάρισα για φαγητό και καφέ, ενημέρωσε αν έρθεις.
1η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας
-
-
Όχι πως δεν θέλω αλλά δύσκολο αυτήν την εποχή
Χρειαζόμαστε ένα άτομο όμως στα Τρίκαλα να βοηθήσει από κοντά σε κάτι αν χρειαστεί -
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Χρειαζόμαστε ένα άτομο όμως στα Τρίκαλα να βοηθήσει από κοντά σε κάτι αν χρειαστεί
Ο/H thanos485 έγραψε:
Συνάδελφος είσαι @makisfz?
-
@thanos485 Την Κυριακή στο Μπαρδόν θα έχουμε πρόβλημα με 2 laptop για το πέρασμα στις rom ??
Ο Μάκης @makisfz είναι το από Φαρκαδώνα -
Ο/H derveni έγραψε:
Ξέρω τι εστί κλειδωμένος bootloader, βεβαίως να βοηθήσω όποιον χρειαστεί.
Οπότε οι γνώσεις μου είναι παραπάνω από newbie!zaf_4 --> Zafeira -
@zaf_4 Μην ανησυχείς τους πέρασα από ανάκριση όλους στην συνάντηση και έμαθα ότι είσαι αετός υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη, εξάλλου αν προκύψει μεγάλο θέμα μιλάμε σύντομα, και με την ευκαιρία αυτή και της αυξημένες ανάγκες που προέκυψαν, θα κάνω νήμα για την Θεσσαλία γιατί έχουμε και στα Τρίκαλα τον @makisfz και εμάς εδώ, συν εσένα στο Βόλο είμαστε τέλεια, τέτοια οργάνωση δεν έχει κανένας στο foroum έχετε μου εμπιστοσύνη είμαι ειδικώς στην οργάνωση, και θα έχουμε ανά Νομό με το nicname του και όποιος έχει πρόβλημα θα απευθύνεται σε αυτόν, η θα τον παραπέμπουν οι διαχειριστές στο άτομο που έχει οριστεί ανά Νομό που είναι υπεύθυνος.
Προς
@thanos485 @Johnkas @derveni @makisfz @zaf_4
Περιμένω τις προτάσεις σας για την ονομασία του νήματος σε μήνυμα ώστε να το κάνω.
Κοινοποιείται
@MIUI_ART @NasDriver @Bodai @geoanto555 @GR-Macedon @gkalen @dnomikos -
-
το burdon ελιναι σφραγισμένο θα είμαστε απέναντι στο the Alley που στον επιτόπιο έλεγχο που έκανα σήμερα διαθέτει την κατάλληλη ηλεκτρολογική εγκατάσταση δίπλα σε αναπαυτικούς καναπέδες ειδικούς για όσους έχουν προβλήματα με τη μέση τους και όχι μόνο. Θα έχουμε 3 laptop οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε...
-
-
Ο/H thanos485 έγραψε:
δίπλα σε αναπαυτικούς καναπέδες ειδικούς για όσους έχουν προβλήματα με τη μέση τους
Πρόσεχε με τον τίτλο του Επίτιμου που έχω πιάνουν οι ευχές μου πρόσεχε
αλλά ευτυχώς είμαι καλά τώρα και που θα πάει θα σε βρω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα