Ναι 2015112 λεει. Φιλε μου εγω σκεφτομαι να τους παρω τηλεφωνο τη Τριτη που θα ειναι ανοιχτα να τους πω αυτο που ειπες. Για ποιο λογο μου δωσανε συσκευη με πειραγμενη rom και να απαιτησω να μου βαλουνε την official. Στο site τους δεν αναφερουνε τιποτα. Αγορασα δηλαδη μια συσκευη στην οποια δεν μπορω να βαλω τα update που μου δινει η ιδια η εταιρεια. Τι λες ; Ετσι ωστε να διασφαλισω και την εγγυηση μου.
Xiaomi redmi note 3 update [SOLVED]
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Αυτοί το έχουν εισαγάγει από Κίνα και πιθανότατα δεν θα σου απαντήσουν υπεύθυνα. Η δική μου άποψη είναι να μήν ασχοληθείς καν με αυτούς, να ξεκλειδώσεις τον bootloader μόνος σου και μετά περνάς ότι ρομ θες!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dergongr έγραψε:
Ναι 2015112 λεει. Φιλε μου εγω σκεφτομαι να τους παρω τηλεφωνο τη Τριτη που θα ειναι ανοιχτα να τους πω αυτο που ειπες. Για ποιο λογο μου δωσανε συσκευη με πειραγμενη rom και να απαιτησω να μου βαλουνε την official. Στο site τους δεν αναφερουνε τιποτα. Αγορασα δηλαδη μια συσκευη στην οποια δεν μπορω να βαλω τα update που μου δινει η ιδια η εταιρεια. Τι λες ; Ετσι ωστε να διασφαλισω και την εγγυηση μου.
Το τι θα κάνεις με την αλλαγή ρομ είναι καθαρά δική σου απόφαση, εμείς εδώ προτάσεις κάνουμε...και θα βοηθήσουμε σε ότι μπορεί να προκύψει κατά την διαδικασία αλλαγής. -
Πάντως βάση του guide που ακολούθησα είδα ότι ο bootloader είναι ξεκλειδώμενος. Βοηθάει στη διαδικασία; μπορείτε να με βοηθήσετε να διαλέξω τη σωστή rom; πάντως δε με νοιάζει να έχω ελληνικό interface. Ούτως ή άλλως και τώρα στα αγγλικά το έχω. Απλά να μου πείτε πως μπορώ να κρατήσω τη rom που έχω για να την επαναφέρω αν χρειαστεί ποτέ να το πάω στο service.
-
Τη ρομ που έχεις και να μήν τήν κρατήσεις δεν τρέχει μια... Είμαι σίγουρος ότι το κατάστημα δέν γνωρίζει καν μέ ποια ρομ σου έδωσε τό κινητό. Επίσης για να είσαι απόλυτα ασφαλής θα πρέπει να κλειδώσεις πρώτα τον bootloader και να τον ξεκλειδώσεις εσύ μετά μέ επίσημο τρόπο.
Για ποιο λόγο να τον κλειδώσω και να τον ξανά ξεκλειδώσω; σορρυ αν κάνω πολλές ερωτησεις
-
Γιατί δέν ξέρεις μέ τι τρόπο ξεκλειδωθηκε από τόν κινέζο...
Το μόνο που θα κάνεις είναι με τον οδηγό που σου έδωσα πιο πάνω να περάσεις μια global fastboot Rom με το που θα την περάσεις ο bootloader θα κλειδώσει.
Τον bootloader τον ξεκλειδωνουμε όταν θέλουμε να περάσουμε ελληνική Rom.
Την Rom που σου δίνω είναι mm και έχει ελληνικά
Redmi note3 pro -
Παιδια το ξερω σας εχω πριξει... απλα με ολα αυτα τα λινκ χαοθηκα λιγο... τελικα για το δικο μου ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω ; Να επαναλαβω οτι αποτι ειδα μεσω ADB ο Bootloader ειναι ξεκλειδωτος και εχω το 2015112. Δεν με ενδιαφερει να εχω ελληνικη γλωσσα αρκει το τηλεφωνο να δουλευει σωστα οπως πρεπει. ΑΛλα αν υπαρχει stable rom με ελληνικα γιατι οχι. Απλα για να καταλαβω κιολας, αν κατι παει στραβα την ωρα του flash διορθωνεται ευκολα ;
Απο αυτο το link ==> Xiaomi MIUI Official Forum
σωστα το βρηκα ; αυτο θελω ; και συγκεκριμενα ακολουθω το guide απο το συγκεκριμενο site ; -
Κατεβάζεις αυτή την Rom που δείχνεις και την περνάς με αυτόν τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Redmi note3 pro -
οκ θα το κανω τωρα ! πρεπει να προηγηθει τιποτα πριν κανω ολα αυτα ; (περα απο backup) απλα ακολουθω τον οδηγο και τελος ; )
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα