οριστε
Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
- Οδηγός
- Tool
- Xiaomi
-
-
Αν κάνεις skip/next, δεν θυμάμαι τι άλλο μπορεί να έχει για να ανοίξεις την συσκευή ώστε να ενεργοποιήσεις usb debugging.
-
ναι αλλα δεν με αφηνιε..πεφτει σε λουμπα...εμφανιζει το μνμα αυτο πατας οκ και μετα ξαναψαχνει εμφανιζει παλι αυτο και συνεχεια το ιδιο πραγμα
-
κατά τις αρχικές ρυθμίσεις έχεις βάλει και wifi ? Προσπάθησε να κάνεις σε όλα skip απλά για να ανοίξει η συσκευή και καλό θα είναι αν μην έχεις και sim μέσα εάν έχεις.
-
εχω βαλει wifi...σιμ δεν εχω μεσα...οτι και να κανω κολλαει εκει...εχω δοκιμασει μεχρι και να σβησω το wifi μπας και το προσπερασει αλλα παλι τπ..λεει να βαλω σιμ η wfi για ν γινει η ενεργοποιηση...δε προχωραει παρακατω...να δοκιμασω να ξαναφλασαρω?αν και το εκανα αλλα δεν ξρω τι αλλο να δοκιμασω
-
αν χάσεις imei δεν προχωραει...
Ούτε skip έχει..
Πρέπει να το κλείσεις και να γράψεις imei.
Δεν υπάρχει άλλη λύση..Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
έχεις άλλο pc να ξεκινήσεις την διαδικασία από την αρχή, ειδικά τους drivers ?
Αν έχω καταλάβει καλά εκεί είναι το πρόβλημα σου αυτή την στιγμή, ότι δεν αναγνωρίζει το pc το κινητό.
Χρησιμοποιείς usb 2 απευθείας στην μητρική και όχι σε αντάπτορα, έχεις απενεργοποιήσει ψηφιακές υπογραφές σωστά ? -
ναι αλλα δεν το βλεπει το προγρραμμα οτι και να κανω για να περασω τα imei...εκει εχω κολλησει
=============== Ιαν 22nd 2017, 4:56pm ===============
ναι εχω κλεισει ψηφιακη υπογραφη κανονικα..και εχω βαλει και δριωερσ...τρ αν εχω κανει κατι λαθος δεν ξερω...ολα φαινοναι κομπλε..θες ν ανεβασω φωτο απο device manager? -
-
καλημερα!δεν απαντησα χθες γτ μπηκε και με βοηθησε ο geoanto555 και πιαστηκαμε αρκετη ωρα....τελικα παιζει να ειχα καποιο θεμα με τους οδηγους στο πσ μου...τελικα καταφεραμε να το ανοιξουμε μετα απο πολλα φλασαρισματα με διαφορες ρομ....τα imei τα εχω κανονικα τρ γιατι εγινε αυτο δε ξερω...
-
Το πιθανότερο είναι ότι κάποιο φλασάρισμα σου έκανε corrupt την NVRAM ή για κάποιο λόγο το firmware δεν μπορούσε να τη διαβάσει. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, ειδικά αν αναλογιστούμε πόσο συχνά κάνουν update στη Xiaomi το baseband radio.
Στέργιο σε ότι αφορά τις ελληνικές ROM για το nikel να προτιμάς πάντως τις developer (άποψή μου), μέχρι νεοτέρας. -
καλημερα!η αληθεια ειναι οτι εχει καποια θεματακια παλι το κινητο πχ δε μπορω να κρατησω backup apo twrp βγαζζει καποια error απλα δεν εχω τον χρονο τρ να ασχοληθω αυτες τις μερες λογο εξεταστικης...μολις τελειωσω θα το ψαξω λιγο να δω τι θα γινει!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες